Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

P.M.

Krem po oczy

Polecane posty

Mam 24 latka. Ostatnio zauważyłam niewielkie zmarszczki mimiczne w okolicach oczek. I tego dotyczy moje pytanko: jaki kremik zastosować??? Wyczytałam, że dla kobiet w moim wieku najlepsze są żele pod oczy. Ale jest tyle tego na rynku, że nie wiem, który naprawdę działa. Może coś mi polecicie? Będę wdzięczna za rady:))) Pozdrawiam serdecznie:)

Gość aniaania
chetnie ci polece dobry krem wlasnie dla ciebie ostatnio kupilam w Leclerku krem pod oczy firmy bielenda spa zielona mala tubeczka za ok 15 zl jest swietny

Gość czekoladka23
ja tez mam ten problem co ty, polecam ci zel pod oczy Iwostin jak dla mnie jest super i naprawde wygladza! kosztuje ok 20 zł w aptece

czekoladka23.... Słyszałam o Iwostinie. Powiedz mi proszę, po jakim czasie zauwazyłas poprawę??? Pozdrawiam:)

Gość czekoladka23
Stosuje go dopiero 2 tygodnie, ale jesli juz widze efekty tzn ze dziala,zmarszczki sa splycone i wygladzone,uzywam go zawsze rano potem klade krem nawilzajacy AA seria Wygladza Zmarszczki. Na noc uzywam kremu liftingujacego pod oczy Soraya bo on z koleji super nawilza i natluszcza skore.

czekoladka23.... Hmmm.... krem liftingujący to jest chyba dla cery dojrzałej... już sama nie wiem... ech, dlatego tu weszłam i pytam o radę :)))) Pozdrawiam

Gość aniaania
no to kup ten co co polecilam zielony belendy spa jest przeznaczony dla osob po 25 roku zycia i to jest taki zel troszke tlustawy ale jak dla mnie super

Gość eeeehe
starosc nie radosc

jeśli wcześniej nie używałaś żadnych kremów pod oczy, to możesz wypróbować żele Flosleku - nawilżają, a dobrze nawilżona skóra jest lepiej napięta, zmarszczki mniej widoczne. a krem przeciw pierwszym zmarszkom jest np. w serii Dermiki Preventi. dobry jest też żel z peptydami Avonu, żel Retroactive Anew i krem Hydrofirming.

jeszcze jedna ważna sprawa - na dzień używaj zawsze kremu z filtrem, pod oczy może być ten sam, co do twarzy.

Gość ozzi
Pod oczy najlepiej jest używać tego samego kremu co do twarzy(oczywiście nie do cery tłustej). Ma on więcej składników odżywczych i substancji czynnych niż krem pod oczy, a więc będzie miał śilniejsze działanie. Kremy przeznaczone do pielęgnacji skóry wokół oczu są dobre jedynie dla osób, które mają bardzo wrażliwą skórę. Poza tym krem pod oczy to czysty chwyt martketingowy!Firma kosmetyczna sprzedając oddzielnie krem pod oczy i do twarzy zarabia podwójnie!Jeśli zmarszczki są już widoczne, to spokojnie można zacząć używac kremów przeciwzmarszczkowych- nie zależnie od tego, ile masz lat. Polecam kremy: Dermedic, LA Roche Posay, Thalgo. To są naprawdę bardzo dobre firmy!

Gość Lirene
Polecam Krem odżywczy pod oczy dr Ireny Eris z serii Lirene dla skóry z pierwszymi oznakami starzenia. Lekki nawilżający kosmetyk dla młodej cery.

Gość ahesfsa
Krem oparty na naturalnych skladnikach, dermokosmetyk (do nabycia tylko w aptece) nanobase powinien zalatwic problem, sama uzywam i jest skuteczny