Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozcie mi

do doswiadcznych w npr-czy moge byc w ciazy...plisss

Polecane posty

Gość pomozcie mi

Chce zaczac od tego ze marze o dziecku i nie stano0wilaby dla mnie potencjalna ciaza dramatu, wrecz przeciwnie.. troche to skomplikowane...cylke miewam 27-28 dniowe. temperatura w poprzednim cyklu spadla mi 20 .09 ale okres dostalam dopiero nastepnego dnia i dlatego 21.09 zaznaczylam jako pierwszy dzien cyklu (myslalam ze moze za krotko mierzylam albo bylam oslabiona bo zle spalam). kochalam sie z mezem 29.09 czyli liczac od 21 w dziewiatym dniu cyklu.potem mialam lekkie objawy sluxu, szyjka mi sie otwierala a dzis czyli w 13 dn. (lub 14 liczac od spadku temp. w poprzednim cyklu czyli od 20.09) cyklu szyjke mam twarda , sluzu rozciagliwego nie obserwuje. dziewczyny, slyszalam ze po zaplodnieniu szyjka sie zamyka, wiec czy moge byc w ciazy? blagam pomozcie! To dla mnie wazne bo ostatnio mam duzo stresow i na dodatek zapowiada sie alkoholowa impra w piatek, a wolalabym nie pic, w razie potencjalnej ciazy. pozdrawiam i z gory dzieki za odpowiedzi

szyjka się zamyka po owulacji... myślę że szanse są ale chyba na razie nic pewnego, musisz wytrzymac do końca cyklu, mierz temperaturę... chyba trzeba tu postawić na cierpliwość... a dla ścisłości - pierwszy dzień cyklu to pierwszy dzieć krwawienia, a nie dzień spadku temperatury, niektórym kobietom temperatura spada dopiero w czasie miesiączki :) no i na wszelki wypadek nie pij jednak :)

Gość mysle iz
mozesz byc w ciazy-plemnik zyje nawet 6 dni

Gość pomozcie mi
dzieki...kurcze moze jakos wytrzymam do okresu hehehe ale to jeszcze tyle czasu...