Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barbielaleczka

kobiety mnie nie cierpia bo wygladam jak laleczka barbie.

Polecane posty

Znów widać zazdrość ludzi!!!! Pamietam kilka miesiecy temu topik pod tytułem \"wcale nie jestem głupia\" czy jakoś tak i również wszyscy napadali na dziewczyne, która lubiła dbać o siebie! I nikogo nie obchodziło,że studiuje,ze czyta itd.dla nich najgorsze było to,że jest ładna. Ludzie opanujcie się! I bardzo dobrze,że laska dba o siebie i oby więcej takich dziewczyn było, bo czasem jak widze białe pasztety na ulicy, to aż sama chętnie bym im za solarium albo za samoopalacz zapłaciła! Taka prawda, po prostu wszystkie negatywne komentarze są od pieknych intelektualistek, z wysokim iq, tylko dziwi mnie,ze siedzą te osoby na tak głupim forum jak to-troche wiecej samokrytyki ludzie!!!!!!

Gość dwell brawooooo popieram

oj nie udało ci się trafić, bo ja na solar nie chodze, ale czasem się musne samoopalaczem,żeby nie wygladać jak te białe pasztety ;)

Gość kasieczek..nie prawda
...to ze zazdrosc jest i bedzie to juz temat oklepany, nie wszystkie tutaj wypowiedzi sa pod tym tytulem...ja osobiscie chcialabym sie dowiedziec o co Laleczce chodzi...napewno nie o to co napisala, bo odpowiedz dostala w pierwszych postach...dodam sarkastycznie - chyba ze nie umie czytac miedzy linijkami...sorry, przeciez ta dziewczyna od samego poczatku wiedziala z jakimi odpowiedziami sie spotka, napewno nie jest az tak naiwna...a ja nie potrafie sie uzalac nad takimi blachostkami kiedy na swiecie dzieciaki nie maja co jesc...juz nawet nie tylko w Etiopii, ale tez w Polsce...sorry

Gość Aha...kiedys takie
biale pasztety mialy powodzenie, poprostu zmienia sie "trend" a my jak "naiwne" kuzki lecimy za tym co nam reklamy nakazuja...oj, swiat sie stacza, a ludzie jak banki mydlane pekaja...

dweell twoja inteligencja natomiast jest porażająca!!!! No cóz teraz i mnie się oberwie-wybacz,ze nie jestem białym pasztetem i mam powodzenie!!!!!! Jesteś załosny!!!!! Apropos założycielki topiku,to każdy ma czasem zły dzień i może ona miała ochote się wyzalic i otrzymać wsparcie na forum. Ale oczywiste jest,że go nie dostanie, bo zbyt wiele zakompleksinych osób ma dostęp do netu! Ot co!!!!!

Gość enriqua
Twoja skromność "barbielaleczka " mnie przeraża..

Gość 135790
barbie jest pojebana i tyle!!! uwaza sie za misss swiata albo za gwiazde filomowa!!!!triceerr czy jak on sie wabi broni jej bo to barbie pies!!!!!a psy bronia wlasicieli hehehehehe

Gość a może ty chcesz decydowac kto
powinien korzystac z internetu? nie jestes na to zbyt piękna?>

Gość kasieczek...Twoje
wypowiedzi tez nie maja nic z pewnej siebie kobiety, kiedy wstepuje w nas arogancja ( a u Ciebie mozna to przeczytac w postach) juz jest sie na etapie zakompleksionej...przeciez tutaj nic nie widac i nie slychac oprocz stuku puku po klawiaturze, to po cholere (jezeli czujesz sie pewna siebie) chcesz tutaj komus cos udowodnic??

Gość dwell
obciągam z połykiem i nic za to nie biore-biełemu pasztetowi nie przystoji

of kors jestem głupia i płytka ty natomiast tak inteligentna, piękna i oczytana. JASNE!!!! Już to było przerabiane!!!!! Daj na luz i nie przejmuj się tak ,że są ładniejsze kobiety od ciebie!

Gość do dwell
jesteś bystra jak woda w klozecie!!!!! :P

Gość Ja tam bym chciala
zobaczyc jak zaczniecie sobie wlosy z glowy wyrywac, ktora z Was ladniejsza i bardziej oczytana...moze wejdziemy na jakas stronke gdzie bedzie mozna wlaczyc kamerki, to chociaz ubaw bedzie, ha?;-)

tak jestem zakompleksiona , tylko to ty się czepiasz, nie ja! To świadczy,ze chyba ty masz kompleksy dziecko!

dokładnie! a zwłaszcza te osoby,które tak krytykują barbielaleczke prosze o zdjecie, zobaczymy te wszystie piękne i zadbane forumowiczki!

