kropek85 0 Napisano Październik 3, 2005 Z moim chlopakiem nie uprawialam jeszcze sexu i jestem dziewica! raz podczas igraszek moj chlopak prawie doszedl i z jego czlonka wydzielilo sie troche spermy ale bardzo malo lecz i on i ja mielismy majtki, lecz potem zblizylismy sie tymi miejscami do siebie, wciaz ja i on mielsimy majtki na sobie. Czy to mozliwe ze plemniki przeszly przez majtki!!?? Spoznia mi sie juz @ 8 dni nigdy wczesniej mi sie tak nie spoznial, najwiecej mi sie spoznial 4 dni. Czy to mozliwe ze zaszlam w ciaze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zetkaa 0 Napisano Październik 3, 2005 wszystko jest mozliwe, ale to mało prawdopodobne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kropek85 0 Napisano Październik 3, 2005 szczerze nie jest to pocieszająca odpowiedz :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rybeńka Napisano Październik 3, 2005 a co mamy ci napisac????zrob test ciazowy idz do ginka!!!!albo czekaj cierpliwie na @!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kropek85 0 Napisano Październik 3, 2005 szczerze to chce wiedziec czy to jest mozliwe ze plemniki przejda przez majtki i jaki dlugo plemniki potrafia zyc ale nie w kobiecie tylko w srodowisku \"zewnetrznym\".... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ixxx Napisano Październik 3, 2005 nie, to na pewno nie mozliwe.. swoja droga jesli jestes z 85rocznika to niezle sie skompromitowalas zadajac takie pytanie.. o cos takiego moze pytac 13 latka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to bardzo mozliwe Napisano Październik 3, 2005 nawet niedawno byl tu taki topik , bo dziewczyna tak wlasnie wpadla, a byla dziewica w dodatku tak ze to naprawde mozliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kropek85 0 Napisano Październik 3, 2005 eh czyli to jednak naprawde mozliwe :( btw nie jestem z rocznika 85... pozostaje mi tylko jeszcze troche poczekac :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kateeeesa Napisano Październik 4, 2005 bardzo maloprawdopodobne.... lecz chyba mozliwe.... w sumie bylam a moze jeszcze jestem w takiej samej sytuacji.... znaczy sie my z chlopakiem czesto uprawiamy peeting i czesto jestesmy bez bielizny.... i zawsze nastepuje w pewnym momencie wytrysk i tez sie strasznie ostatnio przestraszylam ze ta wydzielina mogla sie dostac do mnie.... a i tez jestem dziewica.... lecz z tego wszystkiego zrobilam niedawno test. i wyszedl negatywny odrazu ulga na duchu ale zeby jeszczesuie upewnic to wybieram sie wkrotce do ginekologa... moze ty tez kupisz taki test to tylko jedyne 12zl a odrazu lzej na duszy..... nie schizuj i nie mysl negatywnie bop napewno przez tospoznia ci sie @...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 12zeta Napisano Październik 4, 2005 12 zeta to juz 1/2 paki pieluch , lepiej oszczedzajcie, wszystko jest mozliwe, taki test juz i tak nic nie da bo za pozno na jakiekolwiek legalne dzialania, no chyuba ze wczesniej mamie mozna powiedziec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lalkwczkaaa Napisano Październik 4, 2005 do 12zeta aj aj wcale twoje gadanie nie pociesza czlowieka.....wiec sie zamknij!!!!! w taki sposob trudno jest o bobaska!!! wiec test tylko uspokaja zeby nie bylo zadnych schiz lub chorob na tle nerwowym :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hopka Napisano Październik 4, 2005 taka wpadka jest bardzo mozliwa, lekarze o tym nie pisza bo sie boją pis'u i lpr'u, a teraz tym bardziej ze straca uprawnienia rząd zrobil spisek zeby sie wiecej dzieci rodzilo, a przez najblizsze 4 lata to wogole bedzie syf a we francji w liceach mają w kiblach damskich i meskich automaty z prezerwatywami, a u nas nie dlugo beda sprawdzac czy spicie w pizamach, a za spanie bez wylot z budy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kropek85 0 Napisano Październik 5, 2005 wczoraj dostalam @ wiec juz jest wszystko okej :) ale strasznie mnie brzuch boli :/ pozdrawam wszystkich :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no no Napisano Październik 6, 2005 okresik mozna miec do 3 miesiaca, i to sie tu czesto zdarza krwawienie w pierszym miesiacu, w terminie jego przypadania jest normalnym objawem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talcia 0 Napisano Październik 8, 2005 Moim zdaniem raczej nie będziesz w ciązy skoro jesteś dziewicą! Musiałabyś być wiatropylna żeby zajść... Ciągle masz błonę dziewiczą więc plemniki nie mają dojścia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o rany. Napisano Październik 9, 2005 co za bzdura dziecko drogie, blona ma liczne otworki przez ktore wyplywa sluz, krew miesiaczkowa , itp a w druga strone moga dostac sie plemniki nie gadaj bzdur, bo sie wierzyc niechce ze ktos moze tego nie wiedziec bedac dziewicą mozna wiec byc bezproblemowo w ciazy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KAMAAAAAAAAAA Napisano Październik 9, 2005 dokladnie.... mozna zajsc w ciaze pomimo blony dziewiczej..... ale sami przyznajcie w takim przypadku..... jest to malo malo prawdopodobe.... Przeciez czesto nawet i uprawiajac sex bez anty. kobiety nie zachodza w ciazu a co tu mowic o tym wyzej opisanej sytuacji? nieprawdaz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rosel 0 Napisano Październik 9, 2005 Moze mnie tez ktos pocieszy. otoz jestem dziewica z moim facetem uprawiamy czesto peeting,bez bielizny.Nie przypominam sobie zadnej \"niebezpiecznej\" sytuacji ale okres spoznia mi sie juz 3 dzien:( ostatniego okresu dostalam niby planowo bo 9.IX ale 10.IX na bieliznie byly tylko male plamki i takie normalny okres zaczal sie 10.iX wieczorem. Z tym ze wg.mnie na poczatku bylo w nim duzo sluzu. teraz jestem cala poschizowana.;-/eh....