Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie moje zdanie

Laski ktore mysla ze sa cool i w ogole super a chodza w ciuchach z lumpeksow....

Polecane posty

Gość POLIKSGA
Moja mama chciala kupic dla mojego siostrzenca kurtke.Pojechałyśmy do pleyady do tego sklepu dla dziecii była tam taka fajna kurtka za 80 zl. Mama powiedziala ze sie jeszcze zastanowi.Nastepnego dnia poszla do sklepu z odzieza uzywana i kpila taka SAMA zaz 20 zl wiec nieraz sie opalaca kupowac w lumpeksie:)

Gość dobraaa...
odpowiem ci na to co mi tam nabazgralales (od "ale ty jestes(tam mialo byc) głupiaaa") dobra mozesz sie brzydzic ale te ubrania są odkarzane i jeszcze jak ktos to kupi to potem są prane wiesz nie che mi sie pisac i znowu tobie tlumaczyc ja napewno nie mam kompleksów bo mi tacy ludzie nie przeszkadzają wiesz?? ale widze ze ten zal az ci dupe sciska i nie mozesz tego przebolec i chyba zauwazyles ze wszyscy na ciebie najezdzają bo zajebal** głupim tematem i to chyba z toba jest cos nie tak, nie uwazasz?? wiesz do bani sa tacy ludzie jak ty do bani! i kur** i odrazu gadasz ze ktos kto to wczesniej nosil byl chory!! ( i to twoim zdaniem ciezko chory!!) jak to przeczytalam myslalam ze mnie rozerwie ze smiechu! jak ty to potrafisz czlowieka rozbawic , smieszny jestes... kur** odrazu wszyscy ludzie chorzy są na trąd! hahahahahah jakby twoj kolega oddal do sklepu swoj swetercio to wiesz radze ci sie z nim nie zadawac bo jeszcze sie mozesz przypadkime zarazic ptasia grypą :) :) :) hahah i ja stosuje dziwną logike??? wiesz wtlumaczylabym ci to ale znowu bys nie zrozumial (jak zwykle zreszta) jezeli twoim zdaniem stosuje dziwna logike to lec do mamy zeby ci moją poprzednią note wytlumaczyla :D aco do slaw ktore ubieraja sie w lumpach... ojjj gdybys to sie chociaz swiatem interesowal, ludzmi... jak sie cos wie to chyba do konca a nie ze przeczytam kawlek i sie chwale (nie jestem tobą) dobra ubieram sie w same markowe rzeczy moze i jestem snobką ale napewno mam rozum w przeciwienstwie do ciebie PS cos za pózno odpowiedziales mi na to wczesniejsze tylko sie nie tlumacz ze nie widzailes albo ze cie nie bylo bo widzialam ze zaraz po tym cos pisales pewnie wymyslales dla mnie przez kilka dni swoje gówno warte racje Dobra ide zakówać mate bo mam spr z permutacji wariacji i kombinacji i chyba sie przysiąde do osoby ktora jedzie na samych pjątkach ( to taka lumpeksiara)

Gość aha....
i sie nie trzep do byków bo znowu cos znajdziesz

Gość piękna
co to za dno z ubogim slownictwem pisało ??::D:D:D

Gość katarzyna_
Ogolnie wiadomo ze bogaci maja swoje sklepi , wiec biedni takze powinni miec. I wlasnie dla biednych powstaly lumpeksy. Tam biedne i ubogie osoby ktorym sie w zyciu nie powiodlo moga wygladac jak ich bogate kolezanki. Ja zarabiajac 4 tys zlotych miesiecznie, nie wyobrazam sobie wizyt w jakims zatechlym lumpeksie, tak jak i nie wyobrazam sobie jedzenia kielbasy zwyczajnej ani spotkan z jkaimis nie wyksztalconymi blokersami. jestem osoba na pewnym poziomi ei tego sie trzymam. Ale rozumiem ze jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi o sie ma.

