Gość monton Napisano Październik 27, 2005 malommmmmmmmmmmmmmmamamamaaaaammm dzieki za słowa otuchy - wiesz martwi mnie tylko to, że tak późno wziełam ten postionr - dzisiaj jest 6 dni po ferelnym spotkaniu a mnie mdli i na wymioty bierze , jakas zgaga, mala goraczka i nawet w fotelu w pracy usnełam! to pewnie za wczesnie na jakiekolwiek niechciane objawy - ale potwornie sie boje :| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sandkd Napisano Październik 28, 2005 ale to moze sa skutki uboczne zazycia postinoru?nie przejmuj sie!chociaz rozumiem Cie doskonale bo tez kiedys bylam w takiej "niepewnej" sytuacji i wzielam postinor.i w ciazy nie jestem!nie martw sie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sandkd Napisano Październik 28, 2005 ach i ja tez pozno wzielam postinor.glowa do gory. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monton Napisano Październik 28, 2005 sandkd dziękuje za słowa - a jak pozno wzielas postinor? ja sie stresuje jak nic :| sama wiesz jak to jest. oby sie dobrze skonczylo :| pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kokosek 0 Napisano Październik 29, 2005 rybenka - piszesz bez zachowania podstawowych zasad ortografii więc słusznie wnioskować można iż nie skończyłaś a jeśli nawet to z miernym wynikiem! Kompromitujesz sie i formą i treścią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość severussa Napisano Listopad 5, 2005 Uważam, że sex powinny uprawiać osoby, którę mogą w pełni odpowiadać za swoje czyny. Jak wiadomo żadny środek antykoncepcyjny nie jest w stu procentach pewny. Dlatego życie sexualne należy rozpocząć wtedy, gdy w przypadku ciąży będziemy mogli powiedzieć, że może tego jeszcze nie chciałam ale najważniejsze jest dziecko. Gdy będziemy mogli samemu zapewnić mu przyszłość. Dlatego sex nastolatek jest mało rozsądny. Z kolei peeting powinny uprawiać osoby, które się bardzo kochają. Ma on ich nauczyć szystkiego o drugiej osobie. Zbliżyć psychicznie i izycznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sandra89 Napisano Listopad 7, 2005 pomocy wpadłam na bank wczoraj jakie tabletki mam wziąść aby ciąże przerwało ...stosunek był wczoraj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monton Napisano Listopad 9, 2005 do lekarza biegiem po postionor !!!!!!!!!!!!!! można go wziąc do 72h po stosunku - wtedy skutkuje. są 2 tabletki. 1 łykasz jak najszybiej, drugą po 12h! leć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sandra89 Napisano Listopad 9, 2005 dziekuje ci monton kupiłam i wynik negatywny...uratowało mi to życie...ale mam jeszcze 1 wazne pytanie czy test ciażowy wykryje ciąże pozamaciczną?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Magnes Napisano Listopad 10, 2005 Wczoraj powinnam miec okres, bo wszystkie objawy przed na to wskazywały ale niestety nie mam. 10 dni temu miałam stosunek i być może mogłam zajść. Czy teraz mogę jeszcze jakąś tabletkę na wywołanie okresu??/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sandra89 Napisano Listopad 10, 2005 magnes ja bym ci radziła kupić test ciążowy wykrywają zapłodnienie po 6 dniach i chyba nie można robić czegos takiego jak przyspieszenie okresu!!a jak wynik bedzie pozytywny idź do ginekologa...a czy ktoś odpowie na moje pytanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_acha_ 0 Napisano Listopad 10, 2005 Sandra---->do zapłodnienia jeżeli już doszło 6.11 a test zrobiłas 9.11 wiec to chyba za krótki okres czasu aby test wyczuł ewentualna ciąże ...Tak minimum to 6 dni jak sama wyzej pisałas .... Radze powtórzyc test zxa kilka dni....Aaaa.....test ciążowy wykrywa i ciąże prawidłowa i pozamaciczną [ wdłg.mojej wiedzy ] Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sandra89 Napisano Listopad 10, 2005 tylko że ja byłam zapłodniona wziełam tabletke...i sprawdziłam i nie jestem w ciąży!! i ile masz acha lat...jak nie chcesz nie mów ale jestem ciekawa...czy to maleństwo to wpadka czy chciane dziecko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MalinkaD1988 Napisano Maj 5, 2006 Nie wiem czy to komuś pomoże ale widzę ze tu jest duzo nie jasnosci, i moze jednak komus cos pomoze moja wypowiedz, miałam stosunek przerywany ze swoim chlopakiem i bałam sie bardzo ze jestem w ciazy, no ale wziełam prostinor o 30h i jest dobrze dostałam okres co prawda boli mnie teraz jak nigdy ale uwierzcie bedzie dobrze, krwawienie dostałam dopiero po 6 dniach od wziecia prostinoru bałam sie bardzo ze moge byc w ciazy i ze nawet to nie pomoze, bałam sie bo po zazyciu leku nie miałam zadnych skudków ubocznych zero buli brzucha zero kompletnie nic mnie to nie ruszyło!!!!! dlatego bałam sie podwójnie ale teraz wiem ze nie było czego i wiecie co wam powiem nie denerwujcie sie bo bedzie dobrze prostinor działa w 98% to prawie tak jak np. pigólki czy prezerwatywa bedzie dobrze uszy do góry!!!:) pozdarwiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jabłko 0 Napisano Maj 5, 2006 taa wogole pleminiki to słyszłąam ze przez scianyy zasuwają !!:D hehe nie no co ty przez majtki oszlalałas nie nie nie to nie jest możliwe papa: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dodek Napisano Sierpień 9, 2006 Witam! wiecie ja mam znowu inny problem.wspołzylam z chlopakiem akurat w swoje dni plodne no i do konca swojego wytrysku moj chlopak trzymal swojego czlonka "we mnie".wiem ze jest duze prawdopodobienstwo ciązy,ale akurat tym sie nie martwie.tylko zastanawia mnie to,ze gdy zrobilam test wyszedl mi wynik negatywny (zrobilam go gdzies 10 dni po tej sytuacji).wydaje mi sie to niemal niemozliwe zebym nie byla w ciązy a jednak.czy mozecie mi cos w tej sprawie napisac.mam nadzieje ze bezplodna nie jestem i moj chlopak rowniez. