Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ahahah

nie ma brzydkich kobiet! to co zobaczylam to szok

Polecane posty

Gość dla ciekawych
do obejrzenia program na TV 4 , dziś o godz. 21 : 50 " Łabedziem być... " Uczestniczki programu to kobiety, które ugrzęzły w codzienności życia poprzez serię różnorodnych zabiegów odzyskują wiarę w siebie i urodę, przechodząc niesamowitą fizyczną, psychiczną i emocjonalną przemianę. Po zakończeniu pracy ze wszystkimi bohaterkami następuje kulminacja programu: wybór najpiękniejszej uczestniczki jednej kobiety, na której głowie zabłyśnie korona Miss programu. Każda z osiemnastu uczestniczek podczas trwania programu otrzyma do pomocy osobny zespół specjalistów osobistego trenera, chirurga plastycznego, terapeutę, stomatologa, protetyka dentystycznego i stylistę którzy opracują indywidualny program zmian, a następnie będą wspólnie pracować nad stworzeniem perfekcyjnego wizerunku przydzielonej im uczestniczki. Każdy z pierwszych dziewięciu odcinków poświęcony jest prezentacji dwóch bohaterek i ukazuje trwający trzy miesiące proces przemiany od początkowego obozu przygotowawczego, poprzez diety, terapie i operacje, aż do momentu, kiedy specjaliści stwierdzają, ze ich praca jest skończona. Każdy z tych odcinków kończy się finałową prezentacją uczestniczki w tym momencie następuje pełna emocji scena, w której bohaterka po raz pierwszy od trzech miesięcy będzie mogła zobaczyć się w lustrze. Po zakończeniu prezentacji wszystkich osiemnastu kandydatek, w ostatnim, dziesiątym, trwającym dwie godziny odcinku, następuje wybór najpiękniejszej uczestniczki programu podczas wielkiej gali, porównywalnej jedynie do wyborów Miss.

Gość Łabedziem być...
dziś TV4, godz. 21:50 Czy ktoś oprócz mnie oglada ten program ?

Gość ja ogladałam wczoraj
" Łabedziem zostac ". Metamorfozy , ktore tam zachodza sa godne podziwu . Czego moze dokonac skalpel i odpowiednie podejscie. Jednakze widac jak te dziewczyny cierpią :(. Nie wiem czy byłabym skłonna za taką cenę zrobić się na " bostwo" ") wszak az takim pasztetem nie jestem :P

Gość ŁOSOSIOW NIEDOSZŁA
W SZOKU JESTEM ..TESH TAK KCEMMMMMMMMMMM BUUUUUU

Gość też nie wiem
czy zgodziłabym się na aż taką ingerencję

Gość brzydka jak 1001 noc
A ja byłabym zdolna przezyc wszystkie katusze... tylko powiedzcie ile to kasy ksztuje i co tak naprawde by mi zrobiono i gdzie?Pytam powaznie :(

Gość brzydka jak 1001 noc
odswiezam

Gość TV4 godz. 2150
kolejny odcinek dzisiaj :)

Gość odświeżanko

Gość idę ogłądać
właśnie zaczyna się program " łabędziem być " na TV4

I nie wolno im ogladać siebie w lustrze, aż do zakończenia całego \"procesu\". Jedna z zawodniczek została wyeliminowana z programu, bo znaleziono w jej pokoju małe lusterko... :-0 Kicha straszna... ten program.

Gość Crown
trzeba się zastanowić dlaczego takie coś powstało??? Bo ci ludzie się przekonali, jak zycie może być ciężkie gdy jest się brzydkim. Na miłość znikome szanse, możesz być najwspanialszym człowiekiem na świecie a i tak nikt tego niedoceni bo przecież jesteś brzydki, wszystkim musisz udowadniać swoją wartość, być pierwszym, żeby chociaż cię zauważyli.Ale to my wszyscy odpowiadamy za to, że taki coś ma coraz większe wzięcie.A jak duża może być desperacja spytajcie dziewczyne która nigdy nie była na randce albo chłopaka który się nigdy nie całował!

Gość diligent
Crown - Masz 100% rację! Sam się nieraz na tym łapię, że mówię pasztet, a ta dziewczyna ma wspaniały charakter niż niejedna piękna. Ja też bym się zdecydował na coś takiego i nie dziwię się dziewczynom, że chcą sobie poprawić tu i ówdzie. Sam jestem na 2tyg. przed przeszczepem włosów. trzymajcie kciuki!

