Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmmm....

uczucie oszukania

Polecane posty

Gość mmmmmm....

czy macie tak ze czujecie ze wasz partner nie jest az tak calkiem w porzadku w stosunku do was czy czujecie czasami ze albo cos kreci albo oszukuje a w momencie gdy zamierzacie o tym porozmawiac to albo awantura albo a co nie mozna mi?

Gość lusisitka
Jasne chyba każda z nas czasami tak się czuje.Faceci uwielbiają kręcić i to im wychodzi dobrze,ale to i tak kiedyś wyjdzie.Ja nie mogłabym być z oszustem nie toleruję tego kompletnie.Jeżeli ja jestem wporządku to tego wymagam także od drugiej strony.Nie dajmy się oszukiwać.Oczywiście każdy może mieć swoje małe tajemnice,ale w związku powinna być szczerość.

Nigdy, przenigdy tak się nie czułam... Mam 100% zaufanie do mojego mężczyzny i w sumie on nawet nie daje mi możliwości żebym w niego zwątpiła. Życzę każdej kobiecie kogoś podobnego :)

Gość zielonooka_
ja tez sie nie zgadzam, nie każda kobieta czuje sie oszukiwana, a jesli sie tak czuje to znak ze powinna zmienic faceta. kobiety wbrew temu co sie wam wydaje sa jeszcze wspaniali faceci na tym swiecie.

Gość Ulahula
a mnie oszukał kochanek ... obiecywał, uwodził, mówił że kocha, a potem wrócił do zonki

Gość malinka 86
mnie mój chlopak ciągle oszukuje.... czasem jest wspaniały, cudowny, a potem kłamie kłamie kłamie, obiecuje że się zmini i znowu to samo... ciągle... jestem głupia, to wiem.... i bardzo nieszczęsliwa... ale nie potrafię się rozstać... chyba za bardzo boję się samotności. jesli jesteś ze swoim chłopakiem krótko i już cię zdążył wiele razy oszukać skoncz to od razu, nie brnij w to dalej bo lepiej juz nie bedzie... mój zwiazek trwa 4 lata... i nie potrafie go skonczyc