Gość piękna
nas gówno obchodi ile ty zarabiasz:P i po pierwsze nie chodze do lumpeksów po to zeby wygladac tak "jak bogate kolezanki", tylko po to bo jest tam wiele ciekawych rzeczy których nie ma nawet w sklepach"dla bogatych" , ale ty pewnie i tak nie rozumiesz tego, bo jestes zarozumialą ....(pipi..)., która obnosi sie ze zarabiana suma pieniedzy - zawsze i wszedzie - brrr - nie nawidze takich co to wyzej sraja niz dupe maja

Musze się odezwac bo jutro poniedziałek,dostawa w moich 2 ulubionych lumpach :D cały tydzien czekałam na ten dzień :P Przypomniało mi się,że w podstawówce,a nawet jeszcze będąc w liceum śmiałam się z dziewczyn ubranych inaczej niż ,że tak powiem nakazywał wzorzec ;) Od razu,zwłaszcza w podstawówce były z tego powodu smiechy : \"Zobacz,jaka wieśniara,na pewno to kupiła w lumpeksie..\" i tego typu teksty... Tak więc nasz załozyciel możliwe,że jest także z tego przedziału wiekowego,bo wtedy jeszcze myśli się dość płytko ;) ( nie obrażając wszystkich oczywiście).Teraz mam zupełnie inne podejscie do tej sprawy.Uwielbiam :D Mam dwa ulubione,gdzie ubrania wiszą na wieszakach,nie w takich koszach,bo jakoś mi tak wygodniej.Jeden jest ogrrroooooomny,można się nieźle obkupić :D A chodzę do takich sklepów bo znudził mi się sportowy styl,a w lumpeksach aż roi się od sweterków,bluzeczek,spudnic...Poza tym nie ukrywam,że niska cena też mnie przyciąga.Tak więc nic dodać nic ująć-super ciuchy(niepowtarzalne,modne,eleganckie,czasem nawet firmowe) i do tego niska cena.Same zalety,więc niby dlaczego mam nie chodzić ? Że choroby,tak ? W życiu mi to do głowy nawet nie przyszło...Jak gdzieś sie zorientują ,że mięso jest zarażone to je palą,żeby nie szkodzic ludziom,więc gdyby lumpeksy wywoływały choroby ( :D) to pewnie byłyby zamykane.A tak jakos nie jest ;) Nie będę sie pastwić nad założycielem-ma swoje zdanie,niech go broni.Ja i większośc mamy swoje i postępujemy tak samo.Normalne. :)

Gość abso
a ja mam cie w dupie autorku lumpeksy to mój zywioł, uwielbiam w nich sznupaći wynajdować odjazdowe ciuchy których nie ma w normalnych sklepach, a za jaką cene!! to jest własnie piękne :D i zawsze kazdy mnie zaczepia gdzie to kupiłam ja mówie ze w lumpie to nie wierzą, haaaaaa :) a cool to ja jestem nago ubranie nie jest dopełnieniem" COOLowosci ":P jesli tak myślisz to pusta jestes :P

Gość katarzyna_
Mowisz ze w sklepach dla bogatych ni ema tego co w sklepach dla biedakow zwanych lumpeksami ? Eheheh a myslisz ze skad niby te "fajne" ciuchy znalazly sie w tych waszych szmaciarniach ? hehehe Idz zobacz jakie wspaniale ciuchy sa w drogich fajnych butikach

Gość piekna
oj...katarzyno - nie mam zamiaru spawdzac jakie to piekne rzeczy w butiku , mam swoje ulubione sklepy i naepwno nie takie jak ty lubisz zmanierowanych panienek, a po drugie piekno to pojecie wzgledne :P

DO AUTORA I TYLKO DO AUTORA Dla ciebie żałosne są osoby kupujące w szmateksach a dla mnie nie ma nic bardziej żałosnego niż facet przesiadujący na babskim forum. Takie jest moje zdanie. Wyjątkiem może być tylko życie erotyczne ale generalnie żaden szanujący się facet z krwi i kości by nie siedział na babskim forum o zdrowiu i urodzie a już tym bardziej nie zakładałby tutaj topików! Tylko jakieś cioty albo metroseksualni mogliby tu zaglądać. Ale dla mnie oni nie są prawdziwymi facetami tylko jakimś ośmieszającym ród męski gatunkiem. Mojego faceta żadna siła by nie zmusiła zeby tu wejść a tym bardziej zakładać tu jakieś topiki.

Gość piękna
hahahahaha :D to jest dobre - ze tez na to nie wpadłam, zgadzam sie z Toba w 100%

Gość aneczka84
ja kupuje w lumpeksach bo nie mam kasy,czy to znaczy ze ja jetsem gorsza a ty lepsza??

nevada i co udowodnilas swoja wypowiedzia ? Chyba tylko to ze gustujesz w blokersach, ćmach barowych i tego typu smierdzących potem łajzach nie potrafiących zliczyc do trzech, acz według ciebie, facetach z \"krwi i kości\" LOL. Wracaj więc pod kamień spod którego wypełzłaś i który jest dla ciebie niczym dom. Bramy, przyblokowe ławki, cuchnące dymem papierosowym i alkoholem osiedlowe puby i dyskoteki czekaja na swoją stałą bywalczynie, pełne wygłodniałych facetów z \"krwi i kości\" będących ostoją \"rodu męskiego\". ROTFL A metroseksualnych zostaw w spokoju. Oni nic złego nie robią. Poprostu lubią być naprawde czyści i zadbani, jak widać w przeciwieństwie do tych w których gustujesz. :-) pa

