Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kociara jedna

koty sa lepsze od psów

Polecane posty

Gość kociara jedna

definicja psa: wór trawiacy z ukladem doprowadzajacym :-P

Ja zdecydowanie wole psy. Ale nie zamierzam pisac pracy na temat wyzszosci psow nad kotami :O Jedni wola psy, inni koty, jeszcze inni pajaki i inne robactwo ;)

Gość mam kota i psa
żadne nie jest lepsze, są inne

Gość inna taka
Fakt. zaden kot krzywdy nikomu nie zrobił, co najwyzej w pościel nasrał albo do butów. A psy zagryzaja ludzi

pytanie tylko: dlaczego psy zagryzaja ludzi?!!!! moze to jednak nasza wina; czujemy sie bezkarni, katujemy zwierzaki a potem dziwimy sie, ze kiedys puszczaja im nerwy i atakuja. wniosek jest jeden: gdyby ktos cie bil, glodzil, krzywdzil to i ty kiedys zagryzla kogos. pomysl: ty tez masz dni gorsze i lepsze i pragniesz byc szanowana!

Gość niech zyja KOTY
!!!!!!!!!

Gość very
cóz....mnie zaatakował pies kolegi w jego domu...był przymilny, a potem obracał moją reke w paszczy jak duza kość. Też mi sie zdawało, ze psa trzeba sprowokowac...nieprawda

Gość kociara jedna
AVE KOTY!!!! ;-)

nie mowie, ze trzeba psa prowokowac by zaatakowal. psy maja tez psychike. jezeli traktuje sie je zle, jezeli przezyly \"w dziecinstwie\" cos niemilego itp. itd..... moze to wywolac traume. podobnie jak i u ludzi. po latach jakis smak, zapach, zachowanie moze wywolac u nich pewne reakcje.

Gość very
trauma z powodu głaskania po głowie? czy moze z powodu coco chanel?

pytanie tylko: czy ty chcial/abys byc \"glaskana po glowie\" przez obcych?! po co wyciagacie rece w kierunku psa?! jak bedzie chcial to sam przyjdzie.

Gość zdecydowanie koty
na sympatie kota trzeba zapracowac a pies zawsze przyjdzie.Ps.mam kota i psa

Gość very
wiesz....moze nie brzmi to dla Ciebie zbyt prawdopodobnie, ale ten pies sie do mnie chwile wczesniej łasił...gdy zostalismy sami w pokoju merdajac ogonem domagał sie głaskania...w chwile pozniej zaatakował, gdyby nie matka mojego kumpla nie wiem jak by sie ta historia skonczyla...dodam,ze jak sie pozniej okazało, zdarzyl sie wczesniej podobny wypadek z dziewczyna kumpla, pies ja znal kilka miesiecy...tyle, ze ona potrafila go powsciagnąć..nikt jej wtedy nie uwierzył...

Gość a ja zdecydowanie wole psy
bardziej sie przywiazuja i sa bardziej uczuciowe, a poza tym przy nich mozna sie czuc bezpiecznie

Gość kociara jedna
koty w górę

Gość Wole kotki
bo są czyściejsze, bardziej mięciutkie. A psy śmierdzą. Ich sierść ma przykry zapach i jest średnio miła w dotyku. Poza tym psy są bez charakteru i robią wszystko na rozkaz. To jest nudne.

Gość koty są
fałszywe i zdradliwe i zawsze chodzą swoimi drogami!Są strasznie samolubne.A psy oddają człowiekowi całe serce!Nigdy kota!!!

Gość Wole kotki
dlaczego uważasz że koty są fałszywe ? Ludzie są bardziej fałszywi od kotów ale koty lubią tak określać. Nie cierpie ludzi którzy mówią że koty są fałszywe. Niby na czym by miała polegać ta ich zdrada ? :D Bez sensu

Gość kocham wszystkie zwierzęta
ale najbardziej kocham koty :) Tylko nie ciągnijcie tej dyskusji bo zaraz tu wejdą okropni ludzie i będą pisać okropne rzeczy o kotach i będę miała wieczór popsuty. Kocham koty że aż strach, pozjadałabym je wszystkie!!! ;) PS. Kociarze, kochajcie też psy, one też są cudowne

koty i basta!!!!! D:D:D:D::D:D:D pies nigdy nie wpadnie na takie pomysly jak kot!!! :D:D:D:D:D:D:DD::D:D: i nigdy nie bedzie tak cwany jak kot :D:D:D:D: pies zwyczajnie slucha polecen pana..ot takie zwierzatko bez charakterku :p:p:p:pp i do tego ten wrzask .... nie no kot wygrywa zdecydowanie

Gość Wole kotki
Psy lubie ale kotki kocham!!!!!! :D

Gość very
kocury sa debesciaki;-)

Gość znowu zyje
Ja tez uwielbiam koteczki,sa takie milutkie i zabawne nawet jak cos spsoca to i tak jest smisznie.Od tygodnia mam kotka malego takiego 2 miesiace nazywamy go alfred w skrocie fredziu imie to pasuje do Niego jak ulal Bo jest przezabawny.Moj maz tez jest w fredku zakochany a przed snem jest klotnia z kIm fredek ma spac.Kocham kotki bardzo sa wunder schön.

Gość natka79
wiadomo kot to nie pies , dla mnie porównania sa bezsensu rowniedobrze moznaby załozyc topik szczurki sa lepsze niz papugi ja lubie i psy i koty natomiast bardziej odpowiada mi towarzystwo kociaków dlatego w moim domu mieszkaja trzy kocie dziewczynki koty kocham za to ze ładnie pachna , pasia siersc ma specyficzny zapach koty pachna ładniej uwielbiam w nich to ze sa ciche , bardzo ciekawskie i nie trzeba ich tresowac i trzymac krótko poprostu lepiej sie czuje w towarzystwie kotów to idealny zwierzak dla mnie

Gość wole kotki
z psem trzeba wychodzić na spacer czy to deszcz czy zawierucha :D a kotek nie ma takich wymagań. Dom z kotem ma w sobie specyficzne ciepło. Lubie sobie wyobrażać zimowe wieczory z ogniem trzaskającym w kominku i kotkiem na kolanach :)

Gość wole kotki
i to mruczenie kota mnie tak uspokaja :) Mrrrrrrrrrr.... Mrrrrrr....