Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozczarowana garnierem

UWAŻAJCIE NA TEN KREM!!!

Polecane posty

Krem na noc Garniera z serii Podstawy Pielęgnacji w ciągu kilku dni zrobił z mojej twarzy( która nie wiedziała co to pryszcze) porażkę.Pozapychał mi pory i powyskakiwały mi pryszcze!Koszmar!Krem poszedł po prostu do kosza!Beznadzieja!

komedogenność kremów jest sprawą indywidualną, Tobie mogło pozapychać pory, a komuś innemu nie. a następnym razem nie wyrzucaj kremu, szkoda pieniędzy, tylko daj znać na forum, że go oddasz komuś za darmo, przynajmniej ktoś sobie wypróbuje.

Gość potwierdzam
u mnie było to samo:( ten krem jest beznadziejny

ale wiesz justa-->weszłam potem na wizaż i wszystkie opinie były zbieżne z moją,niestety... szkoda,że wcześniej nie poczytałam tylko się skusiłam... Dziś kupiłam Nivea Visage-mam nadzieję ze mnie nie zawiedzie;)

Stosowałam ten krem i nic mi na twarzy nie wyskoczyło, porów wcale nie zatykał. Był do kitu z innego powodu - jak dla mnie zbyt słabo nawilżał, rano wstawałam z twarzą jak pergamin. Czytanie opinii innych niewiele daje, każdy ma inną skórę. Tu na kafeterii była kiedyś nagonka na Happy Derm L\'oreala, a dla mnie ten krem jest znakomity :)

Gość Klaudia Syfer
Buhahahaha, pryszczate byłyście, jesteście i będziecie! Tylko ja mam glądką i idealną cerę! Brzydule! Mój chłopak Brad Pryszcz może to potwierdzić!

Gość Ty Syfer twój mały Pitol
puszcza cię kantem z Andżelina Jebaliną:P