Hehe... Aleś wymyślił skrajności. Mój facet jest normalnym, uniwersalnym typem. Blokersi to dla mnie jakaś bajka z innej planety z którą nawet nie mam okazji mieć do czynienia, bo widzisz my nie mieszkamy w blokach tylko na obrzeżu miasta. Ale strasznie się zaperzyłeś. Tak Cię to ubodło ? Taka prawda niestety... Prawda w oczy kole. Nie lubię szmateksów, ale żeby aż tak się awanturować na forum z tego powodu i zakładać w tym celu topiki to już lekka przesada. W dodatku facet... No comment. Dla mnie nie jesteś facetem.

Gość znebas
też sie zastanawiam po co ten topick ja się ubieram w sklepach firmowych i lumpeksach (gdy mam czasowy brak gotówki a koniecznie mam ochotę wepchać kolejną rzecz do szafy) i generalnie nie chodzi w tym o cenę a o jakość: sklepy z nowymi rzeczami dla małozarabiających i średnio --- czyli coś czego jest pełno w każdym mieście są pełne bubli - sweterki, co po 2 praniach są do wyrzucenia, bluzeczki rochodzące się na szwach, spodnie od których odpadają guziki, czy wyłażą nitki... generalnie czegoś takiego się nie opłaca kupować, bo co sezon trzeba by wymieniać całą zawartość szafy, bo rzeczy z poprzedniego po prostu nie nadawałyby się do noszenia więc wybór jest albo dobry firmowy sklep (czyli nie zara - która ma fatalną jakość)- co dla mało i średniozarabiających jest za drogie (umówmy się nikt nie kupi spodni za 300 zł jeśli zarabia miesięcznie 1000 i musi zapłacić rachunki)- albo mogą sobie pozwolic na coś raz na jakiś czas, albo jeśli ktoś się troche zna - to lumpeks generalnie dziewczyny ubierające się w lumpeksach często wyglądają o niebo lepiej niż dziwewczyny ubrane na bazarach, hipermarketach i w zwykłych sklepikach - a do tego są pewne, że nie spotkają swojego klona na ulicy ;) w lumpeksach można znaleźć ciekawe rzeczy dobrej jekości i do tego całkiem modne (kto się interesuje modą wie, że moda z NYC jest u nas tak 2, 3 sezony spóźniona) jeśli taka sama kurtka wisi w Vero Moda i taką samą ma dziewczyna która ją kupiła w lumpeksie po czym to poznajesz?? czyżby była jakaś różnica dostrzegalna przez Ciebie a niewidoczna dla zwykłego śmiertelnika??

Znebas,normalnie zgadzan się z Tobą w 100%!!!Pozatym myślę,że szkoda czasu na pisanie czegokolwiek na tym topie, ktoś kto go założył nie zasługuje nawet na to żeby mu tłumaczyć na czu polega jego GLUPOTA!!!

Gość gunnm
hehe, zgadzam się z przedmówczyniami... postanowiłam tylko napisać komentarz,bo mnie rozbawila jedna wypowiedź- katarzyna_ użyła słowa :\" szmaciarnia\" określając tym mianem lumpeksy... Katarzyno_ !! Toż to nie wypada takiej \"damie\" jak ty używac takiego śłownictwa... :P A swoją drogą to założyciel tematu i Ty moglibyście sie nieźle zgrac,bylibyscie niezwykle sterylną parą ;] ..... oooj,ale niektórzy są puści,aż się żal robi....

