Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alergiczka

mleko, jajaka, masło czy to ALERGIA???pomóżcie

Polecane posty

Gość Alergiczka

o tym że nie powinnam pić mleka wiedziałam od zawsze- jak byłam mała wylewałam go wszędzie do wazonika z kwiatami do zlewu...ale tak bez śmiechu to jak bylam dzieciątkiem miałam uczulenie na mleko..póżniej jakoś się unormowało a ostatnimi czasy, mam 23 lata po wypiciu mleka jest biegunka, jakies wzdęcia ogólnie niezaciekawie...ba!! dochodzi dziwne swędzenie ciała nie tylko po mleczku ale po jajkach, po jogurcie, maśle...czy to jest alergia na nabiał?? najgorsze to swędzenie.......albo jak podniebienie swędzi idzie kota dostać!!! ktoś tez tak ma?????

Gość xyxyy
proponuje testy pokarmowe metoda biorezonansu, w poznaniu jest klinika BICOM jest tez w innych miastach.....nie wiem czy testy skorne tez wykrywaja takie alergie ale tam w p-niu tak bo sama je mialam

Gość Koniecznie
zgłoś się do lekarza GASTROLOGA !!! Tego nie można bagatelizować. Dziwię się że mając 23 lata praktycznie dalej nie wiesz właściwie co Ci jest. Idź koniecznie do gastrologa i opisz mu wszystko to co nam tu opisałaś

Gość justin32
oczywiscie wyeliminuj te alergeny a napewno po jakimś czasie bedzie lepiej.Mam artykul na temat alergii i jej przyczyn napisz do mnie, chcialabym Ci pomoc gg 274030

Gość justin32
poprawiam gg 2774030

Gość Waniliia
moje dziecko ma uczulenie na nabiał i białko krowie i ma podobne objawy jak ty. Konieczne zrób sobie badanie i musisz wyeliminować produkty które cie uczulają. Ja młodemu nie podaję ani jajek ani krowiego mleka ani masła. zastąpiłam te produkty mlekiem sojowym i margaryna- wybrałam Flore bo nie ma tych kwasów trans. Z alergią można życ! :)