Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZaZdrośnica

CHCUAŁABYM WYGLĄDAĆ JAK.... - Czyli komu zazdrościmy urody?

Polecane posty

Gość ZaZdrośnica

Hej...Komu zazdroscicie urody? Ktorym modelkom, aktorkom. Wypiszcie ich nazwiska. a może wspólnie zmobilizujemy sięby 'upiekszać' siebie wg naszych gustow. Badz tez wybijemy z glowki dany model urody...i skupimy sie na sobie - wmawiajac ze ejstesmy najpiekniejsze!!! Co Wy na to?

tak. Wszystkie jesteśmy ładne. Mamy tylko siebie. A nad modelkami pracuje cały sztab specjalistów. Wiec nie porównujmy sie,tylko odnajdujmy piękno w sobie!!! Porównaia to tylko kolejne żródło frustracji.Wiec podziekujmy za nie i cieszmy sie odbiciem w lustrze każdego ranka :)

Gość i am so beautiful
dążę do tego,żeby być jak najbardziej podobna do DODY.Moze dlatego,ze właściwie jestem do niej podobna...Tylko jeszcze nad ciałkiem pracuję.Dla mnie DODA jest idealna.

Gość oddany fan macieja z.
ja chciałbym wyglądać jak muj najwienkszy idol na śwjecie czyli maciuś zakościelny .jak lata w genjalnym serjalu ze spluwą i wsio obojętnie co mówi tym samym tonem czy to niby ma być śmieszne czy podczas przesłuchania przestępców to leje na kilometr i jednocześnie szczam ze śmiechu

Gość SantaLui
Ja jestem oryginalna i jedyna w swoim rodzaju . i nie chce wygladac jak nikt inny!

Gość Robertosmaxxx
no tak - Dodzia wygląda wyjątkowo mniamniusio.....To fakt...

Gość --------
ja bym chciala wyglądac jak i najlepiej byc nią czyli zoną Petera Manfredo Juniora :)

Jak Keira Knightley z \"To wlasnie milosc\" , \"Piraci z karaibów\" Oto ona: http://www.picrank.com/pic/16-keira2.jpg http://ngoisao.net/News/Poster/2005/02/3B9B0479/l1.jpg http://ngoisao.net/News/Poster/2005/02/3B9B0479/l12.jpg Ona ma 19 lat czy jakoś tak...i nawet bez makijazu ma tyle uroku.. Naprawde zazdroszcze...

Gość a mi sie podoba
jennifer lopez ( tez jestem taka okraglutka) kopiuje jej styl, podoba mi sie, jest jedyny w swoim rodzaju mam bardzo podobny kolor włosów jak lopez oczka mam zielone ale tak samo je maluje- beżowe i łżote cienie i czarna kontórówka samooplacz- solarium unikam bezowa pomadka lub rózowy błyszcyk dopasowane spodnie 3/4 koazki nsze ciuch w kolorze pdrowego różu lub bezowe, białe, unikam czerni

Gość Pop corn
Powaliło was? JAk możecie kogoś kopiować?

Gość i am so beautiful
nie chodzi o kopiowanie!Po prostu niektóre znane osóbki mają fajne pomyły na swój wygląd,czemu wiec nie sprobowac tego na sobie ?!

Gość dziewczyna mojego chlopaka
Ejj,...tu nie chodzi o zadne kopiowanie... A raczej zobaczyc kto nam sie podoba wizualnie...zawsze mozna cos 'zgapic' ale nie kopiowac. Mi sie w keirze podoba jej delikatność...ladna cera...niby ma takie brwi..a jednak ldna jest...i fajnie usteczka wygina jak cos mowi....

Gość Paris Hiltonnnn
PARIS HILTON!!

Gość odswiżam...............

Gość mnie tez
Catherine Zeta-Jones

Gość a jaaaa______
Cameron Diaz

a mi się podoba Nicol Kidman, ale wcale jej nie naśladuję :P Do \"dziewczyny mojego chłopaka\"--> jesli Keira Knightley jest na tych zdjęciach bez makijażu, to ja jestem święta :P Ale przyznam, ze jest rzeczywiscie bardzo ładna :)