Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdaaa20

pomocy podrazniona skora

Polecane posty

Gość magdaaa20

zachcialo mi sie usunac wasik sama w domu plastrami(wczensiej chodzilam do kosmetyczki) no i chyba podraznilam sobie skore.wygladam okropnie, skora piecze i jest zaczerwieniona(od wczoraj juz tak jest) a jutro do szkoly i nie wiem jak ja wyjde:( co mi moze pomoc??

Gość magdaaa20
dziekuje a wies zmoze ile kosztuje tak orientacyjnie?:)

Gość Zneba
alantan plus - chyba ok. 7 zł maść nagietkowa - 4 zł no i przemywanie rumiankiem i nie mycie żelem ani mydłem, bo detergenty mogą zaostrzyć podrażnienie

Gość magdaaa20
bardzo dziekuje:)

Gość Za kilka dni nie bedzie
sladu, po tych masciach pewnie szybciej. Alantan Plus jest bardzo dobry, polecam z wlasnego doswiadczenia :) Poki co - korektor ;)

Gość magdaaa20
dziekuje Wam dziewczyny kupilam masc posmarowalam i czekam na efekty skora jest strasznie szorstka, tak jakby miala zejsc zaraz boje sie, ze bede miec strupki, albo ze juz na zawsze mi pozostana blizny kurcze po co mi to bylo, ale to troche dziwne bo moja skor aogolnie dobrze znosi takie zabiegi, kosmetyczka az sie dziwila ze prawie wcale czerwona nie bylam, a tu takie cos m isie zrobilo:)

Gość mania21
ja miałam tak samo....zgoliłam sobie wąsik plastrami z woskiem (w piątek) i teraz po dwoch stronach ust mam dwie zaczerwienione plamki...smarowałam kremem, maskowałam korektorem...zrobiły mi się strupki...i teraz powoli znikają...koszmar!!! czemu tak siędzieje? zrobiłam to drugi raz i podrazniam sobie skore...