Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joj

Wybielanie zębów u dentysty

Polecane posty

Gość Dyzia

Nie polecam samodzielnego wybielania, lepiej zrobić to w gabinecie. Sama używałam białej perły i różnych wynalazków i ostatecznie i tak trafiłam do dentysty. Miałam nadwrażllliwość i zjechane szkliwo. Wyleczyłam zęby w Villa Dentica i tam też wybielałam lampą i w końcu wygląda to należycie, ale po tym jak sama sobie zniszczyłam to ciężko było przywrócić zębom ten wygląd

Gość ewelinanka

Wybielałam zęby w gabinecie Dental House i jestem bardzo zadowolona z efektu. Zęby wyglądają naturalnie i efekt utrzymuje się przez dłuższy czas. 

Gość Agata

Polecam Villa Dentica w Krakowie, jeśli chodzi o stomatologię estetyczną to chyba najlepszy gabinet z jakim miałam do czynienia, przy czym ceny nie przyprawiają o zawrót głowy

Gość amirkaa

ja robiłam sobie wybielanie zębów w Lux Medzie  w Warszwie a właściwie w Eurodental jestem bardzo zadowolona z efektów, ceny są konkurencyjne, personel przemiły, wykorzystują najnowsze metody leczenia, a z samego wybielania jestem mega zadowolona, widzę bardzo dużą różnicę przed i po. 

Gość sugar

Widzę, że większość z was jest zwolennikami profesjonalnego wybielania w gabinecie, ja w sumie też. Postawiłam na gabinet, bo po pierwsze zależało mi na tym, żeby zęby były bezpieczne podczas wybielania a po drugie zależało mi na efektach. Jeśli ktoś z was będzie szukał miejsca, gdzie, w Łodzi można zęby wybielić to polecam Bamed. 

Gość Kilio

To prawda wybielanie zębów u dentysty na pewno jest skuteczniejsze, poza tym, jak się poddajemy takiemu zabiegowi, mamy poczucie bezpieczeństwa. A z takimi domowymi sposobami różnie bywa. Ja poddałam się wybielaniu w Krainie Uśmiechu i przyznam szczerze, że bardzo sobie chwalę.

Gość ilonnka

Warto raz na parę lat wybielić zęby fachowo u dentysty bo te wszystkie cudowne pasty słabo działają. Ja chodzę do Del MED w Jaworznie www.delmed.pl i bardzo ich sobie chwalę, tam tez niedawno właśnie wybielałam zęby. Mega fajna przychodnia z miłymi dentystami i cenami na przeciętną kieszeń. 

Gość gość

Jeżeli decydujecie się na wybielanie zębów to oczywiście powinniście to robić w sprawdzonym gabinecie stomatologicznym. Jeżeli mieszkacie w Lublinie to polecam wam https://przychodniadental.pl/ Sama tam wybielałam swoje zęby, które teraz prezentują się znacznie lepiej.

Gość Andrzej

Bardzo dobrze zęby wybielają w Centrum Stomatologicznym Grunwaldzka w Pruszczu Gdańskim. Teraz mam piękny uśmiech i nie wstydzę się go pokazywać:)

Gość gość

Wybielanie zębów u stomatologa to tak naprawdę jedyna w pełni skuteczna metoda, która daje natychmiastowe efekty. Jeżeli rozglądacie się za czymś na terenie Lublina to polecam wam przychodniadental.pl Sama tam wybielałam zęby.

Gość Nattiii

Ja polecam Eurodental w Warszawie. To właśnie tam mój mąż wybielał zęby. Efekty są naprawdę super, a podejście do pacjenta mają naprawdę super.

Gość Kryska

Też uważam, że wybielanie w gabinecie to lepsze rozwiązanie, a na pewno daje znacznie bardziej widoczne efekty i to właściwe od razu. Chociaż czasem wystarczy higienizacja i efekt jest wow, ale to właściwie u tych co dawno nie robili. Poza tym wybielanie moze naprawdę dużo zmienić w samym uśmiechu i w samopoczuciu też, zwłaszcza jak powoduje to kompleksy. Od siebie polecam i dodatkowo Varsovia Dental, bo jestem zadowolona z usług. Pozdrawiam wszystkich 

Gość Pola

Jeśli chcemy wybielać zęby na długo to oczywiście najlepszym wyborem będzie wizyta u stomatologa. Na wybielałam zęby w Krakowie, w gabinecie Lux Med. Jestem zadowolona z efektów. Nareszcie mogę się cieszyć pięknym białym uśmiechem.

Gość joeyy

W tym względzie mogę doradzić od siebie gabinet stomatologiczny Maxdent www.maxdent.pl/ z Wrocławia. Bardzo ich lubię bo są profesjonalni, solidni, mają dobre ceny, także sprawdźcie ich sobie bo na bank będziecie tak samo zadowoleni.

Gość Tuciemam

Cóż, jedną z metod wybielania zębów jest przestawienie się z pasty do zębów na wode utlenioną. Tak jest to doskonały pomysł i w dodatku tani, co więcej gdy macie problemy z krwawiącymi dziąsłami możecie się ich pozbyć. Roztwór wody utlenionej 3% jest... jeszcze jest dostempmy w każdej aptece. Można też zakupić nadtlenek wodoru CZDA 30%. Jest to roztwór o wiele silniejszy i trzeba ochodzić się z nim ostrożnie ale działa cuda. Jeżeli ktoś chciałby się dowiedzieć czegoś więcej, zapraszam do kontaktu tuciemam@protonmail.com.  I przestrzegam przed pastami z fluorem i fluoryzacją. Jak powrzechnie wiadomo w obozach koncetracyjnych III Rzeszy fluor służył do ogłupiania więźniów. Fluor powoduje zwapnienie szyszynki. Są to fakty. Zastanówcie się więc nastempnym razem nad wyborem pasty do zębów, lub nad propozycją fluoryzacji od miłego stomatologa.