Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

grey

KTO DZIS BEDZIE SAM...

Polecane posty

Kto z Was spedzi dzis ten dzien (caly) w domu? A moze jest ktos taki jak ja, ktory spedzi ten dzien zupelnie SAM?

Gość oto jaaa
Ja go spędze w domu sama. Bede siedziec w necie pewnie wiekszosc niedzieli... i myślec o facecie, ktorego kocham bez wzajemności

ja najprawdopodobniej bede sama:( z moim facetem jestem w \"separacji\" wiec nawet nie wiem czy dzis sie odezwie,rodzice jada na imprezke a brat znajac zycie bedzie siedzial przy kompie:( pozdrawiam🌻P.S A Ty dlaczego SAM?

Ja siedze sama gdyz w ogole mieszkam sama, ale na co dzien chodze na zajecia itp. Wiekszosc weekendow spedzam sama, bo moje kolezanki sa spoza miasta i rzadko przybywaja do mnie :( I tak trafilam na studiach, ze jest baaaardzo malutko ludzi na calym roku (8!), a to nie jest moje rodzinne miasto... Porobie dzis troche rzeczy na studia, ale moze w koncu rusze sie sprzed kompa, bo jest taki cieply dzien, a moje mieszkanie jest bardzo zimne!! A jeszcze nie grzeja... Oto jaaa, mam podobna syt, ale staram sie juz zapominac, choc nie zawsze wychdozi. Wczoraj nawet dostalam od niego smsa, po dluzszym czasie, i po co? na co? Heh.

Czy znajdzie sie tu jakis samotnik? A moze ktos z Lodzi??? ;) ;) ;) Moze bysmy sobie jakis zlot zrobili czy jak... W ogole jest to mozliwe? ;) ;)

Genek w gomakach: a czy czasem nie jest Ci zle z ta samotnoscia??Bo ja np. dzis bym CHETNIE wyszla z chalupy, ale juz mam dosc tego ciaglego spacerowania czy chodzenia po sklepach samej :( jest mi smutno :(

Gość ja tez mieszkam sama
ale własnie dzwoniło moje Kochanie i zaraz do mnie przyjedzie, wczoraj ugotowałam ogromny garnek bigosu żeby mozna było zamrozic i miec na całe tygodnie ale rośnie mi równiez ciasto na pizzę ( bo mam świetny przepis) więc bedziemy sie obżerać :) a potem pewnie spacerek chociaz powiem wam że sama tez lubie być i wcale sie ze sobą nie nudzę

Gość jest jeszcze
ktoś kto bedzie dzisiaj sam - czyli ja :) mam dość facetów wszyscy są do niczego a może ja wylącznie takich spotykam... sami egoiści... dlatego wole być sama !!!

Gość JA TEŻ .........
:(

Gość ja tez sam
:) wreszcie troche spokoju :P

Gość a ja jestem
umówiona na popoludnie ale chyba odwolam, bo nie mam ochoty nigdzie iść ;p

Gość tup
A ja będę z mamusią i braciszkiem hehe. Ale z domku sie nie mogę ruszyć, bo za dużo schodów, a ja dopiero zaczynam chodzić o kulach i rączki bolą ;) Nudzicie się sami w domu? To won do kościoła :P :P :P Żartowałam, nie będę zmuszać. Czasem tak źle po samotnemu, nie? Ja już cały tydzień siedzę w domu i gdyby nie te sporadyczne wizyty kogoś znajomego .. heh, oszalałabym :( Spróbujcie czymś zająć sobie czas, by zapomnieć o tym, że jesteście sami .. albo np. kupcie sobie psa lub kotka ;) Świnkę, szczurka, myszkę, rybkę... zawsze lepiej jak się ma do kogo pogadać :)

Gość młoda nauczycielka
Tu nie ma nikogo z Łodzi, a fakt, że ja jestem z Łodzi to tylko kolejna pomyłka statystyczna:P

Gość aaaaaaaaaaaaaaa
"juz mam dosc tego ciaglego spacerowania czy chodzenia po sklepach samej jest mi smutno" skąd ja to znam :(

Gość młoda nauczycielka
dodam tylko , że w Łodzi są 3 miejsca do spacerowania stworzone - Łagiewniki, Radiostacja z Parkiem 3Maja i może jeszcze kawkami Stoki.Reszta to pomyłka.