Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak sie zabezpieczyć

Antykoncepcja

Polecane posty

Proszę powiedzcie czy jest "Coś" o działaniu tabletek antykoncepcyjnych ? Planuję swój pierwszy raz za dwa tygodnie - niestety z tabletkami nie zdążę :( .. Pragnę aby stosunek był do końca bez prezerwatywy.. czy jest to wykonalne ??

Bardzo proszę !!!.. Może " jakieś " plastry etc.. ??? Ja niestety nie mam zielonego pojęcia .. :O

Gość no jasne ze tak
moze byc nie przerywany a ile masz lat?????

21.. I wiem, że powinnam więcej wiedzieć na ten temat, lecz

Gość malenka serena
Słoneczko...taki jest ten swiat , że stworzył plastikowy sex i powiem Ci ze chcąc czy nie w takim wypadku najbezpieczniej będzie z prezerwatywą...to nie ejst takie straszne...jesli kupisz odpowiednie to nawet jest z nia lepiej!!!Mój chłopak ma problemy z przedwczesnym wytryskiem i gdyby nie prezerwatywy przedłuzajace stosunek to nie doszłabym nigdy bo on za wczesnie by konczył!! Moim zdaniem najlepsze są z DUREXA.Wytrzymałe nie pachną tak obrzydliwei guma jak np z UNIMILA ..aha i mozna znaleźć tez fantazyjne takie pachnące i cos tędy!!!Dlaczego nie chcesz prezerwatywy??Żeby być bardziej pewna to kup sobie blobuli antykoncepcyjne Patentex oval bez recepyt ,ale wtedy nici z sexu francuskiego!!!Odpisz coż zrobiłas z tym problemem bo jestem ciekawa,ja miałam podobny problem ,ale wstrzymałam się i poszłam po tabletki musiałm czekać ale teraz jestem pwena no praweie pewna ze nie dopadły mnie te malutkie zyjatka buzki miłego sexu papap!!!

Gość a cio jamam zrobic
pomocie mi nie wiem co robic...nie wiem czy moge uzywac prezerwatywy i globulek jednoczesnie?i czy w ogole te globulki sa skiteczne i bezpieczne??dziewczyny pomozcie.to juz moj drugi raz ae boje sie wpadki i najchetniej to zabezpieczylabym sie wszystkimi mizliwymi zabezpieczeniami...co mam zrobic?czym sie zabezpieczyc i czy moge uzywac tego i tego jednoczesnie?czekam na pomoc

Gość babucha
najprościej iść do dobrego lekarza :) tabletki polecam ale tylko takie dobrze dobrane po których sie nie tyje :):)

Powiedzcie mi cos... W sobote pierwszy raz kochalam sie ze swoim facetem(moj 1 raz) zazywam Yasmin(piguki) ale mimo to obawiam sie ze mogę wpaść bo on skonczyl we mnie 4 razy.co robić??Myslicie ze nic mi nie bedzie?? PRZERAŻONA

Gość Śniezka222
Spokojnie, nic Ci nie będzie, tzn. nie zajdziesz w ciążę. Pigułki są bardzo skuteczne i nie ma znaczenia ile razy...

Gość bikbiki
ja zaszlam w ciaze na pigulkach a bralam je od stu lat