Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rrrr

Ukrać otylie

Polecane posty

Malo rozwiniety ten twoj topic, ale zgadzam sie bo wszyscy ludzie sa rowni wobec prawa wiec nie powinno jej to ominac

Gość dsahdjksahda
oczywiscie ze nie moze jej to ominac

Gość wielka pani
chciała zaszpanować az zabiła...

kara śmierci dla morderców - też powinna umrzeć, skoro z premedytacją zabiła swego brata:O

łatwo miotać oskarżeniami nie będąc w takiej sytuacji. Poza dowodzeniem winy (ale to zostawmy prokuraturze i sądom) należy jej po prostu współczuć - nie chciałabym być w jej skórze i żyć ze świadomością zawinionej straty

Gość adusiaQ
Z jaką premedytacją?Jest winna śmierci brata ale do licha nie z premedytacją. Zastanawiajcie się zanim coś napioszecie. A w ogóle od tego są sądy a nie wy!

Gość a może..............
A może spojrzelibyscie na to wydarzenie jak na wielka tragedie dla niej samej dla jej rodziców ................ trzeba przezyc żeby zrozumieć a wy rozumiecie czy tylko potraficie oceniać a kto dał wam prawo do wydawania wyroków? Nikt nie wie co może go spotkac w zyciu jakie burz przyniesie los?

Ja tam wyrokow nie wydaje, na pewno jest to okropne przezycie i bedzie zyla z tak okropna swiadomoscia do konca zycia co nie zmienia postaci rzeczy ze nieumyslnie spowodowala czyjas smierc i musi byc za to pociagnieta do odpowiedzialnosci

Gość nikt nie wie
ale troche trzeba miec poukladane w glowie zanim sie cos zrobi trzeba 2 razy pomyslec a tu jest wielka plywaczka i szpanerka co chciala sie wszystkim popisac predkoscia i tak jej to wyszlo. ok, wspolczuje jej ale to tylko i wylacznie jej wina i nie wiem jak rodzice mogliby jej wybaczyc ze zabila ich syna

Gość ale wy jestescie popierd..
człowieku lecz sie

Gość a może..............
Luis a wiesz jak wygładał samochód mojego taty po naszym wypadku? nic nie lepiej nie było co naprawiać i co mam miec żal pretensje do taty że zostałam okaleczona na całe zycie ...........że ludzie pytaja mnie skad mam blizny ? a gdybym zgineła ? uważasz że mój tata spokojnie przeszedłby nadtym do porządku ? on do dzisiaj ma poczucie winy za to co sie wydarzyła a mineło 30 lat od tamtej chwili.

Gość cóz
bez wględnu na to co czuje, penwie dostanie jakiś wyrok, moze w zawieszeniu, bo była trzeźwa, ale calkiem na sucho jej to nie ujdzie. spowodowała wypadek ze skutkiem śmiertelnym i do tego była zagrożeniem dla innych uczestników ruchu. raczej na pewno pożegna sie z prawe jazdy na długo, jak nie na zawsze.

Gość brat Otyli
ona temu winna, ona temu winna pocałować go powinna:)

Gość wybaczyc pomysl
to ułamek sekundy z taką predkością ,a jemu zycia nikt nie zwróci ,jezeli nawet dojdzie do rozprawy sa powinien być wyrozumiały w tej kwestii,nie karana (czyste konto) ,itd Ona ma za swoje wydaje sie wam ze nie mysli,nie przezywa tego Fakt faktem powinna zachowac zdrowy rozsadek i trochę wyobrazni

Gość ona tego nie przezywa
na razie zrzuca winne na pedzace z zawrotna predkoscią drzewo ! Udaje ze nic nie pamieta - niezly chwyt ..

Gość to teraz kazdego morderce
bedziemy uniewinniac bo on musi zyc z ta swiadomoscia cale zycie.

Gość a wiecie ze Otylia
do tej pory nie wie, ze postawia jej zarzut , chyba dali ja do sali bez radia i telewizji moze podrzucimy jej przez okno jakiego laptopa, moze nas tu odwiedzi ;) I SOBIE DO CHOLERY USWIADOMI

Gość sumienie rodaków
Jacy jesteśmy mali , podli i wredni . Nienawidzimy chorobliwie tych którzy coś w życiu osiągneli , którzy zdobyli sławe i pieniadze ! Kiedy dotknie ich nieszczęście rzucamy się jak hieny , wyżywamy się , plujemy i pokazujemy jak jesteśmy zawistni i zakompleksieni... To takie prawdziwie Polskie .....

