Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mychaa

KTO DZIŚ SIEDZI W DOMU ZAMIAST IŚĆ GDZIES NA BALETY?

Polecane posty

Gość mychaa
A ja chodziłam zawsze na balety z przyjaciółką. tyle, ze ona ostatnio poznała faceta, z którym spędza sobote..... a mi pozostało siedzieć w domciu przed TV... dobrze ze to forum chociaż jest.... W takich chwilach najbardziej odczuwam brak faceta u boku.... ehhhh... mogłabym nawet z nim siedzieć i oglądać TV..... byle z kimś byle nie samej:(

Gość marta3
W DOMU TEŻ MOŻE BYĆ MIŁO.ZORGANIZUJ KOLACJE PRZY SWIECACH

Gość NIKA 5
Boze taka piekna i zdolna i teraz podali ze jej brat zginal a ona w ciezkim stanie .

Gość marta3
TO BYŁO DO ARTIANKI

Gość marta3
PROSZĘ WAS ZMIEŃMY TEMAT I TAK KAZDY JEST W PONURYM NASTROJU A TO JESZCZE BARDZIEJ DOŁUJE

Gość bezpseudonimudzisiaj
ja jeszcze niewiem.moj facet pracuje do 23,kumpela1 na wczasach,kumpela2 tez wyjechala i samej nie chce mi sie isc.moj facet mowi zebym szla a on dojdzie do mnie pozniej.znajomi robia impreze w klubie(to ich pub) ale jakos mnie nie ciagnie.najgorsze w tym wszystkim,ze ostatnio zajebiscie przytylam i nie mam co na siebie wcisnac.a te wszystkie gwiazdy co kiedys byly grube sie odchudzaja i wiem jakie czekaja mnie komentarze...

Marta wiem ze w domu tez moze byc milo, ale ja sie staram tylko myslisz ze on to docenia?Czasem jest tak ze mam juz tego dosc i nic nie robie zeby bylo dobrze! Moze masz racje.Musze go czyms zaskoczyc.

narazie pije drugie piwko i czytam forum. nie wiem co mam robic.w sumie musze posprzatac ale ochoty jakos brak.zreszta jutro tez jest dzien.

Gość marta3
ARTINKA SĄ PEWNIE JAKIEŚ RZECZY KTORE TWOJA POLOWKA LUBI.NIE WIEM CHOCBY MECZE,...

i tak jestem w totalnym szoku,ze moj maz ,,pozwolil"mi samej wyjsc. zawsze byla oto zajebista faza.ale chyba dlatego,ze mi kilogramow przybylo to jego zazdrosc minela. napewno.ok,od jutra sie odchudzam!

a ja siedze w domu bo jutro o 6 rano zapierdalam na przystanek autobusowy:( mam wyklady do 16:30 lol czyli bede w domu tak o 18 i wtedy chyba zabaluje jesli sil mi starczy:P:D

No kurde ale my TV ogladamy za kazdym razem kiedy sie widzimy!!! A widzimy sie teraz stosunkowo rzadko!

Gość ona-nie ona
ja dziś też w domku...:-( ale wczoraj siedziałam w pubie z koleżankami, dziś połowka ma wychodne...syn wyjechał do dziadków, a ja samotnie z winkiem siedzę i klikam... Pozdrawiam cieplutko wszystkich domowników...

no i co mam zrobic doradzcie bo sama na to chyba nie wpadne!

najgorsze w tym,ze autobusem musze ok 40 min jechac a na taxi szkoda mi kasy bo to ok 25 euro.

Ja też jestem w domu i na dodatek mieszkam na peryferiach miasta. Miałam bardzo pracowity dzień - porządki w domu. Nuda

Ja jestem troche przeziebiona i ide sie polozyc pod kocykiem, zrobie herbatke z cytrynka i sokiem malinowym i ...pilot!!!

Gość tez siedze w domu
:(:(:( i jem dupa mi przez to urosnie

Gość ona-nie ona
ale nastrój przy sobocie ... :-(

Gość mychaa
czy jestesmy nieudacznikami ze siedzimy w sobote w domu?? PRZED KOMPEM??

Gość tez siedze dzis
:(:(:( oceniasz moja droga po czym? siedze dzis w domu bo jestem udupiona, a miało byc tak pięknie.... echhhhh

I ja też siedze w domu. Jak macie facetów nieudaczników, to dlaczego pozwalacie sobie na takich facetów?? ;] Przyzwyczajenie? A zresztą nie można się cały czas bawić, prawda? Bo potem stanie się to monotonne, i przestanie być przyjemne;p

Gość Yamila
a ja sobie chciałam polepszyć humor poema di caffe ale nie wiedziałam ze to taki syf :P pachnie ładnie ale smakuje...shit

Oczywiście że kolejna faza, tak samo jak kolejna faza to narzekanie na swoich facetów:) Z byle powodu... Niby żarcikiem, ale jednak, facet jest zawsze winny;]

Nie boję feministek, lubię z nimi podyskutować:) Oczywiście mam nadzieję że nie zepsuję Pani humoru:) U mnie nie występuje coś takiego, ponieważ od roku nie mam partnerki. Jednak wiem z doświadczenia, jak i również obserwacji, że takie zjawisko istnieje i jest często spotykane:) Im dłuższa jest znajomość/związek, tym częściej i silniej się objawia:) Ale skoro koibety tak lubią, a faceci lubią kobiety, wypada nam to zaakceptować...

Gość iguana31
oj no każdy robi to co lubi ni