Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kubek z kawa

co o tym sadzicie?

Polecane posty

Go艣膰 kubek z kawa

Chodzi o podk艂ad...mam cere (chyba mieszana - tzn. na poczliczkach sucha ale jest tak zwana strefa T gdzie skora sie poci:( )...a pozatym mam pewnie niedoskona艂osci na twarzy i chcia艂abym je zatuszowac...mysla艂am zeby uzy膰 jakiegos podk艂adu matujacego?? bedzie odpowiedni? mysla艂am zeby wybrac jakis podk艂ad z Lumeny...ze wzgledu na przystepna cene.. Moje pytanie brzmi: czy podk艂ad matujacy nadaje sie do takiego rodzaju skory? i co sadzicie o podk艂adach Lumeny? spe艂niaja swoja funkcje, tzn czy przede wszystki zatuszuja mi to co bym chcia艂a no i w szczegolnosci czy sa TRWA艁E?? na tym mi zalezy najbardziej

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 aga 86
tak kupi艂膮m go ale mi osobiscie nie podeszed艂 gdyz po pewnym czasie od na艂ozenia go na tawrz ( a wydaje mi sie ze robilam to dosc dobrze i stanannie) robi艂y mi sie plamy. nie wiem dlaczego dlatego zrezygnawa艂am z niego a po drugie nie tuszowa艂 dobrze niedoskona艂oscie. Ja nie mam problamow z cer膮 jedynie tylko jestem bardzo bleda teraz u偶ywam pudru pier rene z ktorego jestem bardzo zadowolona dzis w艂asnie zamowilam soabie podklad korekcyjny z oriflame i mysle ze puder i podklad beda dobrze grac ze soba. a jesli chodzi o podk艂ad to melse ze matuj膮cy byl byl ok a jesli targisz gdzies to moze byc i korekcyjny sam dostosuje sie do twojej twarzy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kubek z kawa
matujacy ok?? to fajnie a co tak ogolnie sadzicie o kosmetykach Lumeny (nie wiem czy dobrze napisa艂am)..szczegolnie o podk艂adach?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja bym proponowala
przede wszystkim zaopatrzy膰 si臋 w dobry krem matuj膮cy, a dopiero na to podk艂ad a sk贸ra si臋 nie poci ;) tylko zbiera si臋 t艂uszcz, sebum ;) je艣li b臋dziesz mia艂a dobry krem matuj膮cy i porz膮dny, kryj膮cy podk艂ad, to nawet je艣li po kilku godzinach si臋 za艣wiecisz, wystarczy przy艂o偶y膰 do czo艂a, nosa i brody chusteczk臋 i przycisn膮膰 - troch臋 podk艂adu zejdzie, ale nie ca艂y, b臋dzie mo偶na ewentualnie uzupe艂ni膰 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kubek z kawa
heh ...sory za to "poci sie" :) dzieki za porady

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ma艂a 1984
a jaki krem matuj膮cy polecacie?

Udost臋pnij ten post