Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Just crazy

Czy to wariactwo?

Polecane posty

Gość Just crazy

Ja mam 22 lata..........On za 4 miesiace skonczy 18......On kocha mnie, ja chyba Jego.........Jezu czy to chore?!

Chore nie, ale zwykle w tym wieku faceci nie są zbyt dojrzali. Jeśli wam to nie przeszkadza to wszystkiego najlepszego:)

Gość może i wariactwo
ale urocze :) ja bym czekała na dalszy rozwój wydarzeń i nie przerywała tej znajomości (jestem babka i mam 20 lat ) Powodzenia!

Gość Just crazy
Wiem wiem...ze faceci w tym wieku nie sa dojrzali...ale spotkalam juz tylu, nawet starszych, ktorzy byli niedojrzali, a On...cholera tyle w zyciu przeszedl...........do tego ma 3letni zwiazek za soba, ze.....qrde! Nie wiem, nie wiem, co jest grane, On nawet nie wyglada na starszego......dziwne to wszystko........

Gość Nie obwaiasz sie
.........ze on sie przy Tobie niesamowicie wyrobi a potem z racji ze jako mlody chlopak wszedl w drugi powazny zwiazek zachce mu sie zabawy?

Spróbujcie ! Wiek tu nie ma nic do znaczenia, dojrzałość jest rzecza wrodzoną a nie nabytą - skoro udało Ci się złapać w sidłą dojrzałego to trzymaj go i nigdy nie puszczaj. Nie pozwól, by trafił w ramiona jakiejś pustej lali.

Gość Just crazy
Tacta wiem tak samo na to spojrzalam jak i Ty...ze z roku na rok tej roznicy praktycznie nie bedzie widac...Wiem ze uczucie uczuciem, ale cholera wiem jak zareaguja znajomi..ze sie prowadzam z gowniarzem... Fakt ze w niektorych kwestiach ma jeszcze "dzieciece" podejscie ale w tych najwazniejszych jest po prostu genialny...i traktuje mnie jak jeszcze nigdy nikt.. Wiem ze kiedys wszyscy beda mi Go zadzroscili...

Gość Sisulka
Bylam kiedys z chlopakiem 6 lat mlodszym ode mnie i byl 1000 razy lepszy niz niejeden 30 letni mezczyzna. Fakt ze bylam starsza od \Ciebie ale tez znajomi sie burzyli a mi bylo z nim najcudowniej na swiecie!

Gość gość
to normalne ja spotykam sie z chlopakiem 16 lat a mam 28 on jest taki niewinny i delikatny