Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kociara jedna

koty sa lepsze od psów

Polecane posty

Gość Rewolwerowiec
Wole koty.... ale z grilla. :P

Gość ei
Tez chce sprawic sobie kota, a raczej kotke, nie przepadam za kocurami, bo sa zbyt olbrzymie...kotki sa bardziej filigranowe. A czy jest tez jakas roznica w zachowaniu jesli chodzi o plec?

Gość a żeby was te koty
zeżarły - przynajmniej by zrobiły coś pożytecznego a nie tylko chodza miaucza ocieraja sie o naogi i szcza po klatkach dzisiaj podrzuce pare trutek do piwnicy :)

Gość koty lepsze od psów
domowe zwierzątka - małe siersciuchy :) ja mam klacz i ona jest najpiękniejsza i najmądzrzejsza - ma klase i temperament pozatym jest niezależna i inteligentna

Gość Ja odkad bylam
mala dziewczynka uwielbialam kotki bralam je na rece, nie spomniec jak wygladalam jak je puscilam :-) teraz mam wlasnego futerkowca ktorego bardzo kocham :-)KOTKI SA NAJLEPSZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość koty i psy wszystko jest kocha
ne ja to was tu czytam i czuję się jak szpak marceli, co dziwi się światu... Jak ktoś lubi i szanuje zwierzęta, i miał w domu i kota i psa (jak ja) to widzi różnice między zwierzętami i kocha każde. Ja mam teraz kotkę, kocham Ją i lubię. Ale przedtem miałam 2 psy i każdgeo też bardzo kochałam. Bawi mnie dostrzeganie różnic. Ale kochałam i kocham każde ze swoich zwierzątek.

Gość ja za psem
Miałam i psy i koty,zdecydowanie jestem za psem.Lubi sie bawic,zawsze ma dobry nastrój przy właścicielu i mozna z nim pospacerowc.

Gość kociara druga
Osoba zakładająca taki topic, nie za wiele wie o kotach i o psach. Jak można je ze sobą porównywać. Ech, smarkateria :-o

Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem. Théophile Gauthier

Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los. Oscar Wilde

Gość krytyczne oko
psy śmierdzą!!! i to kazde!!! właściciele tych śmierdzieli nawet sobie z tego nie zdają sprawy! wystarczy wejsć do jakiegoś domu i od razu czuć czy mieszka w nim pies! bleeee..... musiałam to z siebie wykrzyczeć:D

Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem. Théophile Gauthier

Gość kwiat lodu
Wole kotki. mylisz sie psy nie śmierdzą. i mają bardzo przyjemny włos ,sierść itd . (kocham zwierzęta)

Gość kwiat lodu
ja nie napisałam że wole kotki. tylko napisałam to do komentarzu który napisał WOle kotki :) . ja mam psa i starsznie go kocham kota też,(wszystkie zwiezęta)

Gość kwiat lodu
krytyczne oko. psy nie śmierdzą !

Gość kwiat lodu
ja kocham to i to .(wszhystkie zwierzęta)

Gość o co come one - wesołych...
ja mam 2 koty i 2 psy i kocham ich nade wszystko bardzo inteligetne zwierzeta psy troskliwe a koty - cwane i kochane

Gość kiwat lodu
(Wszystkie zwierzęta) tym bardziej psy i koty obdarzą ci wiernością.przyjaźnią,miłością wielką i bezgraniczną .