Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmkk

jak to wtedy jest...

Polecane posty

Gość mmmmkk

Czasem nurtuje mnie pytanie-jesli zajdzie sie w ciąze-a raczej"wpadnie",i własciwie jakies 2,3 tygodnie sie o tym nie wie-i zupełnie nieświadomie idzie na impreze,gdzie wypije kilka drinków czy zapali -to jakto wpływa na ciaze?Albo-jesli wtedy sie zachoruje i bierze antybiotyk-a jeszcze lepiej-tabletke antykonc(bo przeciez tez wtedy niby nie ma pewnosci 100 proc).Jakie moga byc skutki.....przeraza mnie to....a moze sie myle?

Gość mmmmkk
Nikt sie nei wypowie?

Gość ahahah
wplywa niekorzystnie

Gość jego za dupe
najwyzej bachor zdechnie i bedzie nowy

Gość yu7iu7
wpływa niekorzystnie ale w pierwsze 2 tygodnie jeszcze nie ejst dla płodu az taks zkodliwe bo po 2 tygodniach dopiero układ nerwowy sie kształtuje...i inne narzady

Gość mmmmkk
Mam nadzieje ze nei wpływa az tak drastycznie...inaczej co 3 z nas rodziłaby niezdrowe dziecko....biorac pod ueage wpadki...i nieswiadomosc ciazy do terminu nie przyjscia miesiaczki...

Gość ewka12345
Wiecie,jak czytam wasze odpowiedzi na to pytanie,to stwierdzam,że: 1.jesteście nienormalni 2.przykompach siedzi banda gówniarzy,co to im się po szkole nudzi i nie mają co robić 3.jesteście złośliwi chamscy i beznadziejni. Odpowiadam na Twoje pytanie. Nic się złego nie dzieje.Nawet najbardziej zaplanowane dziecko nie jest oczekiwane od chwili poczęcia.Ja swoją córkę planowałam dość długo.Kiedy wreszcie odpuściliśmy,zaszłam w ciąże.I nie wiedziałam o tym.Przybalowałam z koleżaną,ponieważ dostała ona dość pokaźną sumkę z okazji premii świątecznych.Na drugi dzień myślałam,że się strułam drinkiem,a ja już wtedy byłam w ciąży.Nie wiedziałm o tym.Moja córka urodziła się silna i zdrowa.Ważyła prawie 4500g.Wszystko było oki.Pozdrawiam.

Gość mmmmkk
dziekuje:)gorzej pewnie jest z lekami ktore sie wtedy przyjmuje...ale tak jak mówisz pewnei nic złego sie nie dzieje...