Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gasiczka

om jest nauczycielem języka polskiego ...

Polecane posty

Gość gasiczka
rodzina to jest mężczyzna, kobieta i ich dzieci. Wszystkie inne układy to zwyrodnienie ... chyba, że są niezawinione.

Gość do gasiczki
chciłaś naifać mężczyzna frajer, kobieta pasożyt i ich potomstwo..... piekna wizja idealnej rodziny.... :)

Gość gasiczka
dziękuję rolniku za poparcie. Te współczene kobiety to jakieś wynaturzenie kultury.

Gość Bambooszek
rodzina to kobieta i mezczyzna ktorzy akceptuja sie takimi jacy sa. nie marnuj facetowi zycia, zostaw go.

Gość rolnik
rodzina to rodzice i dzieci a nie para kopulantów

Gość ty go chyba
nie kochasz. Jak wychodzilam za mojego meza, to byl goly jak swiety turecki,nie mial kompletnie nic(ja tez zreszta), nawet studiow jeszce nie skonczyl,. Najpierws ja nas oboje utrzymywalam, dlugo nie mielismy dzici, bo nie bylo za co i gdzie. Az nagle dostal dobra prace, potem awans za awansem, mamy wszystko co potrzeba, po urodzeniu dzieci nie musialam pracowac, zwiedzilismy pol swiata, nie wspomne o pieknym domu i samochodach.Zawsze sobie pomagalismy w robieniu swoich karier - najpierw on mnie, potem ja jemu. Teraz jestem kura domową z wyboru, bo chce zeby mial komfort przy odpowiedzialnej pracy, ale on wie,ze gdyby cos wyszlo nie tak, to ja bede ciagnac robote. W milosci nie mozna byc wyrachowanym , bo mozna sie przeliczyc. I do tanga trzeba dwojga

Gość ty go chyba
nie kochasz. Jak wychodzilam za mojego meza, to byl goly jak swiety turecki,nie mial kompletnie nic(ja tez zreszta), nawet studiow jeszce nie skonczyl,. Najpierws ja nas oboje utrzymywalam, dlugo nie mielismy dzici, bo nie bylo za co i gdzie. Az nagle dostal dobra prace, potem awans za awansem, mamy wszystko co potrzeba, po urodzeniu dzieci nie musialam pracowac, zwiedzilismy pol swiata, nie wspomne o pieknym domu i samochodach.Zawsze sobie pomagalismy w robieniu swoich karier - najpierw on mnie, potem ja jemu. Teraz jestem kura domową z wyboru, bo chce zeby mial komfort przy odpowiedzialnej pracy, ale on wie,ze gdyby cos wyszlo nie tak, to ja bede ciagnac robote. W milosci nie mozna byc wyrachowanym , bo mozna sie przeliczyc. I do tanga trzeba dwojga

Nożyczki kochane, już po pierwszym poście widać, że ktoś sobie jaja stroi: \"jest słodki i tyle różnych wierszy zna\" - nie wygląda mi to poważnie.

Gość pewnie topik zalozyl ten sam
zakompleksialy facet, co twierdzi,ze olewa silne kobiety (baba do garow, a chlop ma isc z maczuga polowac)

Gość pomarańczowa gruszka
to prowokacja, ale co tam - jeszcze jedno pytanie A CO ZROBISZ JAK ON NIE DAJ BOŻE PRZENIESIE SIE NA TAMTEN ŚWIAT NIE DOŻYWSZY WIEKU EMERYTALNEGO?????

Gość gasiczka
teraz nie będę o tym myślałą. Jest coś takiego jak nasz los, nasze przeznaczenie ... co ma być to będzie.

taaaaaaaaaaaaaaaak przeznaczenie... o ile niesie ze sobą woerk pieniędzy....

gasiczka poszła szukac swojego przeznaczenia ...... faceta z klasą... ups tzn z kasą...

Gość sofia3333333
polski język to najlepszy język w minecie...pozdrawiam