Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda M...

Małaszyński... podba wam się?

Polecane posty

Gość lubię takie ciasteczka...
ciasteczko... aż chce się schrupac:) Ciekawe ile ma wzrostu... bo podobno aktorzy są niscy ale on wydaje się całkiem wysoki... Minka, jak to z nim jest?

Gość Grzegorz323f
jak moze wam sie podobac ten pedał kartofel frajer i ciota totalna ?? myslicie ze te teksty to on sam wymyśla ?? piszą mu to a on pierdoli by wam kisielek strumieniami po nogach ciekł :] on na zywo pewnie jest normalnym kolesiem, ładny to on na pewno nie jest nie wiem gdzie wy oczy macie, po kolejne jak to mozna się aktorem podniecać !!! co facetow macie za malo obok siebie ?? zainteresujcie się jakimś a nie potwierdzacie regółe że kurwa jeśli czegoś nie można mieć to to jest najbardziej chciane !!! tyle powiem serial jest chujowy w filmie gra totalnego palanta, :]

Gość cdfcfc
nie

Gość Grzegorz323f
nie? ............a co znasz go by oceniać ?? ja tylko mówię że patrząc się na serial nie można się kimś tak podniecać :] można się podniecać koleżanką, albo czymś co jest w naszym zasięgu zejdzcie na ziemie bo życie wam upływa a marzenia nigdy się nie spełniają .... romantycy to wymierający gatunek na szczęście a i jeszcze jedno ;)

Gość Grzegorz323f
tamtego "a i jeszxcze jedno" nie ma :D

Gość eeeeeeejjjjjjjjjjj
Minka, a kto Cię upowaznił do rozgłaszanai wszem i wobec jaki On jest?może On sobie tego nie zyczy? śmieszą mnie ludzie, którzy chwalą się, że znają znane powszechnie osoby. też znam , ale nie czynię z tego newsów na kafe, to po pierwsze, a po drugie to tą wiedzę zostawiam dla siebie....

Gość pszczółka M
A mnie ciekawi ile lat ma jego żona?

Gość palemka79
dla mnie małaszyński to... taki ideał amanta, faceta. Uwielbiam filmy z jego udziałem, on ma coś takiego w sobie... ach.. jego żona to szczęściara :) a na tym zdjęciu wyszedł bosko! http://www.dziekujemywam.pl/images/index/1/search:ma%C5%82aszy%C5%84ski tylko szkoda że ktoś pomylił imię :)

Gość hania1234
a mnie się on zupełnie nie widzi. zdaje sobie sprawe ze dla wiekszosci kobiet stanowi ideal ale wg mnie to taki chloptaś. ja lubie jak facet jest meski, postawny, przede wszystkim śniady brunet a nie takie chucherko przypominające chłopaka z sąsiedztwa... nie obejrzalabym sie za takim :P

Gość pomarańcza424532
odświeżam