Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *_*_*_*_*

stosunek przerywany

Polecane posty

Gość *_*_*_*_*

Mam pytanko, mój pierwszy raz był stosunkiem przerywanym, jednak do wytrysku mojego chłopaka nie doszło, czy jest jakieś prawdopodobieństwo że moge być w ciąży, słyszłam o plemnikach zawartych w wydzielinie facetów...

Gość czy ty jestes niepoważna
zgadzać się na stosunek przerwany??przeciez prawdopodobinstwo zajścia w ciąże od tego wyosi 70%...mam nadzieje ze nie robiłaś tego w dni płodne bo jak tak to...hmm...

Gość a ja......
.....dosc czesto uprawialam wlasnie taki rodzaj sexu i jakos w ciazy nie jestem. nie ukrywam ze mialam przez to co miesiac kupe niepotrzebnego( jak sie potem okazywalo) strachu dlatego tez teraz biore tabletki. z ciaza to jest tak ze wiele zalezy od szcescia bo jak wiadomo mozna zajsc juz przez sam petting a nawet biorac tabletki.

Gość Bambooszek
ten topic juz byl ;/ dziewczyny nie badzcie naiwne- zamiast myslec "robie to od roku i jeszcze nie wpadlam" zacznijcie zastanawiac sie nad tym "co zrobie jak wpadne" i tyle. stosunek przerywany tak jak i metoda kalendarzykowa to NIE JEST antykoncepcja!!

Gość a ja......
bamboszku ja tez tak uwazam!!! chcialam tylko napisac ze mnie spotkalo to szczescie i w ciazy nie jestem mimo iz bylismy tak nieostrozni. chcialam tylko pocieszyc autorke ze byc moze tym razem i jej sie udalo. ale szczerze radze nastepnym razem sie zabezpieczac zebys nie musiala przechodzic prze to co ja/.........