Gość booooooo
my są polacy i osadzamy po czynach dla wszystkich prawo rowne za dobre sprawowanie medal za złe ukamieniowanie ! tra la la

Gość igy
igy ej, szkoda baby - bo napewno jej ciezko po tym co zrobila, ale tez to zauwazylam - ludzie bedą sie starac uniewinniac ją - ale z jakiej racji? co ma medal za plywanie do wypadku samochodowego - jesli sledztwo wykaze ze przyczyną bylo to ze przekroczyla szybkosc - to musi odpowiedziec za to! ja nierozumiem takiego podejscia! i co wam z tego ze ma ten medal - nie czyni jej to kims kto moze byc ponad prawem - zreszta wkurza mnie ogolnie to cale zmieszanie wokol niej - niechodzi o wypadek tylko o te medale - no fajnie, zdobyla, i na tym koniec - tymczasem teraz nagle wszyscy ucza sie plywac, wszyscy chca byc jak "Otylka" ( bleeee, jak mozna tak slodzic?) Otylka to , otylka tamto - gdzies pojawily sie komentarze ( jakas prasa brukowa) ze jaka to z niej piekna kobieta, mądra, dobra itd rzygac sie chce! gdzie ona piekna? nawet ladna nie jest, i watpie zeby byla milą osobą- wrecz przeciwnie - wyglada na bardzo zarozumialą.. nie, nie chce mis ie juz pisac bo przewraca sie wszytsko we mnie bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee a wkleilam sobie to o czym juz pisalam w innym topiku

Gość sledztwo bedzie
proces bedzie, ale i tak dostanie pewnie 6-12 miesięcy w zawiasach i nie tylko dlatego, że jest znana osobą , ale tez dlatego , że nigdy nie była karana...

Gość BejbeP
uwazam ze wiezienie w takim przypadku to przesada...nie zrobila tego celowo...smierc jej brata, wyrzuty sumienia po niej to wystarczajaca nauczka...rozumiem odebranie prawa jazdy i wysoka bardo grzywne ale wiezienie to absurd, tym bardziej z etakie rozjebane szumowiny jak zboki, pedofile zlodzieje lub mafia sa na wolnosci lub dostaja smiesznie nieksie kary...

Gość do Bejbe
to będzie kara nie za CELOWE działanie , lecz za BEZMYŚLNE. Zrozum Bejbe, że wedlug tego co mowisz, kazdy morderca moglby powiedziec, że niechcacy zastrzelil, potrącił, że nóż mu się omsknął o plecy denata itp..i wtedy bylaby samowolka.. nikt by nie czul sie odpowiedzialny za swoje czyny. ona musi isc do więzienia

Gość Wklejam
09:57 wiesci z onetu Super Express" dowiedział się, że znaleźli się naoczni świadkowie wypadku Otylii Jędrzejczak. Jechali tuż za chryslerem Otylii chwilę przed zdarzeniem. Poruszali się 10-letnim autem, niezdolnym do rozwijania dużych prędkości. Według nich samochód prowadzony przez mistrzynię olimpijską nie jechał szybko - a już na pewno dużo wolniej niż 170 kilometrów na godzinę, jak podawały niektóre media. "Mistrzyni nie pędziła jak szalona, nie było to zresztą możliwe, jadąc za wielką ciężarówką. Przyspieszyła dopiero w trakcie manewru wyprzedzania" - relacjonowali świadkowie. Według nich to nie rzekoma nadmierna prędkość była przyczyną wypadku, ale niedoświadczenie kierowcy. --------------------------------------------------------- CO ONI SOBIE JAJA ROBIĄ ??? JESZCZE MOŻE NAPISZĄ ŻE DOKŁADNIE ZA NIĄ JECHAŁ ROLNIK NA TRAKTORZE I ZE OTYLKA NIE PRZEKROCZYŁA 30 KM NA GODZINĘ ??? PEWNIE PODSTAWILI JAKICHŚ FIKCYJNYCH SWIADKÓW, ŻEBY UCHRONIĆ JĄ OD ODPOWIEDZIALNOŚCI !!