Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kisiaaa

BEZ INTERNETU

Polecane posty

Gość kisiaaa

OD 2 TYG NIE MIALAM PO PRZEPROWADZCE NETU I MYSLALAM ZE ZWARIUJE:( To juz jest chyba uzaleznienie:) Czy ktos tez tak ma?

Gość kisiaaa
ale ja powaznie pytam myslalam ze sfiksuje!

Zależy. W mojej śmiertelnie nuuuudnej pracy net służy mi jako rozrywka. W domu jako bardzo wszechstronna encyklopedia i skarbnica mp3. Jakiś czas temu nie miałam netu w domu przez tydzień i było mi z tym całkiem wygodnie.

Gość kisiaaa
No wlasnie....jako rozrywka:) To chyba moja jedyna rozrywka i dlatego tak sie czulam:)

Net sprawia, że idę na łatwiznę, bo w chwilach nudy - zamiast sięrozerwać w inny sposób - po prostu siadam do kompa, dlatego czasem mi działa na nerwy. Ale moge bez niego żyć i nie widzę problemu...

Taka przerwa Ci dobrze zrobila! Ja jak wlaczam kompa to zawsze musze wejsc na kafeterie chocby nie wiem co!!!

No, ja też włażę, bo tu się przynajmniej coś dzieje - a dzisiejszy topik o tym, czy szałwię POŁYKAĆ, czy WYPLUWAĆ, rozbawił mnie od rana. :D Mam trzy swoje ulubione fora, które traktuję nieco poważniej - może dlatego, że są bardziej określone tematycznie. A Kafe jest odskocznią.

Gość gość
ula la la stróż

Gość gość
Sezon na wykopaliska?