Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomooooocy

Jakie witaminy na przyspieszenie regeneracji skory??

Polecane posty

Gość pomooooocy

Co mam lykac/jesc aby przyspieszyc regeneracje skory twarzy po ostatniej masakrze? Prosze o odp.

Gość kiciaaaaa
nie wiem,ale cos co zawiera bialko i skladniki mineralne.....

Gość pomooooocy
dzieki, ale co wlasnie mam jesc, pic, czym smarowac twarz zeby sie ladnie goila? Poki co przemywam naparem z rumianku, ale to chyba nie wystarczy. Mam okropne zaczerwienienia, drobne rany na twarzy, prosze o pomoc, do weekendu musze wygladac w miare dobrze!!

Gość kokoszkaaaaa
ranki na twarzy mozesz smarowac Tribioticiem,mozesz kupic go w aptece(jest w malych saszetkach)

na poprawe stanu skory wplywa cynk, witamina B (nie pamietam dokladnie ktora,ale jest w drozdzach), poza tym ogolnie antyutleniacze czyli wit C i E ale wit trzeba lykac dluzszy czas zeby bylo widac efekt. mnie keidys polecono picie naparow z bratka (nazwa med. fiolek trojbarwny) podobno pomaga na cere- zaparza sie dwie torebki w szklance po 3razy dziennie i pije.

Gość ale o jakiej masakrze mówisz
??????????????????????????

Gość pomooooocy
dzieki, jestescie wielkie. Tribiotic juz mam, ale chetnie wyprobuje wit. A i ta reszte. Herbatke z bratka tez mam, ale jakos nie moge sie przemoc, zeby ja wypic. A czy cynk mozna dostac w aptece bez recepty? I to sa tabletki z cynkiem czy co? Pomysle jeszcze o tym tranie...

Gość pomooooocy
a jakis kremik, ew. ziolka do przemywania buzi?

Gość kokoszkaaaaa
nie wiem czy by ci pomoglo,ale krem ogorkowy ziaji rozjasnia cere...mi czasami n lekkie zaczerwienienia pomaga,nakladam go zawsze duzo i na wieczor... i rano mam o wiele lepsza buzke...

Gość kokoszkaaaaa
to jest krem nawilzajacy jakbyco:P

Gość kokoszkaaaaa
napisze ci co jest napisane na tym kremie:Delikatny krem nawilzajacy z wyciagiem z miazszu ogorka oraz wit.Ai E i prowitamina B5 Regeneruje naskorek i dziala kojaco na podraznienia.Intensywnie nawilza i delikatnie wybiela skore

Gość do pomocy
Mnie wiele razy już pomogło przemywanie twarzy naparem z kory dębu. Kora wysusza wszystkie ropne infekcje. Przygotowywałam sobie napar, i w ciągu dnia i na noc przemywałam co jakiś czas twarz. Napar toche brudzi skórę ( napar jest ciemnobrązowy) i wysusza, ale kosztuje grosze w zielarskim i możesz przetestować. Natomiast polecam Ci jeszcze maseczkę Dermiki (w małych saszetkach -około 4 zł) "Ukojenie". Maseczka sprawia, że znikają z twarzy wszelkie przebarwienia, zaczerwienienia, skóra jest jednolita. Bomba :)

Gość pomooooocy
A co to ta omega 3? A z cynku chyba zrezygnuje, bo slyszalam, ze u wielu osob nastepuje wysyp pryszczy.

to niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, w skrócie NNKT ;) omega 3 - jest sporo preparatów z tymi kwasami, popytaj w aptece, ważne tylko, żeby preparat zawierał jednocześnie wit. E. albo jedz dużo ryb, to główne źródło tych kwasów. wspaniale regenerują skórę, pomagają na cerę przesuszoną, na problemy trądzikowe, paznokcie, włosy i wiele innych (układ krążenia, procesy myślowe).

Gość Zdrowiej
polecam suplementy! dzieki nim mozna w naturalny sposob uzupelnic braki witamin i mikroelementow! zapraszam do lektury! i zachecam do zdrowego zycia! www.suplementy.sklep.pl

Gość kiiiiiiii
capivit A+E

Ostatni krzyk mody w Niemczech na cerę, paznokcie, włosy to BIOTYNA . Ja kupuję biotynę ZDROVIT-u ok.6-7 zł kosztuje. Też mam czasami różne wypryski i biotyna chyba mi pomogła (biorę już drugir opakowanie). To są takie ananasowe pastylki do ssania.