Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Morelk

Dajcie mi kilka porządnych rad jak sieobrze całować ...

Polecane posty

Nigdy tego nie robiłam! MójChłopak razvpróvował a ja go odpchnaełam wszystko zevstrachu że mi nie wyjdzie!!Dajcie mi kikaka rad!

Gość zasada pierwsza
najpierw dobrze umyj zeby...

Gość taki topik byl wczoraj
ale jak nie chcesz sie calowac to jak chlopak sie zblizy to daj mu "delikatnie" do zrozumienia, ze nie chcesz, aby tak robil poprzez odchylenie swojej glowy do tylu i szybki powrot glowa w strone nosa chlopaka. Musisz tak wymierzyc, aby Twoje czolo spotkalo sie z jego nosem. Wtedy zapamieta i wiecej nie bedzie Cie zmuszal 🌼

Gość dziecko a wez sobie poszukaj
:O:O:O😡

Hmmm, więc tak. Zbliżasz swoją twarz do twarzy partnera, następnie zamykasz oczy i chwytasz go za głowę (aby ci nie uciekł oczywiście),następnie układasz usta w dziubek i przysysasz się do ust partnera :D

Gość w dupe sobie wsadz ten
wykrzyknik i poszukaj topika: co sie robi z jezykiem podczas calowania, czy tak jakos brzmial :O

Gość pamietam tylko temat topiku
ktory podalem, a jezykiem sprobuj wyszukac migdalki u partnera to dopiero bedzie rozkosz:D

Gość to wcale nie jest latwe
masakra mowie Ci, nie daj sie namowic bo to jest jak nalog jak raz zaczniesz to juz nie mozesz skonczyc. Tym bardziej, ze to nic fajnego. Of kors ja to nie wiem tylko slyszalem bo jeszcze nigdy sie nie calowalem, wszystko znam z relacji osob trzecich :P

A czego tu się bać ? Chyba Czarnego Luda, hahaha. Nie myśl za dużo to zasada numer jeden. Dwa - zaufaj partnerowi. Trzy - ani się obejrzysz a już będziesz wiedziała \"co i jak\".

Gość PIEŚĆ JEGO JĘZYK SWOIM

Uuuuuuuuuuuuu, ale się \"zmysłowo\" zrobiło. Ha ahahaha. Przepraszam, nie dojrzałam do takich tematów...

Wiercie co to jest juz mój drugi topik o tym... rzjedzimy teraz na stary!Tosą pocałunki ukochanego(temat tak nazwałam)imie prowadzącej kamia a morelk to moje przezwisko!!

Ej ja jestem założycielka 2wóch topików i na drugim bardziej mi zalezy!!Chdzoće na:Pocałunki ukochanego!! A tak wogóle to nadal nie wiem:|

Gość gość
powiedz ze chce pocałunek na wargach niżej :D nie bedziesz miała problemu,,, on ruszy jęzorem