Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona_siostra

Moja siostra ma problemy z wagą.

Polecane posty

Cześć jestem "siostrą mojej siostry":) Od kiedy nie pamietam zawsze była puszysta. Przez to stała się wstydliwa i niepewna siebie. Dodatkowo jest wysoka, więc to przekreśla możliwośc poznania fajnego chłopaka bo większość jest od niej niższa:( Nie wiem jak jej pomóc. Może ktoś z Was ma podobne doświadczenia? I pomógłby mi motywować moją siostrę.

Przepraszam a jaki to wzrost przekresla mozliwosc poznania fajnego chlopaka?

Tak jakby 186cm

No i do tego waga . A moja siostra to kochana kobietka jest. Faceci widzą w niej tylko fajną koleżankę.

Gość weż idz stąd
Widzisz na jakim poziomie masz odpowiedzi...Aż czasem sie dziewie, że tacy głupi ludzie sa na świecie:P Mój sąsiad chory na cukrzycę je jak kot, a waży 95 przy wzroście 200m i co? tę zm a skończyć z kultem wpierdalania?

Do cynika.... Najprawdopodobniej nie masz podobnych problemów. To widać! Jesteś pewnie jeszcze bardzo młody i niewiele wiesz na ten temat:) To jednak nie daje podstaw Towjej ignorancji. Troszke więcej empatii człowieku!!!!!

Gość nie gadaj tyle
cynick ty to szczery jesteś :D a co do siostry, to niech pokręci się w kręgach sportowych , koszykarzy, siatkarzy itp, na pewno kogoś fajnego spotka i wysokiego oczywiście , potem dieta-cud i reszta sama poleci :)

Do cynika..... Szanowny cyniku najwyraźniej nie rozumiesz znaczenia tego slowa. =============== empatia ż I, DCMs. ~tii, blm psych. «zdolność uczuciowego utożsamiania się z inną osobą; przypisywanie innej osobie uczuć, jakie by ktoś żywił będąc w sytuacji tej osoby» z gr. ==================== Przeczytaj, przyswój, pomyśl i wróć jeszcze raz:)

Wllasnie przez takie osoby jak Ty drogi Cyniku , takie osoby jak moja siostra uważają się za persony drugiego gatunku. Zastanów się nad tym. A poza tym skąd Ci przyszło do głowy, że ktoś się tu nad kimś użala. Szukam ludzi podobnych do mojej siostry, które mogłyby zapewnić jej wsparcie. Takich które same to przeżyły, przeżywają lub mają kogoś bliskiego z takimi problemami. Siła w jadności:) Pozdrawiam

ani waga ani wzrost to nie jest problem wazne jest podejscie do siebie, jest mnostwo szczuplych dziewczyn o standardowym jak na kobiety wzroscie 155- 170 (tak na oko napisalam wiec zeby sie ktos nie obrazil) ktore nie maja chlopakow, na co one by mialy zwalic? po prostu zawsze mamy jakies wady, zewnetrzne i wewnetrzne... wazne zeby postawic na to co mamy piekne... Siostra pewnie moze sie czuc skrepowana z powodu wzrostu, ale to przeciez nie przekresla jej szans na poznanie wartosciowej osoby, moze wybierzcie sie razem na mecz koszykowki, tam na peczki mezczyzn wyzszych od niej bedzie, moze kogos pozna i rozwinie skrzydla, da sie pokochac, traktowac jak ukochana a nie tylko kolezanke... podejscie - najwazniejsze

no, ja akurat jestem niższa 174cm i też faceta nie mialam żadnego. Ale nawet nie jestem fajna kumpelą. Ja jeszcze tej wiosny wazyłam 91kg teraz jest tylko 68kg więc spoko. Jak chcesz znależć wsparcie dla siostry w odchudzaniu to polecam topik Boa Dusiciela na dietach. Fajne babki go odwiedzaja.

Dzieki milunia24

Sport jednak odpada!!!! Moja siostra byla kiedys wsekcji sportowej. Byla miotaczka ( i to nawet całkiem dobrą), ale czuła się tam troszke jak.... "robocop, człowiek-maszyna). Odradzaliśmy jej to , ale zrezygnowała. A na meczach koszykarskich ... chłopaków wysokich jest kilku;) to fakt, ale co ztego???