Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcieć

fajnie by czasem....

Polecane posty

Gość chcieć

....pogadać z normalnymi ludźmi,z kimś kto lubi gadać o wszystkim i o niczym.Z kimś kto zrozumie i pocieszy.Jest chłopak,ale co z tego???Brakuje mi przyjaciółki,koleżanki.Na mojej drodze zawsze nieodpowiednie osoby.Jaki sposób na poznanie bratniej duszy???Gdzie jej szukac????

Gość kasia 17
ja tez mam podobnie jestem ,brak mi koleżanki,jakiejsc przyjaciółki,jest facet,chlopak dla mnie ideał i co,niejestem z nim choć o mnie kocha.......:(

Gość muti
wiecie, ja np z chłopakiem rozmawiam o wszystkim, dokładnie o wszystkim, jest nie tylko moim factem ale przedewszystkim przyjacielem. Chociaż tez mi czasami brakuje przyjaciółki

Gość chcieć
nie wiem,może.....Może ktoś będzie chciał konwersowac ze mną.Ktoś normalny,nie z rozdwojeniem osobowości,zrytą psychą i wogóle,....

Gość chcieć
chłopak to nie to samo.Też ze swoim rozmawiam o wszystkim.Ale go nie ma przy mnie na codzień,bo mieszkamy daleko.Ale brakuje kogoś takiego na teraz,tej samej płci,żeby poplotkować o wszystkim,modzie,facetach itd.Brak takich ludzi:(((

Gość muti
no ja mam inaczej bo widujemy się codziennie przez kilka godzin, a reszte poza moimi studiami i jego pracą, spędzamy na rozmowach na gg jezeli nie możemy akurat być razem. I ja właśnie z nim rozmawiam o ciuchach, facetach o tym o czym gadałam wcześniej z przyjaciółką napisz ile masz lat i skąd jesteś, może się ktoś znajdzie :) chyba , że wolisz znajomość wirtualną

Zazwyczaj wieczorami siedzę sama w domu :( zawsze miloby bylo mieć z kim pogadać :) Moje koleżanki niestety coraz mniej czasu spędzają na gg (wiadomo studia i praca) a mi się samej w domku nudzi!! (mój chlopak jest w wojsku :( )

Gość chcieć
Ja mam 23 latka i obecnie jestem w Olsztynie. Teraz kiedy mam tylko 2 dni w tygodniu zajęcia,resztę czasu mogłabym na cos spożytkować.Nudnawo trochę a ile można rozmawiać z facetem na gg lub przez tel.Jednak twierdze dalej,że to nie to samo.On nie lubi chodzić po sklepach na zakupy,nie lubi chodzi na dyskę.A ja czasem chcę gdzies wyjść,pobawić się,z kims pogadać zaufanym.zasem się pożalić.Kurcze brakuje takiej osoby.Może jestem zbyt nieufna wobec ludzi.Tylu ich było na mojej drodze i każdy był za bardzo interesowny.Czy są ludzie,którzy robią coś bezinteresownie???Tacy ludzie to przyjaciele,ale takich mało.Hmmmmm fajnie by tak czasem pogadac z kimś kto zrozumie,kto nie wygada innemu wszystkiego co usłyszy,kto doradzi.Prawdziwe przyjaciółki!!!!Gdzie jesteście???????????