Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nodi19

Joga-kto sie zna choć troche na tym?

Polecane posty

Gość nodi19

będe to miała na wfie.Ogólnie to mi sie podoba,ale czy to jest trudne?

Gość Miś Jogi
A nie wybierasz się czasem na piknik?

Gość nodi19
z wielką chęcią, a bedziemy ćwiczyć joge? Ja moge wziasc parówki z serem.A tak powaznie-moze mi ktoś odp?

Ta zależy jak podejdziesz do tego ;) Joga to nie tylko ćwiczenia. Niektóre tadasany są trudne do wykonania, jednak systematyczne ćwiczenia ćwiczy mistrza :D Powodzenia 🌼

Gość nodi19
własnie wiem,że to nie tylko cw,fajna jest cała ta "mistyczna" otoczka hehe ale pewnie na wfie tego nie bedzie :/

Na w-fie ćwiczyć jogę to profanacja jogi :D Uważam, że wiele się nie nauczysz :D

Gość nodi19
No własnie,też tak myśle.Boje sie troche zaliczenia,ciekawe co wymyślą.A własnie-na czym polega zrobienie...drzewa?

Gość nodi19
chyba nikt nie kojarzy drzewa :D

Gość rozciągaj się teraz
przyda Ci się to, żebyś nie wyła potem z bólu. To zależy zresztą jaką odmianę jogi będziecie... no właśnie, praktykować? Wątpie, ćwiczyć. Bardzo źle to widzę, to nie tylko profanacja, ale zabójstwo. U mnie w szkole wf był na takim poziomie, że większość skończyłoby nie rozpoczanjąc nawet heheh. Ale z pewnością mądry nauczyciel dostosuje Wam poziom trudności i obędzie się bez kontuzji. Tylko przygotuj się na skupienie, koncetracje, wyciszenie. To nie jest gimnastyka. Tak poza tym, to jak można mnieć zaliczenie z jogi?

Gość nodi19
o ja,aż zaczynam sie bac :(

Gość gunnm
Nie ma co się bać!! Joga jest super i fantastyczna i wcale nie męczy a przy tym daje naprawde super efekty, chociaż schudnac,jak niektórzy naiwnie wierzą od tego się nie da... Goroąco polecam,nie bedziesz żałować :) A jeżeli chodzi o drzewo to jest taka pozycja, w której stoi się najednej nodze a drugą,tzn w zasadzie stopę ma się umieszczona w pachwinie,ręce natomiast są złożone jak do pacierza na wysokości mostka. Może brzmi dosć strasznie,ale to jedna z łatwiejszych pozycji w jodze :) Pozdrawiam