Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdziwy facet*

zdanie faceta!!!

Polecane posty

Gość prawdziwy facet*

Jestem facetem z tego co widze to martwicie sie jedynie a)biustem b)paznokciami c)wlosami d) inne malo istotne Czy wy nie macie innych problemow? Wiem ze kazda panna chce byc atrakcyjna ale niech nie bedzie to obsesja! W przeciwnym wypadku stanecie sie pustymi lalkami ktore poza ladna buzka nie maja niec do zaoferowanie - przeraza mnie to wszystko! Nie chcialbym miec kobiety ktora chce np przytulic a ona lrzyczy NIE BO MI FRYZURE ZEPSUJESZ albo paznokcie polamesz.... PS lalki sa tylko na jedna noc na szybki seks... :D

no normalnie rozgryzł Nas...co my teraz zrobimy?!??!?!?!?!?!?! Wpadłam w panikę...!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość nocka dobra
jesteś!!!!:D zawsze mnie rozbawisz...puszczam "oczko" do ciebie;)

ehh to ja nie wiem na jakie pudernice czy tapety Ty wpadasz.... przykro mi :P tylko takie na Ciebie lecą czy tylko w takich gustujesz, skoro tylko takie zauważasz?

Wyjdz na ulice np wieczorem z 10 dziewczyn 6 ma maski na twarzy :D Najciekawiej jest jak twarz jest pomaranczowa a szyja biala... hmmm czyzby jakies przeoczenie

Gość a czym wy faceci się martwicie
? rozmiarem fiuta i piłką nożną? :p

sztuczne pazury spośród których jeden lub dwa np złaman - fujjj! takie też są zajebiste :D

Gość wy też macie problem z
rozmiarem ! :p

Gość a ja dodam
i z potencją :p :p :p

Gość JatOjahahahaha
A przez kogo tak się dołujemy?! Przez was, przebrzydłe samce !!! :P :P Kobietki, wytępić je, zacznijmy żyć rodem z SEksmisji!! :P :P :P ;)

Gość licho nie śpi
Ty, facet, ty mi tu nie uogólniaj. Ja mam białą i szyję, i twarz, bo taką mam karnację, a solarki nie lubię, bo zrobiłam raz w życiu za namową kuzynki i byłam żółta. Lubię swoje włosy, mam własne paznokcie i niestety inne problemy niż biust.

Ale czym was faceci doluja!!! Odpowiedz pewnie padnie ze czujece presje zeby ladnie wygladac za macie za maly/za duzy biust itp Ale jesli was to w jakims stopniu pcieszy to ja nie lubie duzego biustu tylko sredni i nie lubie \"patyczakow\" z wystajcymi zebrami D

Gość JatOjahahahaha
Komu współczujesz? :>:>:>:>:> Wydaje mi się, że osobą, której trzeba szczególnie współczuć, jesteś Ty, "prawdziwy"facecie", bo obydwa słowa by można kwestionować :P

Gość może ty żadnej nie podniecasz
:p i żadna cię nie chce!?kompleksy jakieś masz? a może cię jakaś rzuciła i chcesz całą złośc wyładować na wszytkich kobietach?

Gość licho nie śpi
Widzisz, stary, mnie faceci nie dołują. Chyba tylko tacy, którzy czują się w obowiązku wystąpić jako nasi rzecznicy i wypisują bzdury na sieci.

Gość JatOjahahahaha
oo :> zaczynasz słodzić :D