Gość dobrze Diligent
to trzymam kciuki :) chociaż nie jesteś miły, wiesz ;) o żadnym człowieku nigdy nie pomyślała " pasztet " a co dopiero mówić takie rzeczy :(

Gość dobrze Diligent
nie pomyslałaM ( zgubiłam literkę, to chyba z emocji ;) :p )

Jasne super. Ale przyczytajcie ilość zabiegów chirurgicznych, protetycznych i kosmetycznych w procedurach każdego pacjenta...

Gość w78
moi drodzy panstwo wiekszosc z wypowiadajacych sie na temat programu "chcę być piękna" sa niesamowicie krytycznie oraz negatywnie nastawieni do tego programu. mam jedank male pytanie. czy ktores z was przezylo swoje dotychczasowe zycie z wygladem ktory nieustannie byl krytykowany, czy patrzac w lustro zastanawiacie sie kim do jasnej chol... jest ta osoba w nim, bo ja tak. i prosze mi nie wmawiac ze powinnam czuc sie piekna bo takie mam wspaniale wnetrze, poniewaz jest to wierutna bzdura oraz ciagle powtarzany frazes. drodzy panowie prosze spojrzec w swoje odbicie w lustrze i przed samym soba sie przyznac czy ktorykolwiek z was zadal sobie trud by poznac niesamowita osobowosc i wspaniale wewnetrzne piekno jakies brzyduli? niesadze. jezeli ktos juz zada sobie trud by mnie poznac jestem osoba lubiana i moj wyglad jest akceptowany lub po prostu nieistotny, tylko ze nie o to w tym chodzi. zyjemy w swiecie gdzie bylismy, jestesmy i bedziemy oceniani przez pryzmat naszej zewnetrznej aparycji. juz w dziecinstwie opowiada nam sie bajki gdzie zla, niedobra wiedzma jest utorzsamiana z brzydota natomiast wspaniala, dobra czarodziejka z pieknem. podchodzac do ekspedietki w sklepie podswiadomie wybieramy ta ladniejsza poniewaz utorzsamiamy wyglad z charakterem. ladniejsza znaczy: sympatyczniejsza, inteligentniejsza, itp. brzydota jest dyskryminowana w kazdym aspekcie naszego zycia swiadomie lub nie jednakze jest to niezaprzeczalny fakt. ja osobiscie zglosilam sie do programu by uzewnetrznic moje wewnetrzne piekno, chce wygladac tak jak sie czuje, czy ktorekolwiek z was ladnych ludzi ma prawo mi tego zabronic? co do braku intymnosci i pewnego ekshibicjonizmu (pomimo wszystko jet to program w tv) fakt bedzie ten program nadawany w ogolnokrajowej telewizji ale w dzisiejszych czasach zyjemy w takim tepie ze bede wiadomoscia dnia ewentualnie tygodnia jezeli program bedzie powtarzany po 2 miesiacach nikt nie bedzie o mnie pamietal a efekty zostana mi na lata. prawda jest tez to iz w moim przypadku ten lub jakis inny program nie byl sila napedowa do moich rozwazan na temat operacji plastycznych mysle o nich od lat. wiem w jakich klinikach jacy lekarze wykonuja takie zabiegi oraz czy ci lekarze maja do tego uprawnienia, znam metody przeprowadzania takich zabiegow i jestem swiadoma wszelkich mozliwych powiklan oraz zdaje sobie sprawe z ryzyka jakim jest tak powazna ingerencja w organizm ludzki jakim jest operacja plastyczna. jakkolwiek powinnam zaznaczyc ze po przeprowadzeniu operacji we wlasnym zakresie jestesmy pod opieka lekarza maksymalnie do 9 dni w programie tym mamy mozliwosc kozystania z opieki specjalistow przez 2 miesiace. znam tez ceny zapiegow i wiem ze nigdy w zyciu nie bedzie mnie na nie stac. casting do tego programu byl dla mnie pewnego rodzaju katalizatorem, dzieki niemu moge spelnic cos o czym myslalam od bardzo dawna, cos co pozwoli mi byc soba. jezeli dostane sie do programu bede ze wszech miar szczesliwa jednak jezeli sito eliminacji wykluczy mnie z grona szczesliwcow nie zawli sie od tego moj swia. fakt bede smutna, moze nawet uronie lze nad utraconymi nadziejami ale nie powiesze sie z tego powodu. bede zyc jak zylam, bo tylko to mi pozostanie. z powazaniem nr ID 17990

