Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobietka****

Jakie cechy musi mieć kobieta by facet się zakochał???

Polecane posty

Gość Kobietka****

Nie chodzi mi o wygląd, tylko charakter, osobowość. A kiedy mężczyzna się odkochuje i dlaczego?

Gość DOSWIADCZONA ALE NIE STARA
Nie wyglad jest najwazniejszy choc dobrze jest gdy jest ,,ladny,, ale najwazniejsza jest dusza,to co ma w srodku,a wyglad zawsze przemija. A co do 2 pytania to porostu czasami tak bywa ze ktos gdzies w koncu spotyka,nawet przypadkiem swoja prawdziwa polowke i sie ta osoba odkochuje to jest tak samo i z mezczyznami i z kobietami,ot tak

Gość Kobietka****
Mój się po 3 latach odkochał, a chyba nikogo nie spotkał... Jeszcze 2 miesiące temu pisał jak bardzo mnie kocha i jest ze mną szczęśliwy... Że zgadza się na wszystko...

Wydaje mi się, że nie ma jakichś szablonowych cech, dzięki którym mamy zagwarantowaną miłość, zakochanie, czy nawet sympatię - w tym przypadku faceta. To działa na zasadzie chemii... Albo się przyciągacie, albo nie. Czasem decydujecie się być razem, choć wiecie, że to nie jest \"to\". Chemia też przemija oczywiście. I jeśli uda Wam się nadal trwać razem, bo zdążyliście się już na tyle do siebie przywiązać, że wspólne życie to dla Was dobra inwestycje - to niewątpliwie sukces! Jeśli jednak nie - trzeba szukać dalej, może ten następny raz będzie bardziej owocny :)

Oj kochana...oni to do siebie maja! Wierz mi!Nie odkochal sie,napewno,tylko zabraklo czegos,ale zawsze to mozna naprawic.. Pisze to z wlasnego doswiadczenia.. No chyba ze... Ale raczej nie,moj tez niby sie odkochal...a jestesmy juz dosc dlugo z soba po tym incydencie i jest naprawde dobrze:)

Gość Kobietka****
Zdobywał mnie bardzo długo. On zakochał się prawie od razu, ja po roku... 2 miesiace temu zawiódł mnie bardzo. Chciałam odejść. Błagał mnie byśmy spróbowali, że mi wszystko wynagrodzi. Pisał, że tęskni, bardzo kocha itp. W końcu się zgodziłam... Teraz żałuję. On nie wie co czuje do mnie... Nie mogę z nim być.. Wtedy to była chyba urażona jego duma, nie miłość...

Gość aknaizdol
Musziszz byc jednoczesnie wspaniala zona matka kucharka i dziwka to chyba wystarczy

Po 1 co on takiego zrobil ze zawiodl Cie? Po 2 ile masz lat?

lodzianka :) popieram-to jest podstawa kazdego dobrego zwiazku:)

Gość Kobietka****
On ma problemy z piciem. Miał przyjechać do mnie. Byliśmy umówieni, przygotowałam kolację. A on pił w domu ze znajomymi. Nawet nie zadzwonił, że go nie będzie. Na smsa nie odpowiedział, a jak zadzwoniłam to mnie bardzo źle potraktował. A ja myślałam, że mu sie coś stało... Bo 3 godziny wcześniej rozmawialiśmy i mi obiecał, że będzie na 100%. Od tamtej pory nie pił ani 1 grama alkoholu. ja już nie jestem taka młodziutka, mam 28 lat. On jest sporo starszy ode mnie...

Gość TEZ KOBIETA
Kobieto to nie jest az taki wielki problem,tylko pozadnie wez sie za niego a nie podpasowujesz sie mu,powinno byc oki jesli to odczujesz a jesli nie to poprostu zalatw sobie zastepstwo tego TWOJEGO I PO PROBLEMIE. POWODZENIA.

Gość Kobietka****
Nie jest to problem?? My daliśmy sobie parę tygodni wolnego... Ja nie wierzę, że coś się zmieni. Zbyt wielki ból mi zadał. Przyzwyczaił, że to on kocha, ja mniej. A teraz gdy w końcu ja się bardzo zaangażowałam on się odkochał...Jak ja mam teraz żyć w tej niepewności przez parę tygodni? Mam trzymać te uczucia? On najprawdopodobniej je podepcze... Zapomnieć? To to będzie koniec, jak uda mi się stłumić uczucia już do niego nie wrócę

Gość odpowiadam na pyt.
delikatna, zadbana, inteligentna, kochana, wierna, seksowna, wesoła

Gość Kobietka***
Wszędzie słyszę i czytam, że kobieta musi być wesoła. Czemu to takie ważne.

Uciekaj od tego pijaka gdzie pieprz rośnie. Z tego co napisałaś On mi zakrawa na alkona, który już tego picia nie kontroluje. A nie warto się z takim wiązać, wierz mi. W mojej bliższej i dalszej rodzinie jest aż za duzo alkoholików, życie z nimi to straszna męczarnia, niewiele ma wspólnego ze stabilnym, satysfakcjonującym zyciem. Znajdź sobie lepiej dojrzałego faceta bez nałogów i problemów emocjonalnych...Pozdrawiam :)

Gość czas płynie
Właśnie...."wesoła" ...w tych czasach to trudne...poza tym to też w dużym stopniu zależy od mężczyzny jaka będzie kobieta....

Gość koles
jedyne w swoim rodzaju heheheh :P

Gość Kobietka***
Własnie, mój facet jedyne co mi ma do zarzucenia to to, ze nie jestem wesoła, pogodna. Tylko, ze częśto mój humoer wynika z jego zachowania. Trudno mi się usmiechać jak on wiecznie mnie zawodzi, a rzadko kiedy robi coś dla mnie. Kiedyś miałam faceta, który potrafił mnie uszczęśliwić i miałam uśmiech od ucha do ucha. Sama pamiętam jak mówił, że lubi powodować uśmiech na mojej twarzy i widzieć te iskierki w oczach.

Powinna być otoczona taką \"ciepłą aurą\". Taką przytulanką.Powinna przyjmować pomoc ode mnie a nie odtrącać gdy ma problemy.Powinna lubić rozmawiać,śmiać się,cieszyć z drobiazgów,okazywać uczucia,lubieć spacery,muzykę,film. Powinna mieć pasje. Nie powinna być wyzywajaca,wulgarna,nachalna,wyuazdana,zaborcza,przesadnie zazdrosna. pozdrawiam r. http://www.jazzone.prv.pl

Nie przypominam sobie, by instniało coś takiego jak instrukcja obsługi do faceta. Jeden będzie wolał być z ambitną, zadbaną babką, drugi będzie wolał wracać z pracy do sprzątniętego domu na ciepły obiadek. Jedni wolą kobiety otwarte, imprezowiczki, inni spokojne domatorki. Kwestia dopasowania, a nie tego \"jaka być muszę\".

Kobieto!! zostaw tego egoistę jak on woli towarzystwo kolegów i alku. to nie wiadomo co bys zrobiła i jaka była nic to nie da. Kochana wiek Twój nic tu nie znaczy, w takim wieku mozana bardzo dużo jeszcze zrobić nie męcz sie z nim bo może teraz jego miłością jest alk. Nie warto tracić tak cennego czasu na gościa który ma problemy z alkiem prędzej czy później ten problem będzie jeszcze większy a Ty w nim będziesz się męczyć. !!!!!Powodzenia !!!