Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tojaa

Miasto Kobiet w TVN Style zeszło na psy...

Polecane posty

Gość Tojaa

Kiedyś lubiłam oglądać ten program. Teraz stracił dużo przez zmianę prowadzących i trochę scenariusza rozmów. Co myślicie o tym???

Gość Misiaaaa
Zgadzam się,rozmowy sa ostatnio na poziomie wywiadu z jakiegoś brukowca!! Prowadzace chyba nie maja za bardzo koncepcji tych rozmów,jakies ploty z tego wychodzą.

Popieram. Nie będę się rozpisywać bo kiedyś założyłam juz o tym topik :) W ogole nie podoba mi się nowa formuła programu, wydumane problemy !, oraz prowadząca Młynarska, duet, w którym to zawsze jedna jest ZA a druga przeciw ! :o

Gość jestem podobnego
zdania. Poprzednie wydania bardziej mi odpowiadały. Scenografia była lepsza, układ kanapy, stołu - zblizał do siebie rozmówców niz obecnie. Ale NAJGORSZĄ zmianą jest brak tej sympatycznej pyzowatej brunetki (putka w głowie - jej nazwisko) :(. Kolejna Młynarska (choc jej wczesnie nie 'znałam") dziala mi na nerwy. Jej donosny głos, przekrzywiwanie, przerywanie rozmówcom, sposób formowania przez nia pytań i jej dygresji - wprowadza mnie w stam rozdrażnienia. Nie potrafię jak wcześniej wczuc sie w atmosferę rozmów - poprostu wylozowaną słuchać. kto te MŁYNARSKIE niemedilane persony do kur..wy chce zatrudniać ?!!!

Gość Jadzia ale
masz znajomosci wsrod moderatorek :classic_cool: 🌻

Gość hmmmmmmmmmmmmm
Za to najlepszy na TVN style jest Tomek Jacyków, to jest gosc :D, z niektorych jego tekstow mozna pasc na paszcze ;) :D. Przepraszam za zmiane tematu ;).

odnośnie Młynarskiej, nie wiem, czy zauważyłyście, ale ona bardzo często zarzuca Marzenie (tej drugiej prowadzącej), że ta jest bezdzietna i stara i sama. Szlag mnie trafia. I te jej małe oczka....

Gość piłeczka pingpongowa
Jaka Młynarska? Agatka z dwójki ?

Gość Facett..
i jest brzydka jak noc :(

Gość Tojaa
Cieszę sie, że nie tylko ja mam dość Młynarskiej :-) Wczęsniej prowadziły ten program Marzena, Beata Sadowska i Ania, ale nie pamiętam nazwiska. Macie rację, Młynarska nie potrafi często wysłuchać rozmówcy do końca, przerywa, a najbardziej mnie wkurzyło, jak atakowała swojego własnego gościa, którego zaprasza się przecież po to aby z nim pogadać, wysłuchać jego poglądów, ewentualnie przeprowadzić coś w rodzaju wywiadu. Chodzi mi o Jana Korwina Mikke. Nie jestem jego zagorzałą fanką, ale traktowanie go przez Młynarską było poniżej pasa. Atakowała jego poglądy, po prostu dawała do zrozumienia, że osobiście się z nim nie zgadza, a to nie przystoi prowadzącej, która powinna być neutralna... Rozmowy są sztuczne, jakby każde słowo było wyreżyserwoane...

Gość Tojaa
Jej, oczywiście Janusz Korwin Mikke...

Gość suzziee
ja również się dołączam.Paulina Młynarska jest strasznie irytująca, poza tym brakuje Beaty Sadowskiej.Wszystkie zmiany są według mnie zmianami nagorsze.

Gość Tojaa
Moherowy... - szukałam topiku na ten temat, nie znalazłam, więc założyłam nowy :-)

Gość mariona
a mnie sie bardzo podoba ten program i obie prowadzace sa super

Gość breta
wszyscy tylko krytykuja cos okropnego

Gość tez stara ale już nie samotna
Przestałam ogladac MIASTO KOBIET. Główny podód - młodsza Młynarska. Poprzedniczki wspierały się w rozmowie, nie rywalizowała jakakolwiek z nich. Marzena jest osobą potrafiacą wczuc sie w osobowosc zaproszonego goscia. Podoba mi sie jej sposób prowadzenia rozmów. Czego powiedzieć nie moge o tej drugiej krzykliwej. Niestety nie zauwazyłam "ataku" Młynakrskiej na Marzenę na jej wiek itp....bo juz ich nie ogladam.....ale taka osoba i jej podobne sa dla mnie obrzydliwe.

