Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa1

Co z Otylką?

Polecane posty

Gość ciekawa1

Moze wiecie co sie dzieje z Otylią Jedrzejczak, czy wyszła ze szpitala, w jakim jest teraz stanie, takze psychicznym itp,?

Gość na pewno w zlym stanie jest
kazdy by byl na jej miejscu :( Ale uwazam, ze prawko powinna stracic albo sporo punktow karnych dostac...Bo normalnemu czlowiekowi by spowodowanie wypadku nie przeszlo plazem :O Sprawiedliwosc musi byc...

Gość jakaś Anka
No cóż, zabila brata, powinna za to odpowiedzieć. Minimum 10 lat. Taka bez wyobraźni ?

Gość kim wy jestescie
za Ją sądzicie????

YYY....BOGAMI? Oni poprostu piszą jaki surowy powinnien byc ich zdaniem wymiar kary. A ty zucasz jakimis biblijnymi hasłami :/ Ojaa....patrząc prawdzie w oczy jechała za szybko i źle wyprzedzała .

Gość jakaś Anka
Nikt nie mówi o jej bracie. A to był dobry chłopak, i taki młody.

Gość kim wy jestescie
no wlasnie, zabila brata, żyć z taką świadomością..... ale to nie nasza sprawa!

Gość na pewno w zlym stanie jest
No wlasnie... Dobra z niej plywaczka...ale wypadek byl z jej winy... ja dostalam kiedys mandat za to ze w nocy przeszlam przez pusta ulice na czerwonym swietle... Za przestepstwo powinna byc kara...Juz nam sie pijani polotycy rozbijali po drogach

Gość jakaś Anka
Do kim Wy jesteście Nie miałbyś żalu, gdyby siostra zabiła Ci brata, jadąc 180 km/ h ? D do

A KIM TY JESTES ZEBY SIE NAS PYTAC KIM MY JESTESMY? To nie twoja sprawa kim jestesmy wiec o to niepytaj...czy może Otylia ma wieksze prawo do nietykalnosci niz my?

Gość kim wy jestescie
w ogole mnie nie zrozumialyscie!!!!!! dobranoc!

Gość jakaś Anka
0to nie jest tak , że to nie nasza sdprawa. Jutro może się okazac, że Ty zabijesz . Wy chyba wolicie największe wpadki serialowe.

Gość idzcie spać wstretne
plotkary!!!!!!

Gość jakaś Anka
A Ty lepiej nie wstawaj, plotkaro z założenia

Jak by to nieznany pan Zenek spowodował taki wypadek to nikt by go niebronil i chcialby każdy żeby swoja kare jak najsurowsza dostał taka jest prawda. LUDZIE BĄDZCIE OBIEKTYWNI!!!!!!!!!!!!!!

Gość oj aniu aniu ale ty glupiutka
jeszcze jestes!

Ja tej głupoty w Ani niewidze,za to w innych wypowiedziach widze nieco wiecej :|

Kierowca bez wyobraźni, ot co, ale to że ją bronią to naturalne, jest znaną lubianą osobą. Jeśli natomiast prowadziłby ktoś inny a ona by zginęła to tego kierowce ludzie skazaliby na dożywocie. Niestety tacy są ludzie, zaślepieni. Oczywiście nie wszyscy. Gdzieś czyatłam, że to nie była jej wina tylko tych co wyprzedzała bo nikt jej nie wpuścił na prawy pas :-0

Gość jakaś Anka
Ty czekasz aż ktoś podejmie temat / sprawia Ci przyjemnośc obrażanie ludzi. Może jestem głupiutka, ale nie obrażam ludzi dla swojej pokręconej satysfakcji

Gość jakaś Anka
Agatko nikt jej nie wpuścił, bo to była kolumna TIR- Ow

Gość kierowiec
co się stało to już nikt nie zmieni, szkoda Otylii i jej brata ( wyrazy współczucia przesyłam ) , teraz się należy zastanowić , które to barany nami rządzące są winne, że dróg porządnych brakuje, gdzie są teraz pieniądze unijne, UNIA dla Polski forsę przekazuje a dróg trzy lub cztero pasmowych nadal brak, przecież są pieniądze na drogi ale gdzie są? W Niemczech prędkość 180 km/h to jest normalna prędkość bez wyprzedzania, tu nie chodzi o dobre auto którym się poruszamy, tu chodzi o życie ludzkie, czy to ktoś rozumie? W kodeksie prawa jazdy jest tekst: dostosuj prędkość do warunków jazdy ale nie wszyscy muszą posiadać prawo jazdy zawodowe i psychotechnikę zaliczoną, ja mam i muszę jechać po tych gównianych polskich drogach z prędkością 80 km/ h, jeżeli zechcesz mnie wyprzedzić to możesz tylko trafić do rowu lub na drzewo, w jaki sposób to zrobić aby nie ginęli niewinni ludzie? Nie mam pomysłu.

Gość jakaś Anka
Aga od kilku dni żałuję Otylii, za nic w świecie nie chciałabym znależć się na jej miejscu. Ale po jaki gwint to zrobiła?

kierowiec - chyba troszkę przesadzasz, wszyscy wiemy jakie mamy drogi, nie trzeba być zawodowcem, żeby dostosować prędkość jazdy do warunków, a moim zdaniem na tej trasie nie było warunków do wyprzedzania kolumny TIRów 180km/h. Poza tym Otylia jest świeżym kierowcą, nie mówię, że źle jeździ (czy też jeździła do tej pory), ale każdy, nawet niedoświadczony kierowca, wie że na wąskiej drodze nie wyprzedza się kilku TIRów z taka prędkością

EJ TY OD \"KIM WY JESTESCIE\" NAPISZ GDZIE KTOŚ OBRAZIŁ OTYLIE? BO JA JAKOS NIEMOGE ZNALESC :/ I PROSZE CIE NIE RÓB Z SIEBIE SIOSTRY MIŁOSIERDZIA BO W TAKICH WYPADKACH WAŻY JEST ZDROWY ROZSĄDEK A NIE TO ŻE TY LUBISZ OTYLIE I JEST CI JEJ ZAL TO NAWET NIEMOZNA ZAUWAZYC WINY W JEJ CZYNIE. SORKI ZA CPASA

Gość jakaś Anka
Do kierowcy Nie przeskoczysz. Nawet nie wolno. Co z tego że w Niemczech ? Wybacz, ale zabija się Polaków nie Niemców. Mam nadzieję , że Cię nie uraziłam

Gość kierowiec
czy wiecie na czym polegają badania psychotechniczne dla kierowców zawodowych?