Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamkaa20

znowu mnie zranił CHLIP

Polecane posty

Gość załamkaa20

napisał smsa ze mam isc spac bo on zostaje na imprezie urodzinowej Ikei :( ze dostał czekolade i sztućce za 300 zł boze!!! jak zadzwoniłam do niego było głosno bardzo było w tle słychac głosy kobiet, mówiłam do niego a on " cześć ", znowu właczyła mi sie agresja mam ochote go zjechać totalnie, dzwonił nie odebrałam:( drugi raz juz nie zadzwonił. nie rozmawialismy ze soba 3 dni, bo ciagle to bo ikea bo praca wazniejsza, bo był u asi bo miała problem z kompem! u jakiej kużwa asi? do mnie nie mówi tak😡, jesu niech mnie ktoś przytuli:(

Gość jaa111
Hahahah :) chlip chlip :( 💤

Gość Igraszka Mała
a najfajniejsi są faceci, którzy tam pracują, można sie z nimi umawiać, są chetni do nawiazywania kontaktow pod pretekstem doradztwa w sprawie mebli ..mraauuu

Gość załamkaa20
tak to było bardzo smieszne cyniczna, zagielas nasz wszystkich:(

Nie masz co być zazdrosna ta czekolada którą dostał napewno była czekoladopodobna także nic wielkiego Cie nie ominęło, gorzej z tymi 300 złotymi prawdopodobnie wydał je rosyjskie prostytutki :(

Gość rzeczywiscie
jestes zabawne jak chuj dziewczyna sie martwi a wy szmaty sie wpierdalacie gdzie nie trzeba spierdalac

Nadmienie że pracowałem kiedys w Ikei, mają tam w zwyczaju na imprezy urodzinowe zapraszać panie do towarzystwa, można korzystać do woli :)

Gość rzeczywiscie
tak tak pix musisz miec wyobraznie :P

Gość Hunko
tam przyjedzają szwedzkie blond prostitutes i dają ile się chce pracownikom byleby pracowali potem lepiej ;)

Gość meszuge
Kobieto! wybierz się na jakieś "urodziny" w salonie z materacami :) Odpuść sobie, to jakiś koszmarny lamus, niech spada na szczaw razem z tą swoją niedouczoną w komputerach asią :P A w ogóle jak to "znowu mnie zranił" ? To nie pierwszy raz ?! I Ty się tak dajesz poniewierać, a może jeszcze pierzesz mu skarpetki :P Zapytaj o adres "tej" asi i wyslij jej worek jego brudnych ciuchów, zobaczysz jak to ozdrowieńczo wpłynie na jej komputer :D Mała - nie daj się :) Faceci na ogół nie zasługują na nas, ale ten twój to już wogóle jest jełop do kwadratu :( Przypomnij sobie jego wady - na pewno ma ich mnóstwo, wypisz je na kartce i przeczytaj sobie co dzień rano :) Skutek murowany :) Przejdzie CI, a tego kwiatu to pół swiatu! Buziaczki :*

meszuge ma rację:) Możesz poznać męski punkt widzenia. Jeśli rozłączył rozmowę z Tobą na rzecz zabawy ze znajomymi, oznacza to że nie jesteś dla niego tak ważna, jak powinnaś być w udanym związku.

Gość jacek2233
oj oj ikea w łodzi fajna