Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ahahah

nie ma brzydkich kobiet! to co zobaczylam to szok

Polecane posty

Gość ahahah

weszlam na jedna strone. Sa tam metamorfozy pan ,przed i po. Z zaniedbanych kobiet zrobiono gwiazdy !!!!

Gość ahahah
tam na gorze nad zdjeciami macie select a season ,wybierzcie season 2 ,pojawia sie zdjecia a na dole prawie samym bedzie taka czarownica ruda .ja zobaczcie!!!!!!! jak ja zmienili.

Gość swg
Qrwa!!!Mission Immposible!

Gość no nie......
nie mogę uwierzyć......... ale jazda!!!!

no i taka jest wlasnie prawda. z kazdej pani mozna zrobic cudo :) te ladne poprostu potrafia o siebie zadbac. b. fajna stronka

Gość nie do końca tylko zadbani
zadbac? Kobieto te osoby przechodza tyle operacji plastycznych, ze wlasna matka by ich nie poznala, gdyby nie pokazali , ze to oni!!! Na TV4 leci program ten program, kazda z osob zostaje poddana szregu operacjom plastycznym, odsysaniu tluszczu, treningu pod okiem zawodowca, najlepszym zabiegom stomatologicznym, fryzjerom ,stylistom i wizazystom!!!

Gość Łowca debili
Ja to interpretuje inaczej 80% jest brzydkich dlatego muszą tyle tapety nakładać :D

Gość znam ten program
ciekawe jakbys ty - co piszesz o tworach - sie taki urodzil i mial szanse stac sie takim, jakim zawsze marzyles i jakiemu w zyciu latwiej... 😠😡

Gość zęby
obczajcie u niektórych wystarczy zmienic zęby i od razu lepiej wygladają... pięknyu usmiech czyni cuda

Gość hhhmmmmm
nie ma brzydkich tylko wina czasem brak

Gość mmmmmmmmmmmmmmm
"ekstremalne metamorfozy" program na CLUBie,ludzie wyjeżdżją na kilka miesięcy z domu,są poddawani operacjom plastycznym,ci z wadami wzroku lub słuchu mają wykonywane operacje korekcyje,zajmują sie nimi trenerzy a potem jeszcze fryzjer,kosmetyczka,stylista

Gość Nie ma brzydkich
kobiet, są tylko zaniedbane :-D

Gość Olka...
Nieżle.....ale nie sądzicie, że takie operacje mogą negatywnie wpłynąc na zdrowie po kilku latach??? Nie mowiąc, już, że wszystko moze wyjść na starość:o

Jak dla mnie, to u niektorych z zebami nieco przedobrzyli... Tylko najtansza sztuczna szczeka przypomina biale klawisze fortepianu - wyglada to strasznie nienaturalnie!

Gość maly niedowiarek
linka prosimy !!! szybciutko!!! :)

Gość nie widzisz
patalachu :P

Gość maly niedowiarek
sorki cos mi sie zacielo w kompie i ni otworzyla sie zadna wasza wiadomosc,poza pierwsza :)

Gość maly niedowiarek
sorki cos mi sie zacielo w kompie i ni otworzyla sie zadna wasza wiadomosc,poza pierwsza :)

Gość meszuge
uoj, bożesz ty mój! to widno, co jeszcze dla mnie nie wszystko stracone :D TO PRAWDA - NIE MA BRZYDKICH KOBIET (no nie każdy rodzi się piękny, tak jak ja i w dodatku mu to zostaje na całe życie - hue,hue,hue :) ) WIEM PO SOBIE, KOSZMARA NIE JESTEM, ALE ZANIEDBANA, NO I KICHA! od poniedziałku biorę się za siebie (kaska będzie na fryzjera itp. :D)

Gość lalitha
w nowej OLIWII jest informacja o naborze do programu tak jak "Chcę być piękna" - spróbujcie

Gość dobreeeeeeeeee
:D:D:D:D