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dodek Napisano Sierpień 9, 2006 Dodam jeszcze, ze nikt z jego rodziny ani z mojej nie mial problemow z bezplodnością.wiec w czym tkwi problem ?? pomozcie!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Atomówkaa 0 Napisano Sierpień 9, 2006 czytalam gdzies ze nawet tan sam test ktory dziewczyna robila wykryl ale dopiero za 3 razem.. dlaczego tak jest to nie wiadomo.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ericcca Napisano Sierpień 9, 2006 Wejdz na "Ciaza?Jakie prawdopodobienstwo?" ... i co ja mam powiedziec ? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ericcca Napisano Sierpień 9, 2006 To bylo do DODEK :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaska___ Napisano Wrzesień 3, 2006 witam wszystkich, a wiec mam poblem dotyczacy skutecznosci tabletki, poniewaz zarzylam ja dopiero po 20h od stalej pory, stosunek nastapil 2dni pozniej, byla to 6tabletka w opakowaniu i 10 dzien cyklu. Noi teraz sie schizuje czy przypadkiem nie wpadlismy. Z gory wielkie dzieki za szybka odpowiedz !!!!!!!Do jutra mam czas zeby zarzyc postinor ....grrrrrrrrrr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anika123 Napisano Październik 28, 2006 uprawiałam petting z moim chłopakiem... mieliśmy na sobie bieliznę... tzn on mial bokserki ja majtki i piżamke... używam też wkładek higienicznych wiec to była kolejna przeszkoda do wniknięcia plemników do macicy.. ale następnego dnia dziwnie bolał mnie brzuch...mój chłopak chyba miał wytrysk ... pózniej dotykał mnie w miejsca intymne... miesiączkę mam dostać za tydzień Czy jest możliwość że zaszłam w ciążę? proszę odpowiedzcie mi... bardzo się boję :-[ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Michalina89 0 Napisano Październik 28, 2006 Jeśli plemniki, to Twoim zdaniem komandosi wojska amerykańskiego, to masz ogromne szanse na ciążę. Litości, o ciążę nie jest tak łatwo, naprawdę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
clint eastwood 0 Napisano Październik 29, 2006 w piatek uprawialam ostry petting z moim facetem, bylam podpita fakt, wydaje mi sie ze mial wytrysk. nie wiem co mam zrobic... oboje bylismy calkiem nadzy. boje sie jak cholera. test nic nie wykarze a do jutra czas na postinor... prosze niech mi ktoras cos doradzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Michalina89 0 Napisano Październik 29, 2006 Napisałaś w taki sposób, że do końca nie wiadomo, co miało miejsce. Który dzień cyklu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
clint eastwood 0 Napisano Październik 29, 2006 w czwartek skonczylam okres-5 dzien cyklu. przepraszam za ten chaos w wypowiedzi ale jestem cholernie zestresowana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sandi-16 0 Napisano Październik 29, 2006 wiecie co......... okres wam sie spoznia dlatego ze sie przejmujecie ze to moze ciaza! niedosc zedzewica, miala na sobia majtki i jeszcze sie boi ze w ciazy jest o rany! to co ja mam powiedziec jak uprawialam seks w 14 dniu cyklu- owulacja czyli najwieksze szanse do zajscia w ciaze i to bez zabezpieczenia i nie mialm pewnosci ze on na pewno zdazyl wyjac, do 5 miesiaca prZezywalam ze jestem w ciazy okres sie spoznial, jajniki bolaly bylam oslabiona bylo mi tak niedobrze ze czasem miala ochote zygac, brak apetytu, ciagle spaniem, przezywalam ryczalam zrojnowalam sobie 5 miesiecy zycia tymi przezywaniami, po prostu wrzuccie na luz i kupcie test albo do gin bo takie rzeczy to sa wrwcz smieszne ale ja sama na tyym forum pisalam i byscie sie smieli ze mnie jak ja przezywalam jakbym byla chora psychicznie tak sie blaam tej ciazy ale co nie bylo jej, ejhhh pzdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Michalina89 0 Napisano Październik 29, 2006 Skoro 5. dzień, to możesz spać spokojnie. Dzidzi być nie powinno. W razie niepewności możesz za tydzień skoczyć po test i po problemie. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anika123 Napisano Październik 29, 2006 michalina89 ta twoja odpowiedz zaraz po mojej wypowiedzi byla do mnie? myslisz ze to niemozliwe ze moglam zajsc w ciaze?? kurcze .. chyba jestem zbyt przerwrazliwiona... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
clint eastwood 0 Napisano Październik 29, 2006 nie rozumiem jednego...za tydzien skoczyc po test-znaczy zeby zobaczyc czy jest dzidzia czy nie ma...tylko co jak bedzie? postinor juz bedzie za pozno:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach