Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przyjaciółka...

Cytaty o przyjaźni już były... a kto z was ma prawdziwych przyjaciół?

Polecane posty

mam jedna prawdziwa przyjaciolke na ktorej zawsze moge polegac i nawzajm......ale to zawsze co do przyjazni damsko-meskiej moim zdaniem prawdziwa nie ma racji bytu gdyz zawsze jest ryzyko zbyt bliskiej zazylosci mogacej doprowadzic do intymnych zblizen a wtedy przyjazn z taka osoba to juz nie to samo

mam dwoch prawdziwych przyjaciół, mojego narzeczonego, wiem ze zawsze moge na niego liczyc, moge mu wszystko powiedziec, poradzic sie, wiem ze pomoże mi gdy bede tego potrzebowała, moge z nim poplotkować, pośmiac sie:) nastepnie moja przyjaciółka Gosia:) znamy sie juz 16 lat, szmat czasu:) dobra z niej dziewczyna, uczciwa, nie jest zawistna, ani fałszywa, normala dobra dziewczyna, sympatyczna, na nią tez moge liczyc gdy mam problem tak samo jak ona na mnie:) a zapomnialam mojego pieska tez traktuje jak przyjaciela, psiego przyjaciela:) szkoda ze w dzisiejszych czasach tak trudno o prawdziwych przyjaciół, mam mało znajomych ale to chyba lepiej miec mniej niz miec np wiecej za to fałszywych

Gość dariaa
Ja mam prawdziwych przyjaciol i to najlepszych na swiecie... Pozdro i buziaki wlasnie dla nich KOCHAM WAS

Gość jaaajajajaja
Mam przyjaciela i głęboko wierzę w przyjaźń damsko-męską... Naprawdę. Pracujemy razem (w jednym biurze) 3 latka, bywają lepsze i gorsze dni (choć kiedyś wydawało mi się, że te gorsze nigdy nie nadejdą), ale rozumiemy się bez słów, zawsze mamy dla siebie czas i cierpliwość... Mam wprawdzie trochę obaw jak mnie zaakceptuje jego nowa, przyszła żona, ale damy radę. Jesteśmy sobie niezbędni :-) I żeby nie było wątpliwości, jest w tej przyjaźni odrobina erotyzmu, On wie, że bez wahania poszłabym z Nim do łóżka, ale wie też, że nigdy tego nie zrobię... Jest dla mnie zbyt ważny...

Gość a na brackiej pada deszcz
ja uwazam, ze nie istnieje cos takiego jak przyjazn damsko-damska. Kobiiety nie mogą byc szczerymi przyjaciólkami, nie wierzę w to. Nie wierzę, ze nie może dochodzić do sytuacji, gdy np. dwie prxzyjaciolki ida do knajpy i jedna ma wieksze powodzenie niz druga, to tej drugiej nie jest smutno z tego powodu. ja uwazam, ze istnieją przyjaznie damsko meskie. i tylko takie mają szanse przetrwania. ja jako taka nie mam przyjaciol, to znaczy wydawalo mi sie ze miałam, ale opadłyu mi klapki, jak zadne z moich 'przyjaciol" nie przyszło na moje wesele. A dziewczyna, ktora cz4esto przedstawiala mnie swoim znajomym jako "przyjaciolk" nie dosc ze nie przyszła na wesele, to nawet nie zadzwoniła po weselu zeby złozyć życzenia. I od tego czasu nie wierze juz w zadne kklimaty typu "przyjaznie po studia na całe zycie. Albo po prostu ja mam pecha i ludzie znajomią sie ze mną tylko z jakichs dziwnych powodow, a jak juz nie jestem potrzebna to ide w odstawkę. Jedyne osoby na ktorych sie nie zawiodlam to moi rodzice.

Gość mm.
ja również mam najlepszych przyjaciół w rodzicach. od dziecka mogę powiedzieć im dosłownie wszystko. :) poza tym mam przyjaciółkę, a przynajmniej tak mi się wydaje, paru bliższych kumpli i dużo znajomych. :D

napewo nikt taki sie nie znajdzie...któremu mozna by zaufac i powierzyc wszystkie tajemniece.szukam przyjaciół bo tak naprwde nie mam ich zbyt wielu chce sie otworzyc byc wesola tak jak inni nie chce byc taka jaka jestem chce sie zmienic.poznac kogos zaprzyjaznic sie poznac ludzi otworzyc sie, a nie siedziec w czterech scianach i myslec o samobojstwie wiedzac o tym ze nikt mnie moze nie polubic ale postaram to zminic jak wy mi wy tym pomozecie...prosze piszcie na gg 11829391,a takze odwiedzcie mojego bloga www.slodki-madziulek.blog.onet.pl pozdro dla wszystkich!!!!!!!

Gość Paulinuś
oczywiście ze mam na kim polegać i mam najwspanialszych przyjaciól ,którzy są zawsze przy mnie nie tylko w tych trudnych dla mnie dniach ale tez wtedy kiedy jestem szczesliwa;D wiem ze moge zawsze na nich liczyć. Kocham je za wszystkoo:):) Śylwuś , Ewcia , Kinia KOcham was;D Friends Forever!!:*:* Prawdziwi przyjaciele isniejąą;DD ^^ przyjażn damsko-męska tez isn\tnieje jak najbardziej hehe;D dobra nie bede sie wiecej rozpisywala;D hih Pozdroo dla wass;D

Gość Zuza zła
nie wiem czy mam prawdziwą przyjaciółkę.... wokół mnie są ludzie którzy nazywają siebie moimi przyjaciółmi ale każde z nich kiedyś mnie zawiodło a ja im wybaczyłam i ponownie staram sie zaufać.... Teraz zastanawiam sie czy one były moimi przyjaciółkami???? czy tylko ja tak o nich myślałam?????

Gość Mariusz Skalski
Przyjazn miedzy dziewczyna a chlopakiem. Jesli jest to albo bedzie to milosc albo historia tylko ;-(

Ja ma mam przyjaciolke zajebista,z ktora moge pogadac o wszystkim i Ona wie duzo o mnie i ja o niej,i mimo to ma chlopaka i sie zajebiscie z Nia rozumiem,i znam jej chlpaka dobrze,bo jeszcze kiedy z Nia sie \"spotykalem\" to jego nie bylo.I wierze w przyjzn miedzy facetem i kobieta :-) I dodam ze nie jestesmy mlodzi az tak.Tak wiec moze byc tak.A dodam ze jest Ona naprawde fajna laska,ale jakos mnie nigdy nie ciagnelo do Niej bo to moja przyjaciolka i zawsze ja tk traktowalem.A znacie takie powiedzenie \"Nigdy nie bedzie przyjacielem jej ten kto jest jej kochankiem\" czy jakos tak :-)

Gość nudziara.
bo przyjaciel to tak na prawde jedyna osoba ktora wie o tobie najgorsze rzeczy i nadla Cie kocha :)

Gość IreX
Heh :) ja mam prawdziwa przyjaciółke juz 6 lat ona ma chłopaka ja dziewczyne :) nasze relacje sa jasne i jakos sie nie skonczyłu w łuzku. ??!!! Da sie wystarczy po prostu chciec i okreslic granice :)