Gość kasieczek jezeli chodzi o
mnie to sie nie czepiam, tylko jestem zafascynowana takim mysleniem jakim jest Twoje, to wszystko...nawet nie wiem czy do mnie to bylo, juz kompleksow sie pozbylam bo jestem stara dupa ktora ma 35 lat...pierwsze zmarszczki manifestuja sie na mojej twarzy wiec nawet do konkurencji sie nie nadaje, nie bede sie wyglupiac i tak nie wygram...pozdrawiam i usmiechnij sie szczerze a nie przez zeby;-)

Gość miało byc o barbie to niech
bedzie o barbie a kasia jest zbyt piękna żeby dzielic sie forum z inną pięknościa więc załózmy jej nowy topic

Gość Lalka...eh co z Ciebie za
laska, stracilas topik...wlaz tu szybciuchno i napisz cos pozytywnego, lub cos prowokujacego do daleszej gadki;-)

Gość nudno sie zrobiło

Gość a pozniej musi iść spac
zeby rano nie miec worków po oczami

Gość Tracerr
niedobrze mi jesteś kobietą czy mężczyzną?

Gość Tracerr
tak tylko pytam :D

Gość jak myśliciejaki zabieg
wykonuje teraz nasza piękność?

Gość a ja myśle
że używa właśnie samoopalacza bo była dzisiaj na solarium tylko przez 5 mniut bo musiała sie spieszyc do kosmetyczki

Gość Tracerr
nie bądźcie złośliwi :o:o:o

Gość _Acha__
a ja myśle że własnie wcina jakąs niezdrowa kolacje popija coca-cola i pójdzie spać na 3 godz po imprezie w makijażu .....nie wierze jej w żadne słowo......skoro tak sie chlubi swoja uroda czemu fotki nie chce pokazać Hmm?bo bajeruje i tyle.......a ty Trracer co jej tak bronisz?nie rób sobie nadzieji nie umówi sie z Tobą....bo labrador sie zapiszczy za nią buahahh

Gość Tracerr
_Acha_ ----> Przeginasz. Prosisz o fotkę? Gdyby dziewczyna dała tu swoją fotkę i faktycznie okazałaby się ładna, to dopiero zmieszalibyście ją z błotem! Bo nie dość ,ze opiewa swoją urodę to jeszcze daję fotkę na widok publiczny. Więc stała by się narcyzką i dziwką jednocześnie. Sami nie wiecie czego chcecie, jesteście zawistni i bije od was złośliwością.

Gość Tracerr
Aha, i nie potrzebuję jej randek bo nie jestem les... Dlaczego ją bronię? Nie bronię jej, po prostu jestem obiektywna czego wam brakuje....

Nie wszyscy są złośliwi, przesadzasz. Nie biorę i nigdy nie brałam udziału w wyścigach o miano piękności, bo mi szkoda na to czasu i kasy, a poza tym jestem \"białym pasztetem\" (a może pasztetową?, heh ;) ) więc i warunki nie ku temu. Ale lubię ładne przedmioty, ładnych, ładnnie ubranych, zadbanych ludzi, lubię przyglądać się atrakcyjnym dziewczynom,koniom czystej krwi arabskiej, gwiazdom na niebie, dzrzewom jesienią stojącym w płomieniach... To są dla mnie zjawiska równorzędne estetycznie. Nie lubię ludzi skupionych na sobie i tylko na sobie, a zwłaszcza na czymś tak efemerycznym i przemijającym jak uroda, mam wrażenie, że takim ludziom sympatia, a może uwielbienie innych jest potrzebne do podkreślenia własnej\" lepszości\". Jestem taka wspaniała, więc wszyscy mają obowiązek mnie lubić... Mam nadzieję, że się mylę co do autorki, ale ona nie budzi mojej sympatii i jestem ciekawa, czy ona lubi ludzi? Dużo osób próbowało jej to powiedzieć, ale odpowiedź, Autorki, jej popleczników, była jedna \"jesteście zazdrośni i brzydcy\"... To dlatego takich osób zwykle się nie lubi. Przereaża mnie to skupienie na urodzie, jakby uroda była jedyną istotną rzeczą w życiu... Jakby nie było nic istotniejszego od jej pielęgnowania... Kolejny topik o niczym, dobranoc Oddalam się, nałożywszy papierową torbę na bladą twarz ;)