Gość w78
zgadzam sie z opinia iz trzeba potrafic zyc z tym co sie ma nie niszczyc swiata w ktrorym zyjemy tylko dlatego ze nasza uroda nie pasuje do aktualnego piekna poniewaz kannony urody jak wszystko co jest zwiazane z moda zmieniaja sie. owszem zadne efekty chirurgii plastycznej nie sa stale i to jest normalne w przypadku kazdego zabiegu rowniez zdrowotnych. osoby ktore nie zdaja sobie sprawy z komplikacji jakie moga nastapic w ich wyniku nie powinny im sie poddawac. przeczytalam tony materialow na temat nieudanych operacji widzialam setki zdjec i zdaje sobie sprawe ze nawet w rekach mistrza marmor moze sie ukruszyc. nie zgadzam sie jednak z przekonaniem iz zmieniaja w uczestniczkach wszystko co im sie podoba. na castingu powiedzialam co i dlaczego chce zmienic owszem zasugerowano mi ze jeszcze moga cos nie cos dodac od siebie na co sie nie zgodzilam ale trzeba rowniez oddac im sprawiedliwosc ze poinformowano mnie ze niektore zabiegi nie beda wymac ingerencji chirurgicznej, nie chce zrobic z siebie miss swiata jedynie poprawic wyglad zlamanego nosa, usunac zagrazajace mi wypustki naskorne, itp jedyna ekstrawagancja na jaka sobie pozwolilam po czesci z proznosci a po czesci dla kmfortu psyhicznego to operacja piersi. chirurgia plastyczna jest dziedzina medycyny ktora nie jest w aktualnym rozumieniu stosowana do ratowania zdrowia czy zycia dlatego tez zalecane jest by zabiega takim poddawaly sie tylko osoby o stabilnej sytuacji zyciowej i niezachwianej psychice. poinformowalam rekrutujacych ze nie pozwole zrobic z siebie kolejnej lalki barbi poniewaz wazne jest dla mnie by zachowac wlasna tozsamosc jedynie w ladniejszym opakowaniu. jezeli to bedzie powodem dla ktorego nie zostane wybrana to trudno. jestem szczesliwa mezatka i zdaje sobie sprawe ze pomimo obecnych klopotow roznej natury dostalam od losu o wiele wiecej niz inni w moim wieku posiadaja. ale nie dajmy sie zwariowac opinii publiczej gdyby to "co ludzie powiedza" mialo powstrzymac wszystkich nasza cywilizacja stanela by na etapie rozwoju kamienia lupanego. Leonardo da Vinci nie wykonywal by po kryjomu sekcji zwlok i medycyna stanela by w momencie przystawiania pijawek. Alfred Kinsey nigdy nie przeprowadzil by badan dotyczacych seksu a jedyne co o nim wiedzielibysmy to to ze wszyscy "to" robia. chirurgia plastyczna jest potrzebna jak kazda inna dziedzina medycyny jeszcz do niedawna uwazano ze operacje przeszczepu serca, czy metody zaplodnienia in vitro sa ingerencja w prawa boskie. pomyslmy tylko ilu wspanialych ludzi utracilibysmy lub nie narodzilo by sie przez opinie publiczna z powazaniem

Gość do gory

Gość piekna ....
Masz racje k78 [popieram wszystko co piszesz a tych co potępiaja operacje plastyczne pocieszę ze wiecej jest chcętnych niz niechętnych bo wiele odób ma zastrzeżenia a to nic strasznego to nie czary lub przesądy tylko można napradę być szczęsliwszym jesli dokona sie własciwego wyboru ....popieram cie i trzymam kciuki

Gość piekna ....
przepraszam w78 😘😘😘

Gość zadbana123
Te kobiety nie są brzydkie tylko zaniedbane,przez lata zanidbań zaparcowły sobie na taki paskudny wygląd,bo przecież mogą być piekne i to ten progam pokazuje,ale jak się przez lata nie dba o ciało,zęby włosy to efekt końcowy jest taki że stają się maszkarami. Nie ma co leniuchy z tych bab i tyle,jak można się do takiego stanu prowadzić:(:(:(

Gość liliana27
nie ma brzydkich kobiet tylko czasem wina malo... :o