Heheh Twoj facet jest normalnym uniwersalnym typem piszesz. No to pozazdroscic brudasa !! hahah . Zabraklo elokwencji i zdolnosci krasomowczych w tej wszystko wiedzacej glowce, aby wyjasnic ten \"zawily\" termin ? Rozumiem ze mydlem, srodkami czystosci kosmetykami i czysta bielizna, nie splamilby swoich niemetroseksualnych rak ? Silownie itp, tez tylko z obrazkow pewnie zna. No coz to prawda, iz metroseksualizm odbiega od schematu niedogolonego i niedomytego smierdzacego moczem samca, ale jesli gardzisz metroseksualistami, musisz uwielbiac smrodzik co z kolei implikuje ze nie jestes prawdziwa kobieta, poniewaz prawdziwe kobiety lubia zadbanych i pachnacych mezczyzn w czystej bieliznie z zadbanymi dłonmi, ladnie przycietymi i czystymi paznokciami, zadbana cera, wysportowana i zdrowa sylwetka. oto link z wypowiedziami kobiet na ten temat : http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3132190 A moze poprostu po raz kolejny w dyskusji uzylas slowa ktorego do konca nie zrozumialas ? Jakie to typowe dla ludzi ktorzy nie maja argumentow, a ich jedynym celem jest slepy atak. Tak, tak mądralo. Metroseksualny to nie znaczy gej !!! hehe I pomyslec ze na kobiecym forum mozna znalezc takie rzesze brudasow plci pieknej. dziwne, zaiste dziwne..........:-) i nie musze juz chyba dodawac kim ty jestes dla mnie \"kobieto ?\"......no comment Huehuehue

Gość vacek
niektórzy są puści a niektórzy są tak mądrzy, że niedbają o higienę. :-)

A ja pamietam jak kiedys ludzie jeździli do niemiec na wystawki. Przywozili wtedy rozne sprzety wystawione przez niemcow do wyrzucenia. Teraz wyrosly ich dzieci i ubieraja stare przechodzone ciuchy. Co bedzie jak wyrosnie nastepne pokolenia ?

wyjedz zenbas do domu publicznego najlepiej gdzies na zachod. Zarobisz baaaardzo duuuuuuzo pieniedzy. Czy po twoim powrocie ktos pozna czy zarobilas te pieniadze pracujac w wielkim banku czy robiac laski arabom ? Czyzby byla jakas roznica w kolorze i slie nabywczej tych pieniedzy widoczna dla zwyklego smiertelnika ?

Gość ffffffff
Idz juz wojtus spac bos pusty jak wydmuszka i w koncu ktos nasra na ciebie

Gość sramnato
dobra spierdalam z tad bo stary juz czeka i musze mu wziasc do buzi dzisiaj.

Gość red roses
Nasz AUTOR podkreślam autor lubi sobie czasem kupić jakiś dresik, polarek np. w Biedronce ;P i wyglądać jak wszyscy dookoła, kwestia gustu a o gustach lepiej nie dyskutować :)

Gość piekna
Ten autor topiku bardzo nerwowy , ktos mu cos napisze i sie burzy pedał jeden i w nerwach nawet nie kontroluje tego jak się rozpisuje hehahhahe Ubliża osobom które mu utrą nosa, A jego wypowiedzi to dno intelektualne i zdaj sobie sprawe wreszcie czlowieku ze taki potok słow nie wskazuje na twoja madrosc, lepiej zwięźle a na temat, to ty nie masz argumentów, to tyle ode mnie (nie jestes facetem - trafiło cie w słaby punkt), śmieja sie z Ciebie - biedaczysko.......

Gość piękna
zreszta autor topicu pisal o 1.33 (w nocy) takze mozna mu wybaczyc to majaczenie, pewnie siedzial z maseczka z drożdzy na twarzy, lakier na paznokciach suszyl sie, a na nogi i pachy nałożył krem depilujący - a zdenerwowanie w jego poście mozna wytłumaczyc tym ze maseczka co to zawsze bryndzlowal sobie wlosy - ...skonczyla sie.....

piekna, jezeli nie masz nic do powiedzenia to nie owijaj tego faktu slowami. Pusta lalo. Jezeli ktos tu komus utarl nosa ,to tylko ja wam, ale ty widzisz to co chcesz zobaczyc hahah. Wracaj wiec do szkoly i zacznij sie uczyc. Zostaniesz kims, nauczysz sie poprawnie skladac zdania, a pozniej, moze zaczniesz wreszcie dobrze zarabiac i nie bedziesz musiala dorabiac zadnej filozofii do uzywania starych i smierdzacych ciuchow z lumpeksow, bo bedzie cie stac na nowe w ktorych wczesniej nie chodzil chocby czarnoskory londynczyk, chory na opryszczke. proste jak drut........... muhahahahah

Do red roses: Rozumiem ze te dresiki i polarki znasz z autopsji hehe. Bylo sie zadawac z blokersami ? Przeciez kazdy widzi ze to ich \"ubranie robocze\". Przeszlosci nie wymarzesz z pamieci tak latwo, a juz na pewnie nie zakladajac \"przechodzony\" firmowy ciuch z lumpeksu. :-). Ale probuj probuj.....