Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość **ja**

niezapomniane sny

Polecane posty

Gość PEWNA DZIEWCZYNA..
skoro taki tytul-moze zaczne:) miesiac temu snily mi sie ANIOLY..na wiezy koscielnej . Szlam sobie i spojrzalam na wieze od mojego kosciola-zobaczylam Aniola-wiedzialam ze to ANIOL ...mial twarz mlodzienca...teraz dokladnie nie pamietam,,ale wiem ,ze mial jasne wlosy. jego twarz byla dobra ,acz stanowcza, widac, ze jakby ,,nauczona '' losem ...i w tym sniebylam szczesliwa ,ze widze aniola ,,na zywo'' , a nie we snie:P nastepnie w sekunde pojawilo sie ich mnostwo....ale twarzy juz nie dojrzalam ,,zrobilo sie tam jasno i jakby mgla ,,tylko stopy widzialam ... ale sen .. byl baaardzo realistyczny.. jesli ktos wie, co moze tak i sen oznaczac - prosze o odpowiedz....

Gość kto by mogl wyjasnic ten sen

Gość ja mam sny jak z dobrego s-f
ostatnio snilo mi sie ze w nocy stawalam sie wamirem - facetem- mialam ogromnego peniska\penisisko wrecz :D I kazalam swojemu wujkowi zabic mnie w momencie przemiany kolkiem osikowym...a w pieknym miescie jakims w Polsce gdzie gory byly nad ogromnym jeziorem...I jak mnie mial zabic tym kolkiem to w trakcie przemiany w wampira wieczornej dlatego-ze wtedy ja mialam przezyc a wampir we mnie umrzec... Wujek tak zrobil i stalam sie normalna...ale mi smutno bylo ze juz nie mam nadnaturalnych umiejetnosci i wtedy odkrylam ze potrafie lewitowac... A przed tym zabiciem wampira we mnie zabijalam ludzi- czyt, pilam ich krew i jej w tym snie sporo bylo...Wrecz ja czulam jakby:OKumpele mnie w snie wykorzystywaly do zabijania ludzi, ktorych nie lubily :O I co to niby znaczy ?

Gość viorika
a mi,majac z 5,6 lat snilo sie,ze latalam w misce.po wyladowaniu spotkalam straszna czarownice!!!!!!!!masakra!!!!!!pamietam kazdy szczegolik!wielka kukurydze,ziemie,dziury w misce!!!!!!!!!jak sobie o tym przypomne to juz sie boje:(powaga.......a od tamtej pory minelo 20 lat.....

Mi się dziś śniło, że wybierałam się na operację odsysania tłuszczu. Miała kosztować ponad 800 zł, a na miejscu okazało się że kosztuje jakieś 1200. Niestety nie miałam tyle kasy i musiałam zrezygnować. Nie wiem, skąd taki sen. Fakt, ostatnio troszkę przytyłam, ale nie aż tyle, żeby musieć coś sobie odsysać:)

Gość viorika
i od 20 lat przeżywam niesamowite chwile przy obciąganiu z połykiem. czuje przy tym że lewituje :classic_cool:

Mam taki jeden sen....powtarza sie bardzo czesto i ma dwa zakonczenia...ale zaczne od poczatku...a wiec jestem w jakims miejscu w miescie i usiluje dojechac do domu, to trwa prawie caly sen i jest koszmarne. Jade roznymi autobusami, tramwajami, pociagami i nie moge trafic. Ciagle widze jakies nieznajome miejsca. No i po wielu perypetiach udaje sie. Trafiam na swoje osiedle. Ide miedzy blokami....i patrze a mojego bloku nie ma....jest czarna dziura...nic nie ma. Wszystko sie zgadza tylko mojego bloku nie ma!!! Albo ten sam sen tylko zakonczenie inne...a wiec blok jest...wchodze do klatki....biegne pod drzwi...dzwonie...i....otwieraja mi zupelnie obce osoby!!!Nie znaja mnie!!!Dziwny ten sen. Ale regularnie raz w miesiacu mi sie sni :(

a mi sie kiedyś śnił seks...z kotem :P to był mój najgłupszy sen :] najgorsze jest, że mam kota :D:D:D

Gość PEWNA DZIEWCZYNA..
czy ktos mzoe mi przetlumaczyc moj sen?

Gość noomu
Mi się wydaje i zdaję że większość snów wychodzi od tego co się w danym dniu działo, o czym się rozmawiało, co robiło i nad czym najbardziej martwiło. Mnie np często sni sie ze zeby mi wypadaja, krusza sie albo wogole ich nie mam. Dopiero pozniej doszlam do tego dlaczego tak mi sie sni. Bowiem czasem na noc zakladam aparat na zeby i mnie lekko uwierał, stąd takie sny :)

Mi sie dziś śniło ze sąsiad z góry zalał mi kuchnie, woda normalnie płynęla strumieniem po ścianach. Sąsiad jak sie okazało zrobił to celowo i perfidnie , i smiał sie jak nienormalny jak go spotkałam na klatce schodowej i mówie ze cos takiego sie dzieje. Na to on ze mam z nim gdzies iść to tą wode zakręci. Poszłam,potem mam luke w snie. Skonczył sie tak , ze ja mając lęk przestrzeni musiałam uciekać albo gdzieś biec ale skacząc po balkonach, lecąc w powietrzu i chwytając sie tylk balkonów od czasu do czasu. Obudziłam sie przerażona, tym pędem powietrza który czułam jak tak spadałam brrrrrr

Choć lepszy był sen taki jak dwóch zombiaków chciało odrąbać głowe mojemu tacie, ja chciałam wzywać pomocy i nie mogłam nawet krzyknąć a moze krzyczałam ale żaden dzwięk nie wydobył sie z moich ust, jakbym niema była. Też sie obudziłam przerażona :0

Gość PEWNA DZIEWCZYNA..
a ja np chce wiedziec dlaczego taki a niei nny sen mialam ..czy to dobry znak z tymi aniolami?

Gość viorika
co za cham podszywa sie pod moja osobe?!

Gość tetley
to z aniłoami to dobry znak. jestem pewna na 90%. moj kolega mial kiedys sen, ze szedl przez las i nagler skonczyla sie droga a on zaczal spadac w przepasc. nagle zjawil sie anioł, chwycił go za reke...dzieki czepu sie nie zabil. a okres w jego zyciu gdy sil mu sie ten sen byl takie ze chlopak troche przesadzal z dragami i alkoholem(wychodzil wyrzucic smieci a wracaj najebany w trzy dupy) ale teraz jest normalnym czlowiekiem, dzieki ludziom, ktorzy mu pomogli. teraz sie smieje, ze ten sen byl przepwiednia...

Gość do pewna dziewczyna
zobacz sobie w senniku co oznacza Twoj sen.....

Gość hgffgjgjhhhk
WoooooooooooooooooooooooooooooooooooooW