Еlciаа 447 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WywaloneJaja napisał: A ta znowu jedno Nie doszukuj się jakiegoś głębszego znaczenia w określeniu chújowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1037 Napisano 1 godzinę temu Pyskata księżniczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 15 Napisano 1 godzinę temu Hity z satelity Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 15 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Nie doszukuj się jakiegoś głębszego znaczenia w określeniu chújowa I znowu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1037 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Nie doszukuj się jakiegoś głębszego znaczenia w określeniu chújowa Wszystko musisz wiedzieć i przekazać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 15 Napisano 1 godzinę temu On lubi niedostempne ale wiemy że to kwestia czasu aż przebije mury jej ambony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 509 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Czemu co chwilę edytujesz? Jesteś ślepy czy tępy? Odbij typie, bo ja cię nie chce. Jakbyś nie piła, to wczoraj pisałem, że klawiatura mnie wkur.wia i błędy robię Ty jesteś ślepa czy nienormalna? Ja Ciebie nie chcę od dawna, więc po co o tym gadasz ja pjerdziele dziewczyno. Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 447 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WywaloneJaja napisał: I znowu Głodny głodnemu wypomni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1037 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Jakbyś nie piła, to wczoraj pisałem, że klawiatura mnie wkur.wia i błędy robię Ty jesteś ślepa czy nienormalna? Ja Ciebie nei chcę od dawna, więc po co o tym gadasz ja pjerdziele. Nie pije i nie jestem tobą podstarzały dziadu, szukający uciech na kafe dla bab. Odejdź stąd i wstydu dziadu oszczędź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1529 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Czy tu zawsze musi być taka chújowa atmosfera? Nie musi ale może więc jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1037 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Jakbyś nie piła, to wczoraj pisałem, że klawiatura mnie wkur.wia i błędy robię Ty jesteś ślepa czy nienormalna? Ja Ciebie nei chcę od dawna, więc po co o tym gadasz ja pjerdziele. Nie **Popraw to dziadu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 15 Napisano 1 godzinę temu Krzysztof by was ustawil do pionu a nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 28 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Spaghetti... napisał: Tłusta to Ty co najwyżej jesteś gówniaro nie znająca mnie a szczekająca jak ratlerek Ty szukasz uciech w remizie chyba Jesteś jeszcze głupsza, więc o czym z Tobą gadać 'pyskata księżniczko z kafe ? Ty może uważaj na słowa, gdzie twoja klasa i ogłada, tani gentlemanie? Jesteś niezrównoważony naprawdę. Magda miała nosa co do ciebie, nie dziwię się, że cię wyśmiewa, skoro się ponizałeś nawet przed taką frustratką jak poka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 15 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Traffic Lights napisał: Ty może uważaj na słowa, gdzie twoja klasa i ogłada, tani gentlemanie? Jesteś niezrównoważony naprawdę. Magda miała nosa co do ciebie, nie dziwię się, że cię wyśmiewa, skoro się ponizałeś nawet przed taką frustratką jak poka. Hahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 509 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Nie pije i nie jestem tobą podstarzały dziadu, szukający uciech na kafe dla bab. Odejdź stąd i wstydu dziadu oszczędź Dobrze podstarzała nimfomanko, ale ja Cię nie zaczepiałem wczoraj, tylko pisałem, że mam kiepski humor, ale nie zrozumiałaś, tylko hejtem uderzyłaś w moją stronę. Jesteś fałszywą kobietą i twoja opinia na mój temat w necie tego nie zmieni Żegnam. Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fate 1 Napisano 1 godzinę temu Miała być muza, a są trudne sprawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 15 Napisano 1 godzinę temu Jaja klaszczom w takt beki soczyscie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1037 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Traffic Lights napisał: Ty może uważaj na słowa, gdzie twoja klasa i ogłada, tani gentlemanie? Jesteś niezrównoważony naprawdę. Magda miała nosa co do ciebie, nie dziwię się, że cię wyśmiewa, skoro się ponizałeś nawet przed taką frustratką jak poka. On jest głupszy, niż ustawa przewiduje Jestem w szoku, jak facet może być beznadziejny i potrafi odwrócić kota ogonem, kiedy dostaje od kobieta kosza Ja nie wiem, co widzą w nim kobiety i nie chce wiedzieć. Idę się myć w końcu, bo ogarnęłam w domu i czas się położyć po tyrce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 447 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Nie musi ale może więc jest. Masakra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1037 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Dobrze podstarzała nimfomanko, ale ja Cię nie zaczepiałem wczoraj, tylko pisałem, że mam kiepski humor, ale nie zrozumiałaś, tylko hejtem uderzyłaś w moją stronę. Jesteś fałszywą kobietą i twoja opinia na mój temat w necie tego nie zmieni Żegnam. Nimfomanko? A wiesz w twoim rozumie wielkości orzeszka laskowego, co znaczy to słowo? Pewnie nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 28 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Nimfomanko? A wiesz w twoim rozumie wielkości orzeszka laskowego, co znaczy to słowo? Pewnie nie. Co Ty… orzech laskowy to za duży. Myślę, że ma wielkości ziarnka ryżu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 15 Napisano 1 godzinę temu Ale z was labubu. Bajojajo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 509 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Nimfomanko? A wiesz w twoim rozumie wielkości orzeszka laskowego, co znaczy to słowo? Pewnie nie. A Ty wiesz w twoim systemie rozumowania podstarzałej panny, co oznacza hejtowanie innych bez powodu ? Nie, więc wypjerdalaj Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1037 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: A Ty wiesz w twoim systemie rozumowania podstarzałej panny, bo oznacza hejtowanie innych bez powodu ? Nie, więc wypjerdalaj Nie jestem Szynszyla i Poka, żeby uciekać stąd, jak szczur. Będę pisać co będę chciała, a jak masz wiecznie brak humoru to idz do lekarza i przestań pić. Wyraziłam się co widzę, a ty ryk, że hejtuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;PP 9 Napisano 1 godzinę temu ja prdl ale ten srageti to burak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 509 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: Nie jestem Szynszyla i Poka, żeby uciekać stąd, jak szczur. Będę pisać co będę chciała, a jak masz wiecznie brak humoru to idz do lekarza i przestań pić. Wyraziłam się co widzę, a ty ryk, że hejtuje Magda skończ i wyśpij się, bo póżno już Daj mi spokój. Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 509 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, KochamElcie;PP napisał: ja prdl ale ten srageti to burak Odezwał się hejter i blokujacy namiotowy wsiok Ty też wypad. Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;PP 9 Napisano 1 godzinę temu ssij mi jaja, srageti Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 509 Napisano 1 godzinę temu . . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;PP 9 Napisano 58 minut temu muza ma grac, a sragetti ma ssać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach