Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krople smutku

Pomóżcie!!!! Czy przyszła żona może żądać aż tyle i mówić że jest w porządku?

Polecane posty

Gość cztając pierwsze posty
chciałbym postawić pytanie jesteś debilem czy se jaja robisz? Napewno jakaś idiotka nie ma co robić i prowokuje żaden facet nie jest aż taki debilem :O

Gość Krople smutku
Witam, niestety to nie jest prowokacja. Chciałbym aby była, wtedy byłbym szczęsliwy. To po prostu bardzo smutna opowieść bez happy-endu. Odpowiedź brzmi wiec - debilem.

Gość monikkkkkkkkk
Narzeczona niezle umiala kolo Ciebie tanczyc, dlatego nie mogles obiektywnie myslec. Moge Ci powiedziec z doswiadczenia swojego, ze na początku mojego zwiazku powiedzielismy sobie z partnerem: nie ma niejasnych sytuacji, jesli sie taka zdarzy to bedzie koniec. Kazde z nas wiedzialo na czym stoi.

jejku tak mi smutno dzisiaj ale zrobiło misię jeszcze gorzej jak to przeczytałam ..Ja też wiele przeżyłam . Nie byłam z nim długo ale to było z mojej strony bardzo silne uczucie i myślałam że będą zaręczyny potem ślub .Niestety zapomniałam o bardzo ważnej rzeczy .Jestem podgatunkiem kobiety ze względu na swioją niepełnospranośc wrodzona .Po trzech miesiacach mój ukochany umówił się w mojej (obecności bo byliśmy na spoytkaniu towarzyskim ) z pewną dziewczyną której wcześniej nie znał . Ja chciałam prostestować ale coś mnie cjhamowało po prostu nie mogłam w to uwierzyć .Jeszcze ta zdzira do mnie dzwoniła bo podał jej zły numer telefonu. Ja na drugi dzięń zrozumiałam co się stało i zerwałam z nim w trybie natychmiastowym .Potem się za jakis czas pogodziliśmy ale znowu spotkał się z koleżanką poznaną na gg Strasznie się czułam WTo były zdrady psychiczne .W końcu zerwałam definitywnie mimo ogromnej ukrywanej miłości do niego Dziś mija3 imiesiąc od tego czasu a ja nadal jestem nieszczęśliwa .Niedawno dowiedziałam się że poznał kogoś i że nic dla niego nie znaczyłam.To bardzo boli Moja rada jest taka nie warto wyvbaczać nie warto dawać drugiekj szansy wiem że to niełatwe ale musisz o niej zapomnieć i szukać dalej cierpliwie Ja Ci życzę spotkania Kobiety która Cię doceni pozdrawiam.