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KAMAAAAAAAAAA Napisano Październik 9, 2005 rosel wiesz nie zamartwiaj sie tylko bo przez te schizy to mozna jedynie nabawic sie innych chorob..... a jesli masz watpliwosci to proponuje zrobic test... albo isc do lekarza..... Tylko naprawde nie schizuj.... bo moim zdaniem przez peeting raczej cudem mozna zajsc w ciazy... ale niby cuda se zdarzaja... he zartuje to ironia.... serio nie jestes w ciazy!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rosel 0 Napisano Październik 9, 2005 eh dzieki.No w sumie jak mam momenty racjonalnego myslenia to mi sie to tez wydaje niemozliwe.W koncu tyle kobiet chce byc w ciazy a nie moze a ja przez peeting zajde?? Ale wiesz jak to jest jaks ie czlowiek pospina;-/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość misiaczek09 Napisano Październik 26, 2005 Dobra teraz ja mam pytanie... jakies 3 tyg temu moja kolezanka zabawiala sie z chlopakiem... byli w spodniach ale rekami sie dotykali w miejsca intymne... chlopak doszed i wydalil troche spermy ktora moja kolezanka poczula na rece... nie dotykala siebie w swoje miejsca intymne... teraz okres jej sie spoznia juz 10 dni a miala rownomiernie... to raczej nie mozliwe ze zaszla w ciaze nie? czy te plemniki mogly jakos przezyc i postac sie do macicy? Pomozcie bo nie wiem co mam jej mowic czy pocieszac czy co bo ona jest bardzo zestresowana teraz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasiasek 0 Napisano Październik 26, 2005 Spuscil jej sie na dlonie, ale ona sie nie dotykala i martwi sie czy jest w ciazy???? O matko!!! Przeciez niektore wpisy wolaja o pomste do nieba! Ludzie bez podstawowej wiedzy o sexie, pettingu czy czymkolwiek zabawiaja sie, a potem sie martwia czy plemniki dotra z reki do pochwy!!! Ile wy macie lat?? Jesli 15 to rozumiem niewiedze, ale potepiam zachowanie, ale jesli 20 to... Sama juz nie wiem co mam o tym myslec!! Otoz- plemniki pozbawione odpowiedniego srodowiska po wytrysku- czyli plynow z kobiety szybko giną. W kobiecie natmiast zyja do ok. 72 godzin. ...... Opowiem wam jeszcze historie- prawdziwa. A propos wyzej... Dziewczyna kochala sie z chlopakiem- to byl jej pierwszy raz. Robili to bez zabezpieczenia. On kilka dni póxniej wyjechał za granicę do pracy. Po kilku tygodniach ona dzwoni do niego i na żarty mówi, że jest w ciąży (wiedziała że nie jest), a on na to odpowiada: \"przecież to niemożliwe!\" Jak tego pokroju człowiek moze zabierac sie do czegokolwiek?? \"Niemozliwe\"!- dobre sobie! Najgorsze jest to, że widze, że takich ludzi nie brakuje! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rybenka08 Napisano Październik 26, 2005 pomocy wna poczatku tego m-ca wspulzylam z facetem bez zabezpieczenia na drugi dzien rano bolal mnie brzuch puzniej bylo ok. i tak bez przez pare dni dalej co jakis czas mam bul brzucha ale mialam okres kolezanka radzi test tylko ile musze oddczekac po okresie i czy musze go zrobic rano czy moge zrobic go wieczorem blagam pomuzcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kosania Napisano Październik 26, 2005 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość łowca jeleni Napisano Październik 26, 2005 Ty lala, najpierw idz skoncz chociaz podstawowke... a pozniej bedziesz sie ruchac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rybenka08 Napisano Październik 26, 2005 do lowca jeleni podstawuwke mam za soba i nie tylko moze to dla ciebie jest smieszne ale dlamnie powazne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kosania Napisano Październik 26, 2005 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość łowca jeleni Napisano Październik 27, 2005 Lala, ale z polaka to chyba nie zdawalas? Wez dziecino slownik i troche poczytaj zanim publicznie sie skompromitujesz robiac niemal w kazdym wyrazie blad ortograficzny. A moze Ty lala masz zepsuty prawy alt i dlatego "ó" Ci nie dziala? Tragiczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monton Napisano Październik 27, 2005 ok - teraz ja mam pytanie robilismy to bez zabezpieczenia ale przed wytryskiem facet duzo wczesnie j wyszedł - to byl z reszta stosunek przerywany , po wszystkim miałam go na rękach i poszłam sie umyć - boje sie że mogłąm ręką sobie przenieść w intymne miejsce plemniki, dlatego wzielam postinor ale dopiero po 60h - teraz jest 6 dzien po a mnie mdli jak nic :| jakies pomysły ? mam sie czegos obawiac? aaa... dodam, że to byl 21 dzien cyklu (normalnmie mam 28). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malommmmmmmmmmmamamaaamama Napisano Październik 27, 2005 nei powinnaś sie przejmować!!!!21 dzien cyklu czyli tydzien przed okresem:)są dni niepłodne a poza tym wzielas postinor!!głowa do góry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach