Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerstwa

papierowe małżeństwo

Polecane posty

Gość czerstwa

Jesteśmy małżeństwem z rocznym stażem, a ja nadal jestem dziewicą. Po prostu boję się seksu, bo sprawia mi to ból. Pewien ginekolog, do którego się zwróciłam doradził mi, żebym się spiła, a wtedy nic nie poczuję i z uśmieszkiem skomentował, że kiedyś znajdę męża u sąsiadki. Czy słyszeliście o podobnym problemie i możecie mi coś doradzić? Jestem załamana:(

Gość co ci sprawia ból
skoro jesteś dziewicą?

Gość albo masz pochwicę albo bardzo
grubą błonę dziewiczą! Wybierz siędo sexuologa albo zmień ginekologa. Może błonę trzeba będzie niestety naciąć.Podejrzewam jednak,że ma to raczej związek z Twoją psychiką a nie grubością błony.Musisz coś zrobić, bo Tój mąż nie wytrzyma tak dłużej :o

Gość czerstwa
Niestety nie jest to wina błony dziewiczej, którą już usunął mi lekarz podczas niemiłego zabiegu, gdyż takie przypuszczenia także istniały:( Może moja psychika mówi 'nie' temu konkretnemu facetowi? Głupie to, ale czasem zastanawiam się, czy nie wyszłoby mi z kimś innym? :(((

Gość Jolasek
Ale bzdury:) Nie kochaszgo:) Nzma tyle par i sa razme juz po kilka dobyrhc lat. jak się kocha to się kocha, tymbardziej w związku takim jak Twój, Rok po slubie to miod i słód:)

Rozluźnij się i ciesz się sexem. To jest miłość, tu nie ma miejsca na ból.