Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tojaa

Miasto Kobiet w TVN Style zeszło na psy...

Polecane posty

Gość nienawidze
tej RADZISZEWSKIEJ - to jest dopiero kawał S_ ki!!!! Jak ona przeprowadza te wywiady!!!Śmiechu warte!Z góry patrzy na wszystkich gości. ZAwsze wpierw na dole ekranu widzimy Jej nazwisko a dopiero w drugiej kolejoności przedstawiany jest gosc!!!! Całkowicie nieprzygotowana do wywiadu. Ma zestaw pytań, które musi zadac i bezwzględu na jaki tor obierze rozmowa Ta swoje...BEZNADZIEJNA JEST ONA!!!

Gość tak z innej beczki
Ta brunetka to była Anna Czarnecka .Wielka szkoda ,że jej już nie ma .A kto to Jest ten Jacyków ??

Gość alanka37
to ten z musisz to mieć

Gość hip hip hura
To ten wyjątkowy wywbitny stylista w czapeczce o kuuuuuuurwa jak.......................

Gość zgadzam sie
Radziszewska to jest dopiero zadufana w sobie osóbka!Półgłówek i tyle!!Tego jej wywiadu nikt nie przebije... Poza tym patrząc na Młynarską nie dziwie się, że jest rozwódką - jak słyszę jej poglądy to rozumiem całkowicie jej byłego...bbbbrrrr

Gość Facett..
a tą Radzidzewską to gdzie można podziwiać?

Gość facett 2 czyli inny
A mi się ze wszystkich prowadzących pań podobała też ?? pani Czarnecka .Czy coś konkretnego mówiła to siem musze przyznać bez bicia nie wiem

Gość Tojaa
Ano właśnie. Miasto kobiet prowadziły Beata Sadowska, Anna czarnecka i Marzena. Hotrodyńska nie prowadziła tego programu, chyba, że na samym początku Tvn Style, kiedy ja jeszcze jej nie odkryłam ;-) A Jacyków z tymi swoimi komentarzami o ludziach spokojnie chodzacych po ulicy.... Też mu się wydaje, że jest nie wiadomo jaka wyrocznią. Ale trzeba przyznać, że wyrazisty jest ;-)

Gość Misiaaaa
Jacyków to prowadzi jakiś program modowy,obserwują babeczki na ulicach Warszawy i na żywo komentuje czy są fajnie ubrane,z reguły trafiam na to przypadkiem więc nie wiem jak sie program nazywa. Gość ma takie komentarze do niektórych babek,że gdyby usłyszały w co się ubrały to nałozyły by worek foliowy na głowe i na oslep uciekały.

Gość Facett..
Hej! Teraz w TVP3 leci filmik z mlodziutką Pauliną Młynarską - "Kronika wypadków miłosnych" (to nie Dolina Issy, poprzednio mi sie pokićkało, ale to też film Wajdy). Cóż, kiedyś Paulinka wyglądała o wiele lepiej :) i jest b.sympatyczna na ekranie :) A swoją drogą film całkiem niezły :)

Gość dzisiaj znowu Młynarska
sie prawie pokłociła z tą drugą (Marzena?)... hehe robi sie coraz ostrzej :)