Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Białasek

Jak uzyskać biały kolor włosów?

Polecane posty

Gość Białasek

Chyba zadużo noglądałem się Buffy-postrach wampirów i tamtejszych wampirów z siwymi włosami. Strasznie mi się marzy bielusieńki kolor włosów, mam bladą cere, niebieskie oczy więc myśle że będzie to dobrze wyglądać... Tylko mam pewien problem- NIEWIEM JAK JE PRZEFARBOWAĆ... jestem facetem a nasza płeć poza myciem je szamponem od czasu do czasu zabardzo niezna się na upiększaniu swoich włosków Niestać mnie na pójście do profesjonalnego studio fryzur z takim gównem Więc prosiłbym o informacje co zakupić, jak specyfik nałożyć oraz orientacyjną cene Ps:Mam naturalny kolor włosów ciemny blond

Gość szalony_loczek
walnij sobie rozjaśniacz, a potem jakas farbe typu platynowy blond - po prostu musisz pochodzic po sklepach i kupic odpowiedni odcien.

Gość Białasek
Dobra, ale nie czy nic nie spartole, niechce np zamiast białych włosów mieć rude :-/ to jest możliwe?

po prostu kup dobry rozjasniacz i nie bedziesz juz musial uzywac zadnej farby.Nie powinny Ci wysjc zolte jak kupisz lepszy rozjasniacz.Ale jesli chodzi o moje zdanie to ja na twoim miejscu nie robilabym tego.tego typu wlosy juz dawno wyszly z mody.Moj chlopak farbowal w ten sposob wlosy jakies 4 lata temu!!!!!

BYle rozjaśniacz, a nie krem rozjasniający, bo krem jest słabszy i mnie \"złapie\". Dodam jeszcze tylko, że rozjasniacz b. niszczy włosy, więc licz się z tym, ze będą one słabsze. Masz krótkie, czy długie?

Gość Białasek
A jakie rozjaśniacze są "DOBRE" i jaka jest ich cena?- nieznam się natym

Gość Białasek
Mam włosy krótkie- cienkie

to jak masz krótkie, to może nie będzie tqk źle.Polecam potem stosowanie odżywek, np. do włosów farbowanych, albo inne. Nie pamiętam ceny....ale chyba coś koło 10.Tu chyba nie ma wielkiej różnycy co do firmy, w kwestii która jest najlepsza. Musiałbyś sam popatrzec w sklepie jakie są. Wiesz, chyba, że włosy twoje nie będą do końca białe,jak np. kartka papieru...

Gość Białasek
yyyyyy w takim razie jakie będą?

ty byś chciał miec takie całkiem białe?To chyba nie jest możliwe, chyba że w salonie mają specjalne specyfiki. Ale nie martw sie, przecież nie napisałam, że żółte będą!

Gość Białasek
A co czego służy tzw "płukanka" do włosów?-jeszcze raz mówie że zupełnie się natym nieznam