Gość Facett..
niestety dziewczęcy urok Pauliny M. przeminął 20 lat temu wraz z filmem Dolina Issy (Wajdy wg Miłosza). Znacie? Była tam naprawdę sliczniutka i słodziutka. Teraz nie powinna sie pokazywac publicznie :)

Gość tez stara ale już nie samotna
breta ---> przeczytaj sobie tutuł topiku

Gość piłeczka pingpongowa
P.Młynarska rzeczywiście jest denerwująca , wprawdzie w mieście kobiet jej nie widziałam , ale widziałam gdzie indziej. Przy każdym rozmówcy musi podkreślić , że to ona jest gwiazdą , a raczej gwiazdeczką, rezolutną , rozdartą i rozkapryszoną. To nie jest zachowanie godne prezenterki w telewizji. Stary team miasta kobiet był bardzo dobrze dobrany , laski uzupełniały się, nie konkurowały ze sobą , widaćbyło , że dobrze się ze sobą czują i że panuje tam fajna atmosfera. I wyobrażam sobie , jakie zmiany wniosła Młynarska :/

Gość Misiaaaa
Sadowska była super,inteligentna,z dużą kultura osobista i wiedzą. Młynarska jest do dupy tak jak jej fryzura obcięta tępą kosa,wogóle tyo ona wyglada jak zwiędła sufrażystka.

Powiem krótko. Miasto Kobiet to juz nie to samo. Mam odentyczne odczucia co i Wy:(

Gość ............ooooo....

Gość Beata wróć .....
oczywiście Sadowska do Miasta Kobiet :-)

Gość A pamietacie.....
Horodynska??? Widac bylo, ze Marzena nienawidzi jej z calego serca!! Mlynarskiej tak nie traktuje, bo to corka znanego tatusia!!

Gość misia pisia
E tam opowiadasz , co ma do tego tatuś, jakaś przebrzmiała gwiazda ? Obie Młynarskie skorzystały z uśmiechu losu i każda z nich jest znana nie mniej od tatusia , więc jadą już po swoim , nie po tatusiowym. Horodyńskiej osobiście nie znam , ale jeżeli jej twarz koresponduje z charakterem , to nie dziwięsię , że Marzena jej nie lubi. Laska ma aparycję czołgu skrzyżowanego z robocopem albo terminatorem. Młynarska może i jest rozdarta i nieopanowana , ale raczej sprawia sympatyczne wrażenie - jako osoba , powtarzam , nie jako prezenterka - to co ma jej Marzena nie lubić

Gość blue15
ja tez juz tego nie ogladam, drazni mnie ten pomarancz w tle i MŁYNARSKA..... nie wiem co oni tam mowia ijak sie zachowuja ale wystarczy jak przelece po kanlach i zobacze mlynarska.... ta jej fryzura...... i styl bycia, ubierania sie jej nos....... z nosem to juz nie jaj wina ale reszte moglaby zmienic wyglada jak ciocia klocia z kiosku

Gość Facett..
no i zrobiło nam sie na topiku prawdziwe miasto kobiet... urocze jesteście jak oceniacie inne kobietki :) (choć przyznaje bez bicia ze sam tu przejechalem sie po Młynarskiej)

A ja sie ciesze,ze Sadowskiej nie ma(a tym bardziej Horodyńskiej,nie mam pojęcia,za co dostała prace w tv),bo nie dość ,ze trzepią kase prowadząc polowe programow na MTV,to jeszcze były w tvnStyle!Jakby nie było młodych zdolnych,do tej pory niezwiązanych z Tv...Co do młodszej Młynarskiej..Na pewno nie jest dla mnie tak irytująca jak Agata,widziałam kilka programow Miasto kobiet-do tej pory mnie jakoś szczególnie nie zdenerwowała.Co do Marzeny,typowa profesjonalistka,widać duze doswiadczenie z pracy w radiu,jest zdecydowanie najlepsza.ania-jak dla mnie,bezpłciowa;)

Gość alanka37
Beata Sadowska prowadzi swój program Pałac Kultury.Zresztą taki sobie,ale chyba awansowała.Horodyńska prowadzi Paris Paris,siedzi w Paryżu,więc też chyba awansowała. Osobiście jej nie lubię,bo nie jest naturalna.Młynarska mnie tak bardzo nie razi.Ma swój styl,ale sposób prowadzenia może irytować.Tak naprawdę to od początku mam wrażenie,że program jest Marzeny,bo to ona wybija się swoją ciekawą osobowością i tym luzem,który tak jest cenny w tego typu programach.Tak naprawdę niewiele jest wyrażnych postaci w tvn style.Na pewno Marzena i Jacyków.