Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mychaa

KTO DZIŚ SIEDZI W DOMU ZAMIAST IŚĆ GDZIES NA BALETY?

Polecane posty

Zostałem mile zaskoczony Pani odpowiedzią:) Cieszę się, że nie okazałem się męskim szowinistą w Pani oczach. Takiego humoru tylko pozazdrościć:) Dziękuję za pozdrowienia:)

Gość pewna mmm
hej . a ja siedze w domu i sie grzeje przy cieplej herbatce... jeszcze dwa dni temu bylam na cieplych Azorach ...trzy miesiace.... wyobrazacie sobie???? najgorsze bylo zderzenie z rzeczywistoscia-przylecialam do polski a tu deszcz...szaro...ludzie smutni..... teraz mam porowanie jak zyja ludzie tam a jak tu.... nie zebym sie wstydzila polski-co to to nie.,... polska jest slynna miedzy innymi z naszego Papieza ,Jana Pawla 2 ,Walesy... ale jest cos, co nie pozwala mi zapomniec tasmtych chwil-ludzie za pomoc socjalna moga sobie kupic autko,....zyc godnie....chodzic do pubow.... nie ma egzystencji..... jest zycie.....

Gość a ja niestety
siedze w domu poraz pierwszy od piecu tygodni weekendowego baletowania... mialam maly wypadek i hajsow brak a poniedzialek szkola... pierwszy rok studiow- ale sie boje..

Gość JA TEZ...
iedze dzis w domku bo u mnei w meiscie ZALOBA wszystko praie pozamykane, nie ma dyskotek nei ma pubow otwartych i nawet nei wypada sie isc zabawic, a nuda strasznaaaaaaaaa