Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jutrzenka20

Kto studiował lub studiuje prawo ! albo wie jak to jest ?? ciężko ??

Polecane posty

Gość Jutrzenka20

Piszcie kochani bo bardzo mnie to ciekawi gdyż chce studiowac ten kierunek moze wasi znajomi studiują ??

JKa Ci powiem tylko tyle PRAWO to najtrudniejszy kierunek studiów...a jak wiadomo studia jakiekolwiek łatwe nie śa . Pisac dalej?

Gość piwonia9
czemu najtrudniejszy? :| a medycyna? ja studiuje prawo i uwazam ze jest wiele trudniejszych kierunkow chociaby na politechnice.

Gość ooooqoqqoqoq
a studiowalas tez fizyke i medycyne ze uwazasz ze akurat prawo jest najtrudniejsze?:o

Gość piwonia9
nie. moja mama studiowala medycyne. moj wspollokator tez studiuje medycyne. Prawo to keirunek humanistyczny i zakres materialy nieporownywalnie mniejszy od tego czego musi sie nauczyc student medycyny zeby potem leczyc ludzi. Wydaje mi sie tez oczywiste ze kierynki niektore politechniczne kierunki jak robotyka itp sa duzo trudniejsze prawa.

Gość a ja mysle ze całkiem łatwy

Gość piwonia9
pozatym jakbys przeczytala to ja napisalam, ze prawo nie jest najtrudniejsze, tylko latwiejsze od medycyny itp. Wiec zanim coś skomentujesz, proszę PRZECZYTAJ, bo nie wiesz o czym piszesz :/

Gość piwonia9
Studiuje w poznaniu. Na prawie nie ma tak duzo zajec. Najmniej prawnicze przedmioty sa na 1 roku (logika, prawo rzymskie, prawo konstytucyne, historia prawa publicznego itd) ale sa ciekawe (no oporcz istorii bo ja kaurat nie przepadam:P) wykladowcy i cwiczeniowcy sa super. Na dalszych latach masz juz typowo prawnicze przedmioty i mozesz dobie takze wybierac te ktore cie bardziej interesuja (np medycyna sadowa, obrot dzielami sztuki, prawo ochrony srodowiska itd) i naprawde nie jest trudno. Pozdrawiam:)