Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mandzia

Szukam pomysłu na.....

Polecane posty

prezent dla mojego męża. Chcę pokreślić, że jestem chwilowo bez grosza i muszę wymyśleć coś co nie wymaga dużych nakładów a pomoże mi go zaskoczyć. Czekam na pomysł :)

Mówisz i masz!! :) Wieczór, swieczka...... i TY ...naga .. pzrewiazana DUŻĄ czerwona KOKARDĄ......... Co Ty na to????? Chyba dobre...( ??) Pozdrawiam!!:)

Gość zona2658
ja zrobiłam na pierwsza rocznice album w którym napisałam cala nasza historie ja sie poznalismy , spotkalismy pierwszy pocałunek itp do tego nasze zdjecia wiersze katrtki które sobie wysyłalismy bardzo mu sie podobał

No igraszki ograniczone... :O Aha i ma to być prezent na urodziny, które są ......jutro :) Się obudziłam co?

O w mordę.... mało czasu..... :O No to moze mala antyramka, a w srodku Twoje foto, jego foto , i puste m-ce m-dzy WAmi, na przyszłe zdjatko dzieciatka......

OOOOOO, to już coś :) Myslmy, myślmy.... Wytężajmy te umysły :) Ja jakoś nie mam głowy - za dużo problemów :O Pomóżcie, podsuncie pomysł

Gość ile możesz wydać kasy
???????

Gość Pedigri
może jakąś śmieszną ,szaloną bieliznę? bokserki w kwiaty alkbo w świnki?

może upiecz ciasto, zrób jego ulubiony deser, ładnie posprzątaj, umaluj się dla niego i ładnie ubierz, podaj rano śniadnko na tacy, zrob masażyk... taki jego dzień:)

może jakiś kubeczek albo po prostu kwiaty:) może butelkę wina czekoladki w puszce w kształcie serca książkę podkładkę pod mysz albo coś związanego z jego hobby

obudowę na telefon breloczek śmieszny krawat jaśka musisz przejść po mieście a coś może wpadnie Ci w oko wejdź do sklepów wszystko po 4 zł, może tam jakiś drobiażdżek się znajdzie ładnie opakujesz i będzie ok;) powodzenia:)

nie ma za co często sama mam podobne roztewrki ech, pieniązki kochane...;) pa