Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kacha acha acha

Utylyscie po Microgynon-ie???

Polecane posty

Gość kacha acha acha

?

Gość Madziks
oj szkoda gadac napuchnieta byłam jak balon naszczescie teraz biore Yasmin i jest ok

Gość Asika
ja przez pierwsze 2 miechy miałam takie uczucie, ale później czułam się elegancko i nie utylam, tylko cycki mi urosły:)

Gość lill
ani grama przez 5 lat

Gość MARIA45
JA BRAŁAM MIKROGYNON PRZEZ 4 LATA I BYŁAM W NORMIE WAGOWO TERAZ PRZESTAŁAM BRAĆ I PRZYTYŁAM ,NIE WIEM CZY ODSTAWIENIE TABLETEK JEST TEGO PRZYCZYNĄ , CZY TO ŻĘ NIE MAM PO ODSTAWIENIU OKRESU , NIE MOGĘ WRÓCIĆ DO FORMY PO WSZYSTKIM

Gość IwI 20
A ja bardzo bym chciała przytyć!Wybrałam 7 op. i nie przytyłam ani grama więcej!

utylam ze 3 kilo jak nic po tych tabletkach! teraz od wczoraj nie bede brala nic...no oprocz prezerwatyw kidey potrzeba:0Dpozdro!!!

Gość elemelek25
Witam:) Niestety tak:( brałam na początku (czyli jakies pół roku temu) cilest, ale niestety mdłości i potworne bóle głowy sprawiły że zmieniłam na Microgynon. I teraz żałuję. Nie przeczekałam magicznych trzech miesięcy. Bóle głowy mam nadal, mdłości też, ale lżejsze (przynajmniej zasnąć mogę). I niestety przytyłam 5 kg. Chcę zmienić lub całkowicie rzucić tabletki.:) Teraz jestem na diecie i zrzucam nadmiar sadełka. Przypominam jednak, że dopasowanie tabletek to sprawa bardzo indywidualna. Niektóre z Was na pewno dobrze reagują na microgynon. Niestety ja wiem, że te tabletki są nie dla mnie.:( Pozdrawiam serdecznie forumowiczki:)

Gość 19 latka
Ja biore juz od roku i nie przytylam ani kg mam wraznie ze po zjedzeniu jestem opuchnieta.. ale po godz mija jem duzo ale nie tyje a przed braniem tych tabletek łooo to by mi przybyło pare kg