Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość penzun

trakie są kobiety właśnie ...

Polecane posty

Gość penzun

zona Pęczaka - posła i aferzysty - który poszedł siedzieć i pewnie za prędko nie wyjdzie wniosła o rozwód. Takie są kobiety właśnie, Jeśli facetowi idzie i przynosi kasę do domu to jest o.k. a jak mu się noga powinie to przestaje być ważny i porzuca się go jak śmiecia. Kiedy wzorem zachowania była Penelopa ... Kobieta jak szczur zawsze pierwsza opuszcza tonący okręt.

Gość no popatz chłop tyle
nakradł dla swojej kobiety a tu taka niewdzięczność

Gość właśnie obraziłeś
moją matkę penzun jak mój ojciec poszedł na 15 lat to czekała na niego i teraz są razem szcześliwi wybaczyła mu to co zrobił, a moim zdaniem nie powinna... ...facet najpierw namiesza a potem płacze jak baba a Peczak mógł nie kraść!!!!

Gość chłop kradł dla swojej
kobiety i dla swoich latorośli

Gość głupi był
to kradł babka dobrze robi!!!

Gość jakby nie kradł
to rzuciłaby go twierdząc, że kasy nie ma

Gość to czemu
nie rzuciła go do tej pory? NIE WSZYSTKIE BABKI SĄTAKIE SAME JAK PĘCZAKOWA!! NIE GENERALIZUJCIE!! ZRESZTĄ PĘCZAK NIE JEST BEZ WINY, ALE PRZECIEŻ TO FACET A WINA ZAWSZE LEŻY PO STRONIE KOBIETY, PRAWDA??

Gość ale z was idioci
to jest umowiony rozwod kretynki:P Chca zachowac jak najwiecej tej kradionej kasy - stad wczesniejsza rozdzielczosc itp. Ale z was tłuczki kuchenne :P

Gość buahahaha
ten kretyn z postu nade mną ma rację:D

Za tzw komuny ludzie rozwodzili sie \"na papierze\" zeby miec np dwa mieszkania na przyszlosc dla dzieci. Znam co najmniej kilka takich przypadkow. Rozwod to czasem niezle zrodlo utrzymania dotychczasowych dochodow. W wypadku aferzysty - rozwiedziona zona nie jest juz zona de iure i moze zatrzymac to co wniosla we wspolny dorobek a aferzystom grozi przepadek mienia - czyli skonfiskuja tylko niewielka czesc. Potem to juz tylko kwestia zaufania eks - wspolmalzonkow do siebie nawzajem.

Gość Przeciez o ile
mi wiadomo, to właśnie Pęczak zostawił żonę i używał życia Myślał, że pewnie taki jest wspaniały, poszukał sobie młodziutka dziewczynę, która leciała na jego flote a nie na niego :-D Ma chłop co chciał na własne życzenie i na pewno mu nie współczuję. Należy mu się to :-D

Nie współczuję mu, przynajmniej wie teraz, że nie wszystko można kupić za pieniądze. :-D

Gość Tak komuchy
rozwodzili się żeby mieć mieszkanie dla dzieci, ręce mi opadają. ZNASZ TAKICH IDIOTO, bo ja nie. To co powiesz na dzisiejsze milionowe przekręty. Pewnie tez robia je wg ciebie bliżej nieokreślone komuchy, a może UFO?

Gość gość
Wanda Łyżwińska stała za mężem murem i tłumaczyła go przed całym krajem, że on nawet nie mógł gwałcić, bo biedny miał problemy z kręgosłupem. to sie nazywa miłość żony!!!