Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ------------

jak podejsc do odchudzania????jak zacząc??

Polecane posty

Gość ------------

chodzi mi o to jak zacząc sie odchudzac co jesc zeby po 2 dniach nie zucic sie zgłodnialym na wszystko co da sie zjesc

wydaje mi się że trzeba określić sobie cel... nie : schudnę ale np. w ciągu miesiąca postaraj się zgubić 4 kilogramy, zrobię to tak i tak, będę jadła to i to, rezygnuję z tego i z tego, będę uprawiała sport i tu rozpiska... ile tego sportu jak gdzie kiedy, może jakieś nagrody motywacyjne, powiedzmy wypad do kina albo nowa bluzka, ale tylko wtedy jeśli dotrzymamy postanowień:)

Gość podstawowa sprawa
to: *zrezygnuj ze słodyczy i tłuszczów i dużo sie ruszaj!..jeśli chodzi o słodycze to możesz w małych ilościach jeść jednego dnia:) ustal sobie jaki to dzień ! *unikaj głodówki(tylko sobie zaszkodzisz, będziesz chodziła głodna i możesz nie wytrzymać ! ) *jedz częściej , ale w małych ilościach! *staraj sie nie jeść po godzinie 19 #pij duzo wody niegazowanej, czerwona i zielona herbatke na zmiane:) *jedz dużo błonnika To jest moja dieta:) Dla mnie rewelacja , dużo schudłam i trzymam wage i co najlepsze, wcale nie bylo mi ciężko :)!!!Pozdr🌼